Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. repeta59

repeta59 Aktív író

Hasonló koncepcióval játszottam ezt az eventet, mint Te. A sütik felröppenéséhez a hosszúérésű fák meg a turbófák, illetve bizonyos állatok váltak be. A szédült szántómon csak farkast, kivit, kakast, harcsát termelek. Aratáskor minden farmmezőre kirakom az 5 pannimat! Ja, és pelikánból már Dunát tudok rekeszteni :) Én is már csak tríviapontokra hajtok a negyedik felhős cuccért. Hajrá, drukkolok Neked! Nemsoká már csak lógázzuk a lábunkat a felhőn üldögélve!

Baby72, Judit613 és macimami1958 kedveli ezt.
  2. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Köszönöm a drukkot. Nem sok trívia pont hiányzik, de most sem adta meg a csokigyárnál egyiket sem. Kipipálja és annyi. Az is 8 db. Lehet hogy írok egy segítség kérőbe, de mivel pihenőjük van a modiknak nem biztos hogy tudnak segíteni.

repeta59 kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Mi adja a sütimegálló és a fagyos banda kütyüt? Nem jelennek meg a csomagok a tetőn, de keresve sem tudom honnan jönnének.

4. Teringettét

Teringettét Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Állásom: 76/90.

Csak a pintyek hiányoznak kb: 800 db, de azt már simán megoldom.
    190 trívia pontot szereztem és 114 fogaskerékérme van most.
    A második 20 kulcsra várok.

Event fatermés küldetések

Event állat küldetések

"Farmtárgyak" kategória
    FIZETŐESZKÖZ: TRIVIA PONTSZÁM

Baby72, feki13, macimami1958 és 3 más kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

köszi, azt a teringettét :) akkor nem érdemes tovább erőlködni a felhőért, mert minek, ha ezek nem lesznek meg.
    170 pintyem van, 1270 fenyőm kb. Esélytelen.
    Inkább meg sem szerzem, ne lógjon nekem ott üresen.

Utoljára szerkesztett: 3.1.26, 12:34
    Teringettét és macimami1958 kedveli ezt.
  6. *Lujzika*

*Lujzika* Utánpótlás-írogató

Sziasztok?

Mi lesz a téli kardinálispintyek sorsa az event után? Visszaváltják? Mert akkor beadogatnám inkább feladatokba, amik random állatokat kérnek.

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Visszaváltják.
    A Téli kardinálispinty állat visszaváltási értéke 50 CSP / db, a Téli kardinálispinty táp visszaváltási értéke 25 CSP / db.

Baby72, macimami1958 és *Lujzika* kedveli ezt.
  8. *Lujzika*

*Lujzika* Utánpótlás-írogató

Akkor beadogatom inkább raktárházak fejlesztésébe, maradt egy halom állatot kérő feladatom

Köszönöm a választ

Teringettét, Baby72, macimami1958 és 2 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kiváltottam mindent amit szerettem volna...
    Hosszú event volt... az elején mcerásnak tűnt... de végül a mérleg pozitív...8)
    Jó terv hajrááááá:inlove:

szekulagábor, Synodendron, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  10. Judit613

Judit613 Fórumlakó

kaphatnek egy par sutit ajandekba? Rengeteg hianyzik meg, es kezd eluralkodni rajtam a panik, hogy nem szerzem meg a koreai fenyot. Elore is koszonom! :)

11. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Ügyes vagy! Gratulálok:inlove:

Kuzdern, Baby72, cirmi54 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia!

Nézted a legalsó képet is? :) 400 triviai pontot kell összeszedni a 2db dekorért a boltban és akkor lényegtelenné válik, hogy eléred e az állatos és fás feladat tetejét :) Ehhez "csak" játszani kell a társast, amihez órákat kell szedegetned. Hogy állsz a triviai pontokkal?

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Pont ezek miatt volt jó ez az event:inlove:

feki13, Baby72, macimami1958 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Végre az én tempómban is elérkezett a "már csak gyűjtögetek" szakasz. A boltból vásárlások előtt kitettem 15-15 Grus és Vela csemetét, lett 1-1 kígyókérgű és kocsánytalan tölgy. Egyszerűsödik így a vásárlás, ilyen csemetéket már nem veszek. Az osztályzaton még gondolkodom, mert elég munkás event volt, a fák csak tegnap lettek meg mert csak a hacienda, a jégszarvas, a fabevételi bónusz és a felhők segítettek. A pintyet végül nullázással oldottam meg, nem sok kedvem volt hozzá de már nagyon régen nulláztam és most a teliholdas is nyitva volt, minden területet teleraktam mindenféle óllal, persze a 3 pintynek is szorítottam helyet. Így rengeteg tápom maradt mert egy tápból 14 állat lett. Minden elismerésem azoknak, akiknek kevesebb extra lehetőség állt rendelkezésükre és mégis bevállalták ezt az eventet!

15. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Igen, láttam, sajnos. De én ezzel a társasjátékkal 10 ágyúval mögöttem sem tudnék tökölni, lassú macerás, nem szeretem. Olyan mint a lajhár. Még hogy órákig játszak vele? Ki van zárva. Ki nem állhatom ezt a minijátékot. Még 1et sem játszottam le.
    Majd lesz másik felhő, elengedtem.

macimami1958 és feki13 kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum félistene

Dehogy órákig! :) Mivel ha nagyon ügyes az ember tudja naponta 3-4x aratni az órákat abból 12 játék tehát 6 teljes tábla jön ki, nem is éri meg napokig tartani. Egy nap viszont kényelmesen akár több részletben is lejátszható, pl reggeli vagy esti rutin előtt. Értem, hogy nem lehet 1-2 nap alatt végezni, viszont olyannyira nem brutálisan hosszú ez. Cserébe a TOP-ot is veri ez a felhő számomra, nem is lett volna jó ötlet a részemről kihagyni.
    Sokat olvasom, hogy nem szereted a minijátékokat, vannak olyanok amik tényleg feleslegesek, itt viszont minden lépéssel csemegézhetsz, ha csak akarsz akkor pl a triviai mezőkre figyelsz a többit random léped, több száz KK-t szedtem ki, ez kedvezett az én lépéseimnek, ráadás nem sok KK mamutom van, így kapóra is jött.
    Összességében én is elégedett vagyok az eventtel :)

17. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Köszönöm, hogy ilyen segítőkész vagy.
    Majd 1 héttel később kezdtem az egészbe, betegség miatt, de van már 52 almám...... 6 poharas innivalóm , de nem bírom megerőszakolni hozzá magam. Nincs idegem a bábupörgéshez, a körítéshez, meg ilyenek, amikor már lépnék tovább...
    Olyan körülményes az egész, ezekhez már nekem nem nagyon akar türelmem lenni :( főleg lábadozás közepette.
    Amúgy ha annyira jó a felhő és megerőszakolom magam mégis, akkor melyik az a tábla amelyikkel a legtöbb kérdőjelet tudom összeszedni?

feki13 és macimami1958 kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Minden táblán egy van.

19. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Köszönöm.
    Ez nem jó hír :(
    100 játék kell a 2 kütyüért? atyaúristen...

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum félistene

Kicsit próbáltalak ösztönözni hátha, mert annyira nem ördögtől való ez, csak hosszúra nyűlt mint a rétestészta! :D
    1db almával 4 triviai pontot tudsz szerezni, nem tudom játszottál e már akár egyet is, de ezen felül a hegytetős édes narancspuncs is ad egy lehetőséget. Szóval gyorsan össze lehet ezt kapkodni, van még 4 nap, ha naponta játszod le őket akkor nem lesz gond vele! :)
    Jobbulást!