Visszajelzés Visszatérő mini-eventek csevegője

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Játszom tovább a csillogó jelvények reményében;) De most kevesebb jön mint az előző alkalommal...

2. Csiziee

Csiziee Fórumlakó

Elértem, már túl is teljesítettem a 10.szinten, de nem találom a boltban a felhősort, csak csillogó jelvényeket, amiket azt sem tudom mire való! Mi lehet a gond? Köszönöm - Csizie ID19474967

3. sheepwow

sheepwow Utánpótlás-írogató

Üdv!

Ha már egyszer kiváltottad, nem jelenik meg többször.
    A paszulyon a keresőbe beírva megtalálod.
    A neve:

Alpesi fényes kunyhó felhősor

vihence likes this.
  4. -Holdfeny-.

Eddig 11 fényes jelvényt kaptam... Ebből nem lesz újabb bővítés:wuerg:
    Most kezdhetek termelgetni... mert üres az alpesi pajtaxDxDxD

Last edited: Jul 21, 2026
  5. szepesej

szepesej Fórumszaki

Szeretném megkérdezni a csillogó bölcsesség jelvényei mire használhatók ? Valahogy ez kimaradt nálam. A választ előre is köszönöm.

6. -Holdfeny-.

A bölcsesség ösvényén használható... vagy tároló bővítésre használható...

GA-BI-O-Farm and szepesej like this.
  7. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

Szia!
    Itt találod róla a hivatalos ismertetőt:
    Gyopárvölgy-kínálat bővülése - 2026. május

vihence, GA-BI-O-Farm and szepesej like this.
  8. Rizstej

Rizstej Kivételes tehetség

Az alpesi fényes egy olyan mini, amit én nagyon szeretek, a kártyarakosgatás beszippant. Viszont most azt tapasztalom, hogy egy ideje nem ad gyopárkártyát. Bőven túl vagyok már a 10 szinten (147/12 a haladási sávban) viszont egy ideje nem jönnek a kártyák. Ez valami változtatás, ami elkerülte a figyelmemet? Vagy csak szerencsétlen véleteln? A többi ajándék is jó, de szükségem lenne még pár kártyára, hogy teljesen kifosszam a boltot.

-Holdfeny-. likes this.
  9. vampire_hunter

vampire_hunter Fórum ismerője

Szia! Nekem sem ad több kártyát. Sőt a boltból kiváltottam a 2 x 10 db instafát, de nem írta jóvá, persze a kártyákat elvette. Pár dolog maradt már csak a boltban.

Rizstej likes this.
  10. -Holdfeny-.

Szia
    a 10. szint elérése után már csak rövid ideig kapjuk... de egyéb jó ajándékok csepegnek;)

Rizstej likes this.
  11. -hanny2-

-hanny2- Járnitanuló

nincs tele a raktárad és nem fér be

12. valibori69

valibori69 Fórumlakó

Köszönöm szépen. Sikerült megcsinálnom. :)

Sylja likes this.
  13. levi5

levi5 Fórumprofi

Meddig tart az event?

Befejezés várható időpontja: 2026-07-24 (csütörtök) 10:00 ....de 07-24 pénteken van...az eventóránál is szerepel hogy hátravan 38 óra tehát az péntek 10 óra kell legyen

14. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm az észrevételt. A dátum jó, a napot elírtam. Javítottam.
    Elnézést kérek a kellemetlenségért.

További jó játékot!

levi5 likes this.
  15. levi5

levi5 Fórumprofi

Semmi gond...nagyon szivesen :):)

Luminary likes this.
  16. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

Sziasztok!
    Kiváltottam a Molyhos XXL fát a vidámparkban. Úgy értelmeztem, hogy benne van az alap fa is. Most viszont nem tudom kitenni. Valamit félreértettem?
    Moonlight2026 ID: 58032877

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen jól értelmezted. )
    Az XXL fa fejlesztések az alap fát tartalmazzák ebben a nyereményben.
    Ez azt jelenti, hogy első kihelyezéskor nem kell kitennünk hozzá alap fát, a fejlesztést üres zöld területre lehet a farmos / bahás területeken kihelyezni.
    Ez a fejlesztett fa lebontás alkalmával a menüben már alapként és fejlesztésként kerül raktározásra.
    Későbbi kihelyezése már a megszokott alap, majd fejlesztés ráhelyezésével oldható meg.

18. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

Köszönöm! Akkor megyek valahova sírni, mert ez csak az xxl.

zsani_apja likes this.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Újra titkos event van... Időtartama 3 nap, valószínűleg péntek estig fog tartani.

A Teliholdas területek bejáratában 3 óránként a körökkel jelölt helyeken be lehet gyűjteni különböző tárgyakat (fokhagymakapszula, karó, ezüsttükör, vámpírfog). Egy felkiáltójel jelzi, ha arathatóak a mezők.

Ugyanitt a jobb oldali gombbal lehet ezeket beadni. (A bal oldali gomb szolgál az eventkellékek begyűjtésére.)
    A beadási ablak hasonló a megrendelőkéhez:

Kell még hozzá Vámpírvadász kalapja, ami felröppenő (persze lehet vásárolni is FA-ért - 3FA / db - vagy kosárban - 539 Ft/90 db...). Gazdatársak tapasztalatai alapján teliholdas területekről növények és fák aratásakor röppen fel, farmos és Bahás területekről nem; illetve a tenyésztéskor is jön. Nálam két terület 8 órás alkonyi árnyvirág 114 felröpit adott.

Ha mind a négy tételt sikerül beadni, kapunk érte alkalmanként 2 db Vámpírigazolványt. Ezeket a Farmárudában (ahol farmpengőért vásárolunk) lehet elkölteni, a Különleges fülön:
    [​IMG][​IMG]

A dekort kétszer lehet kiváltani, az elsőnek 2 Vámpírigazolvány az ára, a másodiknak 8. A tulajdonságai:

Last edited: Jul 29, 2026
  20. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szia:)

A teliholdason most arattam fákat , ott kaptam felröppenőt: Vámpírvadász kalapját:)