Visszajelzés Eventek panaszládája

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Bencus052002

Bencus052002 Utánpótlás-írogató

Ki van jelölve, hogy mit szeretnék kapni, a kérem gombra kattintva lefagy minden, más minden működik a farmon

2. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Ebben az esetben hibatopikba kell írni farmnév és ID-szám megadásával, hogy a moderátorok segíteni tudjanak.
    A hibatopikot itt találod:
    Hibák, problémák jelentése

nemlóverseny, .barbi1. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Bencus052002

Bencus052002 Utánpótlás-írogató

Szia! Köszönöm a segítséget, de megoldottam a problémát. Valamiért a 3 db hármast és a 2 db hatost nem fogadta a rendszer, de szerencsére volt még egy dobásom aa háromból, visszavettem egy kockát és dobtam másikat, elveszett ugyan a fullom, de tovább tudtam játszani.

4. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Sziasztok! A Titkos vámpír event hozzávalóit hol lehet beszerezni?

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

kigyo51, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igen, pont belefutottál az aktuális titkos eventbe, ahol még az eventismertetőt is a Játékosoknak kell összerakni, és nem tudunk róla semmit előre.
    A beadási ablakban szerepelt ugyan, hogy ''eventből hátralévő idő: 1 nap, 2 nap, X nap...'', de sajnos ott sem percre pontosan. :(
    Ne büsulj miatta, biztos lesz még hasonló event.
    Legyen szép a napod. :)

8. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Összevissza kell kattintgatni és még úgy sem találom az event leírását. Én nem értem miért kell mindent a végletekig megvariálni. Csak rákattintana az ember a naptárban az eventre és beadná a leírását az eventnek. A csevegőt meg azon belül egy katt és nem kellene még kattintgatni ide-oda. Most ennek a nyomorult swindlergyárnak a leírását nem találom csak a csevegőjét.

9. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Szia. Pedig ott van. Eventismertetők, rögtön az első. Talán úgy keresd hogy svindlernyár.

Utoljára szerkesztett: 3.8.26, 12:42
    Swartsch, kigyo51, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  10. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Köszönöm! Megtaláltam

SnéDóri kedveli ezt.
  11. mamikert

mamikert Fórum-zöldfülű

Nem tudom a kockajátékot befejezni, mert nem enged kockázni majd csak 3 óra eltelte után. 1 óra múlva meg letelik a játék ideje. Ilyen kor mit mit lehet csinálni?