Visszajelzés Eventek panaszládája

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Majd szép lassan átvált a játék fizetősre, aztán maradnak a totál elvakultak, a játékot kedvelők meg szépen keresnek maguknak más, értelmes, hasznosabb játékot. Biztos van még annyi farm-őrült, hogy egy ideig majd elvergődnek, aztán szép lassan becsődöl az egész. Nagyon jó úton haladnak ebbe az irányba a BP-nál. De tisztességesebb lenne ezt egyenesen megmondani a játékosoknak.

globi6007, soresne, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  2. Judit613

Judit613 Fórumlakó

Sziasztok, az elobb keszitett 7-9 kartyamat nem talalom.
    Koszonom, ha megnezitek, hogy mi lehet a hiba.

3. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Ahogy írták már, nem kell rugdalni őket, viszonylag simán megy ez a része. Viszont annyira lebutították...totál hülyének nézik már a játékosokat.:(

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Normál menetben a pasziánsz nem jön ki minden leosztás esetén, még "tökéletes" játékkal sem (legalábbis is a teljes pakli esetén). Muszáj "lebutítani", hogy garantálható legyen a 100% siker. Jelen esetben a "lebutítás" az alkimistafőzeteket jelenti. Számomra a játék egy új, élvezetes szintjét jelenti az, hogy oda kell figyelni az alkimistafőzetekre: minél kevesebb sorozatért kapott főzet vesszen el.
    A fő út mentén az elágazásokban lévő egyszerű és közepes játszmák pedig lehetőséget adnak arra, hogy egy nehéz játékban elakadva szerezhessünk alkimistafőzeteket (bár még erre sosem volt szükségem).
    Az viszont tény, hogy a játék működtetése némileg eltér a megszokott pasziánsz játékokétól. Ha a kártyát vonszolom az egérrel, akkor szigorúbb a játék a szokásosnál; pontosabban kell a helyére vinni, mint máshol. De ha megszokjuk azt, hogy csak kattintásokkal mozgatunk, akkor nagyon szépen működik. A számomra az az egyetlen igazán bosszantó furcsaság, hogy egy jobb klikkre nem azt a kártyát teszi fel a kész sorozatokra, amelyikre kattintok, hanem amelyik a program algoritmusában következik. De ez is áthidalható.

Már az előző, fa-alakú pálya esetén is nehezményeztem, hogy a felület átláthatatlan. Ez az utas verzió kicsit jobb, de lehetne még rajta javítani. A kis lakatok helyett (vagy mellett) inkább a címerek hátterének színével, annak halvány vagy erős mivoltával sokkal átláthatóbb lenne az egész: melyik pálya van már kész, melyik van folyamatban, és melyik következik. Vagy legalább a lakat legyen nagy méretű, szinte az egész címert letakaró méretű. Igaz, ekkor nem láthatnám a pálya jutalmát, ezért tartanám jobbnak a háttér színével való játszadozást. Az a vékony világoskék színű vonal sem sokat segít.
    És ha már a jutalom... Ha ráviszem az egeret a jutalomra, a buborékban a pálya nehézségét írja ki. Minek? Azt látom a kis grafikon ikonon. Viszont hogy melyik dekort vagy milyen ládát kapok, azt azért jó lenne látni, ne kelljen már az ismertető táblázatát böngészni ezért - már csak azért is, mert semmi sincs, ami könnyen összekapcsolna egy adott pályát a táblázat hozzá tartozó sorával.

Utoljára szerkesztett: 25.8.26, 12:25
    PaySkin, ladislaw11, erko63 és 8 más kedveli ezt.
  5. zsuga0611

zsuga0611 Járnitanuló

Szép napot.Megcsináltam a tenyésztés minden feladatát eddig.Tenyésztettem is,szombaton lett kettő modern lajhárom, majd később még egy.Összesen három lett.Képem a kettőröl lett, mert azt be is váltottam rózsa ólra, de nem kaptam meg az ólat.https://kepkuldes.com/image/thPKtfy később lett még egy modern lajhárom.Összesen három lett, ebből kettőt beváltottam amiért nem kaptam meg a rózsa ólat, egy maradt a pajtámban.A kérdés az, hogy miért nem kaptam meg a rózsa ólat, de közben elvette a beváltásnál szügséges javakat amit kért.Köszönöm a választ.Írtam a supportnak is, jött az emailomra egy levél,mivel nem magyar sajnos nem tudom lefordítani.Köszönöm előre is a segítséget.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Amiről képet hoztál, az nem rózsaszín lajhárvacok, hanem rózsaszín alvómaszkvarroda; ez a terményes ól, nem az állatos. A rózsa lajhárvacokhoz amúgy is két darab turista lajhár kell, nem két modern.

