Eventek-gazdakörök-akciók - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 9.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. mingo826

  mingo826 Fórum ismerője

  Mindössze annyi volna a javaslatom. hogy az ilyen eventnek mint a jelen pillanatban folyó 1-2 nappal lehetne hosszabb az időtartalma, hogy a munkás emberek is tudják befejezni, minden eventnek csak este tudunk neki látni (munkahelyen lehetetlen ilyennel foglalkozni) és befejezésnél is reggel van lehetőségünk utoljára belépni ez egy nap veszteség részünkre.
   
 2. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Csak egyetlen apró javaslatom lenne. A minijátékokat eventen belül havi max 1re korlátozzák. Tudjuk, hogy rengeteg energiát fektettek ezekbe, de annyit érnek, mint az Egyenlítő mentén a távfűtés. Bőven elég ennyi is, a játékkedv csökkentésére.

  Pörgesd vissza az elmúlt eventeket. Nyugodtan állítom, hogy semmivel. Sőt a help topic ilyen témában felesleges lenne, mert segíts magadon és az Isten is megsegít elv működne. Benne van a 2-3 nap bővítés. Sokkal nyugisabb lenne minden.
   
  Utoljára szerkesztett: 28.4.19
  Samborg kedveli ezt.
 3. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Event ötlettel jöttem;)
  Hónapról hónapra van tenyésztős event.... amit rendszerint 1 óra alatt megoldunk;)
  Szeretnék egy kicsit izgalmasabbat...
  Pl: Bevezetésre kerül 3 új állat tenyészthetősége... első körben a farmon... később ugyanez jöhetne a szigeten is,)
  Alap esetben farmaranyért kiváltható tenyésztési joggal...
  Az eventen pedig ez a jog megszerezhető lenne...
  A farmaranyas opciót betenném a gazdaboltba az ál később is! az állandó kínálatba, hogy bárki elérhesse;)
   
  DevilMókus kedveli ezt.
 4. cskati01

  cskati01 Törekvő

  Sziasztok!

  Nem tudom, hogy volt e már rá igény, de én szeretnék egy új kertet, hasonlóan a Házi kedvenc futtatóhoz, a ládakat adó dekoroknak. Akik renszeresen megvásárolják a Party pörgetés akciós csomagokat, megérdemlik, hogy ne feleslegesen áldozzák rá a pénzüket. Akár farmpengőt vagy farmaranyat is áldoznák rá, csekély mennyiségben.
   
 5. Libra924

  Libra924 Utánpótlás-írogató

  Biztos már milliószor megkérdezték előttem, de nyomát nem találtam és "egy újszülöttnek minden vicc új!" alapon én is megteszem:
  Miért nem lehet a teliholdas cuccokkal piacozni?
  Nem fogom tudni befejezni a mostani paradicsomos eventet, mert az UTOLSÓ feladatok egyikénél reményem sincs azt a terméket ilyen mennyiségben megtermelni, ami kellene.
  Esetleg van tervbe véve ilyesmi?
  Köszönöm előre is a választ!
   
 6. Janes56

  Janes56 Utánpótlás-írogató

  Jó lenne már területeket is adni . Rengeteg állat , terményes ól , fák tömkelege amiket nem tudunk kitenni . Semmibe nem kerülne , hiszen a házi kedvenc futtató is kialakításra került . Nos és mikor lesz az tele ? Ahol néha van ültetős event utána le lest rombolva . Érthetetlen , hogy évek óta erre miért nem figyelnek oda ? A területnek szerintem mindenki örülne .
   
  Leho69, Fenyvesi1010, anonymus2006 és 4 más kedveli ezt.
 7. kincsembogaram67

  kincsembogaram67 Fórum mestere


  Ez nagyon jó gondolat.Ha jól emlékszem évek óta nincs változás. :( .... De ne horribilis arany áron kellene, hanem csillagért.Még CSP-ért is lehetne adni.Nem értem én sem,hogy miért nem lehet ezt a lehetőséget megoldani.Annak a pár tojásnak viszont valóban hatalmas területet adtak.A Rackó volt helye pedig ott áll lerombolva valóban az event után.A vízalatti városról sincs szó,pedig az is be lett ígérve......... :( .... Vagy adnák kevesebb farmaranyért a Füvészkertet, a Manufaktúrát és a Vadaskertet.Iszonyú mennyiségű valódi pénz kell hozzá és nagyon sokan vannak akik nem tudják megvenni.Ebből kifolyólag pedig csak bent porosodik minden a ládába. :(
   
 8. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Az eventekhez lenne egy ötletem...;)
  Volt már felröppenő cserét biztosító eventalkatrész...
  Ugyanilyen mintára lehetne... x pajtaértéket átváltani 100 eventgazra... :music:
  Így az event végigvihető lenne pajtatöltés mellett...
  Persze akár specifikusan is kérhetné a csere a pajta tartalmát;) Pl terményekért cserébe...:p
   
 9. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Sziasztok :)

  Jó lenne egy olyan ismételhető gazdaköri (mint a Herbárium) ami csak termékeket és alap hozzávalókat kér (mandragóra, gyógyelixír, só, virágdrót, zselécukor), de az utóbbiakból egy teljes körben legalább 100-100 ezret, cserébe mamutfákat lehetne nyerni (meg persze a szokásos apróságokat) :)
   
 10. vazulneni8

  vazulneni8 Haladó

  Sziasztok!

