Visszajelzés Eventek panaszládája

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Frissíteni kell, azután rendben találod. :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Macsatim

Macsatim Utánpótlás-írogató

Szeretnék segítséget kérni. A Renzónál az ütőgetös 3 szor nem adta meg a másodikat,és lenulázott. kérem ellenörizni.
    Közönöm, Macsatim

3. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Segítségkérő topikban jelezd a problémádat, pl. itt:
    Hibák, problémák jelentése

Add meg az ID-számodat is, hogy a Moderátorok ellenőrizni tudják a farmodat.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Lassan többször kell ebben a hulladékban F5-öt nyomni, mint bármi mást! Ráfér a fejlesztés erre a kiváló programra.

5. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Megkapta a megfelelő 1 értékelést. Hulladék.

6. juhúú

juhúú Járnitanuló

halo!
    Mi hulladékkal foglalkozunk, én is értékelek majd. :D Az már 2 :D

vihence és Pierrot20 kedveli ezt.
  7. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok.Növény letermelve,Nem tudom etetni a Kecskét.pite van 23malom termék.Mit rontottam el.

8. cicimsincs

cicimsincs Fórumlakó

Szia, mert ma a hagymáslepény kell!Szerintem holnap eltudod használni a pitét:) Igen, holnap a pite nap lesz, én is pitét csináltam mint te:)
    Legyen szép a napod!

Utoljára szerkesztett: 8.5.26
    barbi021951, Othep, PaySkin és 2 más kedveli ezt.
  9. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Ez a matricás történetnek semmi értelme/haszna nincsen.

10. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Üdvös lenne az általam jelzett hibákkal kapcsolatban valami javítást is eszközölni végre - nem csak állandóan átpakolni a nyamvadt panaszládákba a süllyesztőbe!

11. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, hogy próbáljunk meg kultúrált hangnemben kommunikálni.
    Én tőled valódi hibajelzést utoljára februárban olvastam. Azóta a hulladék, szemét stb jelzőkkel illeted a játékot.
    Most mi a problémád?
    Nem tudom, hogy a fejlesztésről van-e információd, olvastad-e esetleg.
    Korábban megjelent a "Fontos információk a jövőbeli eszközkompatibilitásról" hivatalos közlemény.
    Előtte ismertettük a hivatalos belépő linket is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-fa-hivatalos-bejelentése-emlékeztető.27704/

Kérlek olvasd át ezeket és próbáld annak megfelelően ellenőrizni a gépedet, illetve megtenni a szükséges lépéseket.
    Ellenőrizd az egyéni beállításaidat is, azzal is lehet javítani a játék minőségén.

További jó játékot!

12. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Roppant kulturált módon kommunikálok.
    Ne tegyél úgy, mint aki nem tudja, hogy több hétre tiltottatok többször is - nyilván ezért láttál februárban utoljára hibajelzést.
    A fejlesztésről olvastam, gyakorlati hasznát nem tapasztalom. Nekem kezdettől fogva .com-os címen van a játék, minden hiba azon jelentkezik. Mi a bajom most? Elsősorban az, hogy nyilvánvalóan hibajavítás nem történt: A mezők ugyanúgy villognak, mint korábban; területekre sem sikerül mostanában átlépni 10-ből 3-4 esetben csak F5-tel; aratáskor a képen marad a locsolás/trágyázás menüje - van hogy igen hosszú percekig ; event pl a mostani kidobál a belépő felületre (tehát az egész játékból) ; szerverhibák a fórumban. Ezek különböző kombinációi 2026 januárjától fogva. A tisztelt adminok/modik vagy haszontalan megoldási javaslatokkal álltak elő, vagy kétségbe vonták alap IT képességeimet - mondjuk csúnyán hülyének néztek, vagy letiltottak, vagy a hsz-eket helyezik át a panaszládába, ahol megint a semmi történik. Újabban a játékostársak kezdtek becsmérelni, erre sem láttam méltó büntetést az illetőknek. Legalja szint ez, ezt megállapíthatjuk.
    Tisztán nyilvánvaló a számomra, hogy ez a helyzet változni nem fog. Azt gondolom a hulladék, szemét jelzők még túl is értékelik ezt a jelenlegi élvezhetőségi szintet, amit a játék most nyújt - az én szemszögemből mindenképpen.
    Köszönöm a megértésed.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.5.26
  13. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Én azt tudom továbbra is javasolni, hogy az új fejlesztéssel kiadott információkat nézd át és próbáld alkalmazni az ott leírtakat.
    Senki nem vonja kétségbe az IT tudásodat, de muszáj partnerként hozzáállni a kérdéshez, hogy nálad is rendeződjenek a dolgok.
    A technikai háttér, fejlesztés nem a moderátorok feladata. Szűkös eszközeinkkel próbálunk segíteni és tanácsot adni és a központ felé jelezni a hibákat. Amit vagy sikerül mielőbb javítani, vagy csak sokára.

