Visszajelzés Eszményi tél - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Na ez az event is mint az utóbbi időben a többi is kapott egy hatalmas 1-t!

2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

És még sz*jak 40 órát a 11 kulcs miatt. Na, ez számomra az aljasság BP részéről. Direkt nem enyhébb szót haználtam. Csak azért sem veszek semmit. Csóközön...

-sanele-, PaySkin, bercy58 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. gaboca1955

gaboca1955 Törzsjátékos

Szia!
    Az a problémám, hogy a puzzle játék több ólfejlesztést ad, mint alap ólat! Már két sárgám van a raktárban, de nem tudom kitenni őket!

4. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Köszönöm a tanácsokat,nem vált be,sajnos. Böngészőben valamennyire működik,de annyira lassú és akadozik,hogy még az én kötélidegeim se bírják. Van egy laptop a családban,azon simán megy a böngészővel,úgy,hogy így oldottam meg.

Sylja kedveli ezt.
  5. PBerti

PBerti Törekvő

Szia! Én a fákkal vagyok így, raktárban van jónéhány fejlesztésem,de alap fát alig kapok...
    A felröppenőkről ne is beszéljünk,este a főfarmról jött 3 db gömb....

6. -sanele-

-sanele- Fórumprofi

én azt hiszem,nem várom már,7 kulccsal több,mint idegesítő. Még csak a közelben sincs.Nagyon sajnálom,hogy eddig termeltem azt a hülye eventnövényt,hozzávalókat,akulcsok nélkül mehet a levesbe.>:(

mucus252 kedveli ezt.
  7. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

NO komment a felreppenő gömbökkel kapcsolatban!

varga1234 kedveli ezt.
  8. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Ma lettem kész ! Nem semmi event volt

vampire_hunter, Zsuzsikan és apcimama kedveli ezt.
  9. -sanele-

-sanele- Fórumprofi

mázlista....de azért gratulálok!

varga1234 kedveli ezt.
  10. apcimama

apcimama Aktív író

Szíasztok! Megvásároltam a Vidám mikulás csomagot 129FA-ért A FA levonásra került,de a csomag a mai napig mem érkezett meg. Apcimama ID:19081940 Köszönettel apcimama

11. magika

magika Fórum nagymestere

magika68 ID: 2864734
    Szóval ide jöttem, mert nem működik a kirakós minijáték az ünnepi táblajátékomon. Ráléptem, már több alkalommal is a mezőre, de nem nyílik fel a plusz ablak. A többi: puzzle és dobozolós-rakosgatós az megy.

12. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Szia !

Jelentkezz egy segítség kérő topicban;)

13. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Kevás? Neke + már kb 500db van hód ás vakond ól van kint narancs piros neon

apumbiapa kedveli ezt.
  14. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Szia!

Menj egy segítségkérő topicba ott hamarabb kapsz választ.:)

apcimama kedveli ezt.
  15. apcimama

apcimama Aktív író

Köszönöm szépen,Boldog Újévet kívánok

apumbiapa kedveli ezt.
  16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    a Panaszláda nem segítségkérő / hibajelző topik.
    Várlak Benneteket a megfelelő helyen, amennyiben problémátok továbbra is fennáll.
    <<Segítségkérő topik>>
    Megértéseteket köszönöm!

17. csernigy

csernigy Törekvő

Hát ez az event nem nyeri el a tetszésemet! A tábla közepén járok és a virág csak pörög -csak pörög, de semmi. Ha ráfrissítek egyszer, akkor visszadob ugyan oda, de alaphelyzetben van a figura, holott már két kártyát elhasználtam. Bárhova kattintok, csak a virág kezd újra pörögni. Többször kell frissíteni, hogy lehessen folytatni a játékot. KB 6 táblánként frissíteni kell, mert különben vagy a virág pörög, vagy a mini játék közben fagy le. Már rendesen kopik az F5 gombom! ****** idegesítő ez a folyamatos frissítgetés! Tizen sok éve játszom, de egyik eventnél sem kellett ennyit frissítgetni!

18. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

9ezer koreai fenyő? Ezek normálisak? 6 fával? Kétlem.

sticzmaria55 kedveli ezt.
  19. Földmérő41

Földmérő41 Utánpótlás-írogató

Itt már csak röviden (mert eredetileg a supportba futottam bele, de ez oly primitíven van megírva, hogy amikor küldeném, akkor közli, előbb engedélyezzem a sütiket, aztán kezdjem újra, mert töröl mindent. Előre nem tudja?), az eredeti (supportnak írt) szövegemhez képest csak a szókincsem bővült jelentős mértékben.Azt szeretném tudni, ha megörvendeztetem magam egy magyal bónusszal, mikor jön meg a +1? Rögtön nem, mert azt csak észreveszem.

20. kerimaci13

kerimaci13 Fórum-zöldfülű

Nem lett volna ez rossz, de az ezüstkulcsok megszerzési gyakorisága az valami borzalom... azért ennél kegyesebb is lehetne...