  Némelyik eventnövény érési ideje nem mindig fér bele a dolgozó emberek délutáni és esti aratásába,hiába a locsolás,trágyázás.
  Jó lenne 1-1 olyan termék vagy kupon,ami kicsit gyorsítaná a víz és a trágya hatékonyságát.
   
  kincsembogaram67, Leho69 és barbi021951 kedveli ezt.
 11. vízöntő

  vízöntő Fórum parancsnoka

  Sziasztok!
  Nekem is lenne, Egy aránylag könnyen kivitelezhető ötletem. Össze lehetne ragasztani a színes ólakat, mert így gyakorlatilag , egyszer leteszed az alapot, rá a fejlesztést, sok idő megy vele el, ha kézzel rakosgatja az ember, és bizony farmunkás kuponokhoz igen ritkán jutunk, nem mindenki tud vásárolni, illetve van aki nem is akar rá áldozni kp-ét.Nem beszélve arról , hogy a sárga ólak értéke is megnőne, mert valamennyivel csökkenti az érés időt, ez sok órás ólaknál jelentős , mert így beleférne a 12 órában a pillangó báb aratásakor, az időrabló dolgokat leegyszerűsíteni !!!!:sleepy:;) Mit szóltok az ötlethez? mindenkinek könnyebb lenne!!! UI: Azt ne írjátok hogy használjak rövidítő bónuszokat, mert az a bónusz hely kell másra!!!
   
  Utoljára szerkesztett: 1.12.19
 12. [erika05]

  [erika05] Fórumgróf

  Sziasztok!
  Én jó ötletnek tartanám ha a befejezett feladatokat farmaranyért újra lehetne indítani. Szerintem sokan áldoznánk rá hogy olyan gazdaköriseket újra indítanánk ahol, munkásokat, szupertápot, szupertrágyát is lehetne újból végig vinni. A kicsiknek is jó lenne a sok tp-s, csillagos, banános gazdaköri újraindítása.
  Csak egy kalkuláció kellene hogy mennyiért lehet újra indítani.:)
   
  vazulneni8 kedveli ezt.
 13. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  sziasztok nem rossz asszem volt már rá javaslat hogy a herbáriumhoz hasonlóan újra lehessen indítani a feladatokat de szerintem farmaranyért már talán nem érné meg olyanoknak akik nem költenek a játékra mert más különben elég nehéz farmaranyat szerezni
   
 14. Welsibárdok

  Welsibárdok Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Én a receptekre tennék javaslatot! Sajnos nem mindenki teheti meg,hogy nagymennyiségű aranyat vásároljon.Nagyon nagy előnyben részesülnek,akik a kezdetek kezdetén kezdték a játékot! Rengeteg olyan dolog van,mint pl a 0 percezés,Répás-almás csatni...amit csak akkor lehetett megszerezni.csatnit ugyan lehet a piacon venni,de pl egy 70-80-as szintű játékos aki nagynehezen összekuporgatott pár milliót,nem tudja megvenni.
  Ha pl érmés event van,lehessen beváltani receptekre is!
   
  Leho69 és erfurtergartner kedveli ezt.
 15. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Szia!

  Nyitott kapukat döngetsz.
  Nullapercezés - már két növény is alkalmas rá, gesztenyés felhősor nélkül is. A többi dolog pedig bárkinek elérhető, csak idő és szorgalom kérdése.
  Répás-almás csatni - ugyan kell némi farmaranyat áldozni a receptre, ha valaki az event során nem szerezte meg 8 éve, de egy ma regisztrált játékos számára is elérhető záros határidőn belül.
   
 16. bherczeg

  bherczeg Haladó

  Sziasztok !Nagyon jó lenne ha a gazdaköriben pl:birkanyáj,nyuszi hopp és az ugyan ilyen feladatú feladatokat meglehessen oldani farmeraranyért vagy máshogyan.Piacon nincs a kért tenyészállat és 10 év alatt az ilyen jellegű feladatokat nem tudtam megcsinálni pedig megválnék már tőlük.Erre is jó lenne megoldás mert nem lehet kiváltani farmerarannyal a 7 feladattól.
   