Az, hogy korábban is .com-os címen volt a játék semmit nem jelent.
    Ha elolvastad, van egy olyan sor a közleményben, hogy akinek mentett belépő linkje van, az is legyen kedves cserélni.

Ettől többet nem tudunk a Fórumon segíteni, minthogy a hivatalos közleményekre felhívjuk a figyelmet.
    Véleménye természetesen mindenkinek lehet, hidd el, nekem is van.

A továbbiakban kérlek vedd fel a kapcsolatot a supporttal és tájékoztasd őket az általad tapasztalt hibákról. De, jó volna, ha előtte elvégeznéd a központ által kiadott javaslatokat.

Fontos információk a jövőbeli eszközkompatibilitásról:

relogin javaslat:
    • A gyakori relogin-ek (ismételt bejelentkezések) problémájának csökkentésére a Farmerama játékban az alábbi általános megoldási javaslatok érvényesek:
    • Felesleges böngészőfülek és programok bezárása: Győződj meg róla, hogy a játék futtatásakor nincs sok más megnyitott böngészőfül vagy háttérben futó program, mert ezek lelassíthatják a játékot, és instabil kapcsolatot okozhatnak.
    • Stabil internetkapcsolat biztosítása: Az instabil vagy lassú internetkapcsolat gyakori megszakadásokat és újracsatlakozásokat eredményezhet, ezért fontos a megbízható hálózat használata.
    • Böngésző és cache karbantartás: Rendszeresen töröld a böngésző gyorsítótárát és sütijeit, illetve használj friss, támogatott böngészőt, hogy elkerüld a kliensoldali hibákat.
    • Ha jelenleg egy nyelvspecifikus domainhez használ könyvjelzőt, vagy már mentett egyet, kérjük, frissítse azt a https://www.farmerama.com címre, mivel ezt az oldalt teljes mértékben támogatjuk.
    • Játék frissítése és böngészőváltás: Ha a probléma továbbra is fennáll, próbálj meg másik böngészőt használni, vagy ellenőrizd, hogy a játék legfrissebb verzióját használod-e.

Adminisztrátori vagy fejlesztői támogatás: Ha a relogin-ek továbbra is gyakoriak, érdemes az adminisztrátori naplókat részletesen elemezni, illetve a játék fejlesztői vagy támogatói csapatától segítséget kérni, mert a probléma lehet szerveroldali vagy kliensoldali hibából eredő.
    • Összefoglalva: a relogin-ek csökkentése érdekében a legfontosabb a stabil internetkapcsolat, a böngésző és rendszer karbantartása, valamint a felesleges háttérfolyamatok minimalizálása.

Support:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Ügyfélszolgálat-nyelvének-változása.27139/

Sok sikert!

-ágianyu33-, -gyöngy-581, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  14. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Nagyon durva cenzúrát használtok.

15. nemethnelzsuzs02

nemethnelzsuzs02 Fórumelemző

Nem panaszkodni szeretnék inkább csak kérdés!
    Vadvirágos ösvények.
    Általában ilyen, vagy hasonló eventeknél az oda vissza - váltáskor lehetőség volt Fogaskerék és Cseresznyés "cserés" vásárlására, most miért nincs ilyen opció?

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Mit cseréltél volna ?
    Cseresznyés érméért csak a Megvagy dekort lehetett kivenni, a többi mind Fogaskerékérme.
    A 6 cseresznyés érmét megkaptuk a játék során.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  17. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Sziasztok!

Szeretném kérni, hogy a jövőben, ha ilyen event lesz, mint ez a mostani, akkor a számozás is annyi legyen, ahány mezőt meg kell csinálni. Már rég 68/68-at mutatott az ábra, amikor még jó pár dolog nem lett kiváltva. Már csak egy maradt, a "Természet kihívása", amire csak azért kerestem rá jobban az ismertetőben, mert furcsa volt, hogy a másik két dekor megszerezhető a hegyen, ill. a boltban is. Alapból, ha ez nem tűnik fel, nem veszem észre azt az egy sátrat a jobb oldalon eldugva.
    Emiatt kellene a hasonló eventek esetében, ha pontos számot mutatna! Köszönöm.

inanna11, feki13, SnéDóri és még 1 ember kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Az indulás 4/68. Gondoltam, hátha ez is zavar valakit. :D :)

PaySkin, feki13 és SnéDóri kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Sőt! Engem ami borzasztóan zavar, hogy be kell menni az eventes területre, hogy kézzel átnézzem van e felkiálltó jelem....eddig a főfarmon és minden területen ahol be lehetett lépni jelezte...vagy rosszul emlékszem? Akkor elnézést :(

GA-BI-O-Farm, inanna11, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  20. nemethnelzsuzs02

nemethnelzsuzs02 Fórumelemző

Kereket - Cseresznyés érmére.
    Igaz elrontottam, mivel nem kellet volna cseresznyét cserélni kerékre!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.5.26
    -ágianyu33- kedveli ezt.