7. zsuga0611

zsuga0611 Járnitanuló

Köszönöm a segítséget.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Bár üres a gazdaköröm nem kaptam meg a felhőt érte. Nem tudom, hogy az most jár vagy a kivezetésekor a feladatoknak?

A gazdaköri feladatsort sem találom sehol, hiába viszem be a feladatsor nevét.
    Hiába görgetem le a feladatokat....

Ha valaki tud segítsen, nagyon megköszönöm, mert teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit kéne csinálnom?

Átviszem a kérdésemet a segítségkérőbe is bár nem sok reményem van, hogy választ kapok...

GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
  9. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Inkább itt válaszolok rá, hogy a hibásba kevesebb hsz. legyen. Nekem a legelején megtalálható, vagyis már most is meg kellett volna kapnod szerintem, viszont nekem nincs kész minden feladatom, így rákattintva a gazdakörbe dob át. Nincs hozzá semmilyen extra feladatsor.

GA-BI-O-Farm, kigyo51 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Köszi :)

Hogy ez nekem nem jutott az eszembe, pedig már sokszor éltem vele :)

PS: Sajna ez nem vált be, a vásárlási oldalra vitt be, oda ahol megvásárolhatnám a felhőt:)
    Ettől még a gazdaköröm nem lesz meg, ha megveszem a felhőt, de nem döntöttem el, hogy meg akarom-e egyáltalán venni (?)

GA-BI-O-Farm, Marika312 és PaySkin kedveli ezt.
  11. ördög0

ördög0 Fórumelemző

Szia!
    Nekem is üres a gazdaköri, kivétel a Játékos boszorkány (botinátor), de én megkaptam a felhőt, már üzemel is.
    Szerintem, nálad valami hibatörtént,mert megkellett volna kapnod.
    https://kepkuldes.com/image/thP4dtY

Utoljára szerkesztett: 27.8.26, 22:09
    GA-BI-O-Farm, -gyöngy-581 és kigyo51 kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia kedves gyöngy ! szerintem ezt a felhősort nem tudod megvásárolni. Feladattakarítás felhősor a neve, amit a gazdaköri feladatok teljesítése után kapunk. Most nem kell üresnek lennie a gazdakörinek.
    Nekem a ma kapott gazdakörik mellett van még négy (3 teliholdas, a krokodilgőtés és a ma kapott kettő lajháros).
    Amit felajánl megvásárlásra, az egy másik felhő, köze nincs a gazdaköri feladatokhoz (a neve Kerti parti őrület).
    Szerintem meg fogod kapni, vagy talán már ott is van a felhősorok között. (az üreset nézd, vagy tudod, beírod és kiadja).

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Sziasztok :)

Igen, már én is rájöttem, hogy keverem a felhőket. Az üres gkörért megkaptam/megtaláltam a felhőt én is.

de sajnos magát az új gazdaköri feladatsort (eventet ami most fut) nem találom sem az új feladatok között, sem az elvégzettek között.

Köszönöm, hogy foglalkoztatok a problémámmal, talán reggelre meglesz az elkóricált eventes feladatsorom is és el tudom kezdeni a beadásokat.

Szép álmokat Nektek :D

*Napsugárlány* és ördög0 kedveli ezt.
  14. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Szia!
    Talán azért nem találod, mert nem ma kezdődött.
    Feladatok garmadája 5 - 2026. augusztus
    Turmixok és traktorok - 2026. augusztus event

Ma még Csütörtököt kell, hogy mondjak. /2026.08.27./

Az event kezdete várhatóan: 2026. augusztus 28. (péntek) 10:00 óra

Utoljára szerkesztett: 27.8.26, 22:43
    GA-BI-O-Farm, vihence, ördög0 és 2 más kedveli ezt.
  15. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Ezt keresed?
    Feladatok garmadája 5 - 2026. augusztus

Holnap (pénteken) kezdődik.

GA-BI-O-Farm, ördög0, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Szerintem a lajhárost keresi, az ma 22 órakor kezdődött.
    Én már megcsináltam.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

:cry::cry::cry: Nem vagyok túlságosan a top-on ezek szerint, akkor hiába is kínzom magam :oops::oops:

Azt hiszem egy picit összezavarodtam az eventektől :cry:

Én is megcsináltam, de nem azt kerestem, köszönöm :D

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Lajhárost én sem vettem meg, ez viszont már nálam van, pedig nem üres a gazdakör jelenleg. Én nem is akarom érteni. :D

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.