Visszajelzés Eszményi tél - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    bejgyzést csak akkor szoktunk törölni, ha nem felel meg a Fórumszabályzatnak. Áthelyezni, meg akkor szoktuk a bejegyzéseket, ha nincs jó helyen.
    Gyere, jelentkezz nyugodtan Moderátornak, ha úgy gondolod, hegy Te jobban tudod csinálni.
    A cinikus megjegyzésedet pedig nem hiszem, hogy kiérdemeltük.
    További jó játékot!

soresne, Laxiaa, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  2. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

kihagyomm:music::music:

3. micóka007

micóka007 Fórum-zöldfülű

Bocsi, jó lenne az event, de nem kaptam meg a kezdőcsomagot, így nem tudom elkezdeni a játékot.

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Figyelmedbe ajánlom szeretettel:
    Az eventet a hegyalján tudjuk elkezdeni.
    Első belépésünk során kapunk 5 db Ezüstkulcs kelléket. A hegyalja első feladata kér 5 db ezüstkulcsot, ezzel tudjuk elkezdeni a hegyalja feladatok teljesítését.

A teljes eventismertetőt itt találod:
    Event - Eszményi tél | Farmerama HU
    :)

JUCUS, Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  5. tundi858

tundi858 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A behavazott tábla második szakaszában a 6.kirakós mini puzzle játékot háromszor indítottam el. Egyszer elszúrtam, mert nem fejeztem be a játékot, kétszer nem töltött be semmit. Mit csináltam rosszul?
    Köszönöm szépen a választ!
    tundi858
    21515573

6. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Nekem az lenne a kérdésem,hogy csak én küzdök a minijátékokkal? Amikor rákattintok az almára,hogy induljon a játék egyszerűen kidob a játékból,néha oly módon,hogy leblokkolja az egész számítógépet. Ez kliensben.

7. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Szia! Tegyél ki teknős ólat vakond ólat minden mennyiségben narancs neont az ad röpcsit és fákat de csak alapot ja és terményes ólat

Szia. Modit idéztél be. Ezért kiegészítettem a hozzászólásodat annak a Játékosnak a beidézésével, akinek vélhetően szántad az írásodat. (Othep)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.12.25
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ami javíthatna a helyzeten, az az animációk kikapcsolása a farmodon.
    A Mentés gombbal tudod a módosítást jóváhagyni.

Legalább a játék idejére kikapcsolnám a Téli témát is, Nincs témára állítva.
    A grafika minőségét is állítsd a legalacsonyabbra.

Töröld a sütiket, a gyorsítótárat.
    A minijáték idejére Wi-fi helyett térj át kábelre, ott erősebb a jel.
    Zárj be minden felesleges ablakot. Esetleg térj át böngészőre. A Firefox-ot ajánlom, esetleg az Operát.
    Jelezz vissza kérlek, sikerrel jártál-e.

A Csevegő / Panaszláda nem alkalmas hely segítségkérésre.
    Ha problémád továbbra is fennáll, gyere kérlek <<Segítségkérő topikba>>.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. -sanele-

-sanele- Fórumprofi

sziasztok!
    Ti végeztetek ezzel a "fantasztikus" eventtel? Komolyan mondom vicces,de 4 kulccsal toporgok,szóval nagyon humorosak mostanában az eventek készítői.

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem ennyi kulcsom van:[​IMG] Ez a hegytető 2. dobozához kell 20 darab, holnap reggel meglesz :)

Utoljára szerkesztett: 27.12.25
    feki13 és SnéDóri kedveli ezt.
  11. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Egyszer volt Budán kutyavásár, mint nálam a tenyésztés! Papagáj 132 tenyész ólja adott 12 db Gömbdíszt. Tudtam, hogy nem ad sokat, de hogy ennyire keveset erre nem számítottam. Karácsonyi időszakra ilyen eventet betenni övön aluli ütés. 247. szinten vagyok, valószínű nem lesz meg a felhő, sebaj van belőle éppen elég.

