Visszajelzés Eventek panaszládája

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Szia!
    A kiindulópont a strandlabda.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/egy-kis-nyári-móka-eventcsevegő.28172/page-5#post-1521570
    -BombadilToma- tanácsai:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/egy-kis-nyári-móka-eventcsevegő.28172/page-5#post-1521570

GreekYogurt kedveli ezt.
  2. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

-ágianyu33-, Kuzdern és kigyo51 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ez most komoly, hogy egy eventnyeremény felhőt valós pénzen kellene megvennem?:eek::oops:
    Egyszerűen nem tudom elhinni :(

benedekbobe63, feki13, Lenczy és 3 más kedveli ezt.
  4. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Szia!
    Igen és ez nem az első eset, volt már rá példa. Na az a felhőm nincs meg.

Én rengeteget passziánszozok, de ilyen pocsék grafikájú pasziánsszal még nem találkoztam.

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Osztom a véleményed. Első mezőt megcsináltam, nem is hiányzik a többi. Borzalmasan néz ki.

6. donkartacs07

donkartacs07 Fórum bárója

Visszatért a Commodore korszak annyira igénytelen...

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, pedig az nem most volt. Akkor még én is fiatal voltam. :)

8. smileball

smileball Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én most a lajhár tenyésztéses eventhez szólnék hozzá. Az ismertetőben az van, hogy lajhárvacok aratásával jön a stopperóra. Azt nem írták, hogy nem minden egyes ólnál kapunk egyet. Learattam 20 lajhárt, és 9 darab felröppenő érkezett..

globi6007 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Szia!
    Én 41 db lajhárvackot raktam ki az ültetvényre és 7 Pannival kaptam 22 db stopperórát, az esőerdőben is 41 db ól van és ott 19 db stopperóra jött. Mivel bármenny lajhárvacok lehet, szerintem érdemes az ültetvényt és az esőerdőt is telerakni lajhárvacokkal. Mindkét területre 41-41 ól fér el vadaskert használata nélkül.

Utoljára szerkesztett: 21.8.26
    sutimami57, globi6007, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  10. Judit613

Judit613 Fórumlakó

Sziasztok!
    a kartyas event ismertetojet nem talalom sehol. A naptarban hiaba kattintok ra, nem nyit meg semmit. Megmondanatok, hogy hol lehet utana olvasni?
    koszonom a segitseget!

11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Judit613 és Kuzdern kedveli ezt.
  12. donkartacs07

donkartacs07 Fórum bárója

A Steam kártyás ablak durva gusztustalan, fél nap kell rá hogy meglegyen, olyan pályákat ad, amik megoldhatatlanok,
    Az ilyen egész nap ülj egy idióta gusztustalanul kinéző pálya előtt, inkább nem játszom tovább, a szemem folyik ki az igénytelen alig látható kártyalapok közt. A 2007-s solitére is egy csodálatos kártyajátékok gyűjtése, de inkább abbagyom, csinálja aki kitalálta! :( :(

Ennyire nem fussa?

13. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Szia!
    Én is ezt játszom:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. ilonka48

ilonka48 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Gyapot fát szeretnék, hogy juthatok hozzá ?
    Ajándékozhatna is valaki, ha lehet.

-gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  15. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törzsjátékos

Ez a passziánszos játék egy katasztrófa. Beszerezték hozzá a leggagyibb változatot... sehol semmi automatizmus, viszont mechanikusan is nagyon gagyi, egyszerűen úgy kell odébbrugdalni a lapokat...

sutimami57 kedveli ezt.
  16. Doggyra

Doggyra Törekvő

Üdvözletem!

Hihetetlen a nyeremény: használj el két szupertápot és kapsz 1 darabot, nem hiszem, hogy ezt csak én vettem észre és, hogy csak engem háborít fel.....tényleg ez egy vicces játék xD

Üdv. 8)

17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    nálam is előfordult már ilyen többször. Ilyenkor indítok két tenyésztést, és mindkettő igény teljesítve van.
    Trükközd ki a megrendelőket. De valóban vicces és néha dü..tő is.

18. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia Gyöngy!

Csütörtökön elutaztunk majd kérve az egyik kedves szomszédasszonyomat avasson már be a lajhártenyésztés eventismertetőjébe, majd megláttammi folyik itt. Sajnálatos módon ezt a játékot kinyírták. Ez számomra az egyik utolsó utána pont volt. Ez egy játék, aminek a szórakozás a lételeme, ami a szórakozással megpróbál behúzni minket a vásárlásba és nem pedig fordítva. Ad egy eventet amit ha teljesítesz semmit nem kapsz, de ha fizetsz kaphatsz ezt azt ami közben nem is úgy működik ahogy. Majd 4 nappal később hazaérve tapasztalom, hogy semmilyen hivatalos közlemény nincs. Olvastam, hogy a supporttól teljesen más válaszokat kaptak a játékosok. Számomra az is hihetetlen, hogy 2-3 kommenten kívül szinte senki nem említette ez mekkora probléma, arról meg nem beszélve, hogy sokan rá is ugrottak :eek: Persze mindenkinek a maga döntése minden, tegyen belátása szerint, de ez végképp nem fogja előre vinni a játékot

Beléptem most egy fél órája, elolvastam az összes eddigi elmaradt fórumos részt majd fogtam és lemondtam az előfizumat a prémiumra. Az aratásomat megse teszem. Lesz 2 hetem átgondolni, kell-e ez nekem.

Kedvetlen BP, bízom benne, hogy vezetőségben csere történik és illő kezekbe kerül a játék, mert amit most ti csináltok az nettó rablás...

vihence, Ecóka1, globi6007 és 11 más kedveli ezt.
  19. globi6007

globi6007 Utánpótlás-írogató

Szia,teljesen igazad van! Újra olvastam az eventismertetőt,ott azt írja lajhárvacok aratásakor a felröppenő GARANTÁLT! Ez tehát síma csalás és nem először.

Petra-1999, sutimami57 és benedekbobe63 kedveli ezt.
  20. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

A lapokat nem kell mechanikusan mozgatni.
    Először ráklikkelsz arra, amit valahová át akarsz helyezni, akkor megjelenik körben egy kék keret, aztán pedig oda, ahová tenni szeretnéd. Ott is megjelenik a kék keret.

Ecóka1 és Julcsi-néni kedveli ezt.