 17. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Szia!

  Korlátot az 500 farmarany mint értékhatár jelent. Ha többe kerülne a rendszer számítása alapján a kiváltás mint 500 FA, akkor egyszerűen azt nem engedélyezi. Ha ez a tiltás feloldásra kerülne, nem biztos, hogy előrébb lennél. Egy feladat teljesítésére kevesen áldoznának több ezer farmaranyat.
   
 18. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórumgróf

  Egyre több vadaskert, füvészkert és manufaktura van a játékban és ez egy jó dolog. De az már nem jó, hogy meg van szabva, hogy egy területre csak 5 db vadaskertet lehet kitenni. Miért? Ha állatokat tesz ki az ember akkor szeretné egy területre kitenni, nem pedig szétszórva. Ha 6 vadaskertem van miért kell nekem egy másik területre kitenni a hatodikat? Ez egy teljesen érthetetlen és felesleges tiltás. Jó lenne ezt a tiltást megszüntetni vagy esetleg lehetne egy olyan terület ahova csak fákat és állatokat lehetne kitenni tiltás nélkül. Jó lenne ha ezen változtatnának. Nem beszélve arról, hogy behozták a játékba azokat az óriás ólakat, ami szintén egy jó dolog, de amit szinte lehetetlen kitenni. Na és persze a mamutfák amik szintén nagyon jó dolgok, de a terület miatt nehéz kitenni őket. Vagy kiteszi az ember egy területre állandóra és akkor elveszit egy területet a növényektől vagy ki sem teszi őket. És ahogy fejlődik a játék például a rekeszek számát is lehetne növelni, mert a meglévő rekeszek száma bizony igencsak kevés. Betették ezeket a betüjeles rekeszes terménybónuszokat, de a rekeszek számát nem növelték. Ez kissé visszás dolgot eredményez. Mert ha beteszek egy termésbónuszt vagy tpbónuszt, akkor le kell mondani a mühelytermékről amivel az érésidőt lehet csökkenteni. Mindkettő egy jó dolog, de a kettő üti egymást. Ez viszont már nem jó. Nem beszélve az értelmetlen gyémánt rekeszes termésbónuszról amit csak állatok esetében érdemes használni, mert növény esetében ugyanannyit kapunk mint a csatnival. Tehát vagy csak állatokat tesz ki az ember, ami szinte lehetetlen hiszen egymást érik az eventek amikben eventnövényt kérnek, és akkor vagy megszünteti az ember a bónuszt, vagy egyáltalán ki sem teszi. Mert csak egy gyémánt rekesz van. Ennek igy mi értelme van? Vagy növelni kellene a rekeszek számát vagy pedig ezeket a termés- és tpbónuszokat kellene más helyre áthelyezni. És akkor nem beszéltem arról a műhelytermékről ami a növények számát nem kettővel hanem hárommal növeli. Ez szintén egy jó dolog lenne, de... Minden növényhez külön tervezték igy rekesz hiányában csak egyféle növényt lehet ültetni a bahán és a főfarmon. Vagy virág vagy gabona vagy más. Nem lehet a bahán zöldség a farmon meg mondjuk virág, mert csak egy gyémánt rekesz van.
   
  Utoljára szerkesztett: 15.1.20
  vazulneni8, Kuzdern, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
 19. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  A receptek 3-4 éve évi 3-4 alkalommal előfordultak az eventek boltjaiban. Igaz, hogy nem a 4./5. szintűek, de voltak. Még a 2./3. szintű receptekre is akadtak vevők anno. Biztosan lenne létjogosultsága a receptek elérhetőségét több módozatra változtatni. Kezdetekben ez így volt. Van olyan receptem, amit a keréken nyertem. Semmiben sem különbözik ez a javaslat attól, hogy bizonyos régi felhőket egyes eventboltban meg lehet szerezni. Színesítené a játékot.
  Osztom a véleményt. (Addig is: néha vannak akciók, amikor féláron lehet venni FAért a boltban receptet.)
   
 20. Dana64

  Dana64 Aktív író

  Sziasztok !
  Lehet , hogy valaki már leírta valahol ha igen elnézést a felesleges posztért !? Én szeretnék egy kereső "sáv"- ot az éléskamrához , hogy ne kelljen minden nap a bónuszok berakásánál végigpörgetni az égész "spájzot" ! Nálam jelenleg 122 féle "cucc" van. bár tudom , hogy mit akarok berakni , körülbelűl hol található mégis sokszor van az , hogy ide-oda lépkedek mert a menű kicsit darabos néha !
  :music:
  Köszi !
  :)
   
  parrahviki12 és Kuzdern kedveli ezt.