12. -sanele-

-sanele- Fórumprofi

gratulálok,én teljesen lefagytam ezen az eventen,ráadásul még rátolták ezt "lovas.egeres-homokórás"akciót is.xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.25, 13:52
    cicimsincs és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. cicimsincs

cicimsincs Törekvő

Még 9 kulcs kell a tetőhöz:):) de megvárom:)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Javításra került a farmodon a Minijáték, és 1 db Koreai fenyők ládája jóváírásra került Számodra.
    Egy ki/belépés vagy újra a játékba lépés után a Láda / Váza / Elhasználódó fül alatt megtalálod.
    A Csevegő / Panaszláda nem alkalmas hely segítségkérésre. Itt ritka a moderátori jelenlét.
    Ha legközelebb problémád támad, gyere kérlek egy <<Segítségkérő topikba>>.

Köszönjük, ha figyelsz erre. :)

Dolphin, -ágianyu33-, tundi858 és 2 más kedveli ezt.
  15. tundi858

tundi858 Fórum-zöldfülű

Szia!

Nagyon kedves Tőled, hogy segítettél, legközelebb figyelek erre.
    Nagyon köszönöm!!!!!

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  16. mosolyka23

mosolyka23 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen!

Ananke, -BombadilToma- és Othep kedveli ezt.
  17. emancika

emancika Haladó

A játékok állítólag azért vannak kitalálva, hogy szórakoztasson, időt töltsünk vele, élvezzük. Ujabban viszont több a panasz, mint az örömködés. Aki arra gyúr, hogy két nap alatt teljesítse az egészet, áldoz rá, gondolom nem is keveset, aki csak szeretné megszerezni az új ólat és fát, arra még az se igaz, hogy "kösd fel a gatyád", mert reménytelen a vállalkozás.
    Kívánok a játékok kiagyalójának ettől független boldog 2026-os évet, remélve, hogy nem agyal azon jövőre, hogy nem lehet teljesíteni a többségnek az eventeket.
    (Ez a játék jó lett volna, ha.....)

Ecóka2, Csipekuszi, Ananke és 2 más kedveli ezt.
  18. Marcsiikaa59

Marcsiikaa59 Fórum-zöldfülű

Már van 3 db sárga pintyem, de nem tudom kitenni, mert nincs alappintyem. A ládákból csak fejlesztést kapok. Hol tudnék alappintyet szerezni?
    ID

19. margittka66

margittka66 Aktív író

Szia!Mi nem ad felröppenőt?Ma reggel kész lettem ,semmit nem vettem.Ha valami nem megy kérj segítséget ne vádaskodj.Biztos kapsz segítséget.

Kisfenyő és benedekbobe63 kedveli ezt.
  20. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Hasonló a problémám a fölöttem szólóéhoz:
    Arattam a hegyet. Az a gondolat hasított belém, hogy "Mennyire UNALMAS ez így", hogy korlátozva vagyok a dolgok megszerzésében. Korábban ezt még nem éreztem, de szerintem nem vagyok egyedül és ez nagyon degradáló a fejlesztők irányába.
    Karácsonykor az ember a családjával, vagy bármi mással akar törődni, nem a géphez ragadni. Ha munka van, akkor dolgozni kell, azért nem lehet folyamatos időt fordítani (semmilyen) játékra. Mintha csak az egyedülálló nyugdíjasokra optimalizálnák a játékot. Akiknek pozitív feladat, hogy figyeljék az órát, hogy mikor kell belépni. Elnézést minden érintettől, nem akarom őket bántani, csak valahogy ki szerettem volna fejezni, hogy mások is játszanak.
    Sztem lerágott csont, hogy az ember itt JÁTSZANI akar, elbújni a valóságtól a mesébe, sikerélményt, elégedettséget akar. Nem röghözkötöttséget. Nem frusztrációt. Örömet.
    Remélem, egyzer eljut a fejlesztőkhöz...
    Boldog(abb) új évet kívánok Mindenkinek!