Visszajelzés Eventek panaszládája

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én a bográcsokat kevesellem, de hónap végén megyünk sógoromhoz, majd pótoljuk.
    Soha nem lesz tökéletes, főleg úgy, hogy mindenkinek az legyen. :)

2. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Pontos számot mutat.
    Nem nézted el a hármast, vagy a hatost nyolcasnak? (Ezeket általában az ID számnál is gyakran keverik)
    A térkép és a játékon belüli számozás megegyezik. Mellé ott van még Wolf térképe is, ahol ki lehet pipálni azokat a sátrakat, amiket már teljesítettél.
    További jó játékot!

vadlo66 és PaySkin kedveli ezt.
  3. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Nem néztem el és abban is biztos vagyok, hogy nálam már korábban jelezte teljesítettnek a számozás alapján, csak nem gondoltam, hogy képeket készítsek.

Ezt a problémát már @SnéDóri is jelezte: Vadvirágos ösvények - eventcsevegő

Alul a bambuszkunyhó melletti dekoros sem volt kiváltva, csak azt kivettem a kép készítése előtt és én pont amiatt írtam a panaszom.

A számláló mindig akkor ment feljebb, ha teljesítettem egy feladatot, vagyis ha azt a plusz két sátrat is hozzáadom, akkor 70-et kellene mutatnia a legvégén.

4. lucus451

lucus451 Fórum-zöldfülű

sziasztok , segitene valaki??? nem kapok órák
    óta farmos virág magot. nem tudok délután óta tovább lépni. köszi ha segitel

5. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ha, megszámolod, akkor 68 tételt kell feloldani. Én megszámoltam.
    Ez a szokásos megjelenítési probléma, sajnos nem tudunk vele mit kezdeni. Frissítés, süti törlés megoldja általában, mint a többi ilyen vizuális problémát.
    További jó játékot!

6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia,
    megnézted a malomban, hogy fel van-e oldva a farmos virágod? Akkor tudsz ültethető növényt keverni a Kerti kislapáttal együtt.
    Ha, nincs, akkor kulcsot kell keresned, hogy fel tudd oldani.
    Ha,nem boldogulsz, akkor segítségkérő topikba menj névvel és ID számmal, ott kaphatsz segítséget.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot.27649/

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!

Most megszámoltam. 4/68 az induló és 64- et lehet feloldani. így valóban összejön a 68
    Mennyivel jobban fog az agyam, ha szabin vok. :D

8. a1a4

a1a4 Törzsjátékos

Ez a vadvirágos event úgy katyvasz, ahogy van. Nem lehet eligazodni rajta egyszerűen. Ráadásul most még beindult egy újabb event. Szerintem még legalább 3-4 eventet be kellene indítani, dolgozzanak a rabszolgák! De leginkább vásároljanak kosarat, vagy amit csak akarnak. Nem csodálom, hogy ismét eltünt egy régóta játszó szomszédom. Én is fontolgatom ugyan ezt.

szöszi50 és Pierrot20 kedveli ezt.
  9. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

A megint kiváló felhős szecskában egyáltalán mit kell csinálni? Tök homály... Durva gáz ez a 2026 a farmerama-nak :) Szégyen, amit idén egyelőre leművelnek.

Gabi051955 és szöszi50 kedveli ezt.
  10. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Egy nagyon jó kis mini eventet találtak ki aminek az ismertetője már elérhető és olvasható. Mindenképpen javaslom az elolvasását. Nagyon érdekes újszerű játékot találtak ki ahol sok-sok farmaranyat lehet elkölteni. Persze jutalmakat is adnak. Úgy tervezik, hogy időnként visszatérő játék lesz.
    Sikeres és eredményes játékot:)

szöszi50, Sali~*.* és Pierrot20 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Április elsejei tréfának még el is menne...;)

12. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Rádásul még egy rövid ideig elérhető:)

Végül egy ide illő szlogen : " mert játszani jó ":D

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

xDxDxD Jó hát... :inlove:
    Komolyabb nyereményekért simán venném is a legnagyobb kosarat...:p

GA-BI-O-Farm és apumbiapa kedveli ezt.
  14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Hali,
    Ha, mégis rászánod magad, akkor a nagy kosárral kezdd ;) A farmaranyas kiegészítőket csak pótlásnak.
    A Lombfúvó és a Fújtató hasznos cucc. Azokat is kaphatsz lufikból. Sajnos a csúzli is túlárazott és anélkül nem tudsz lufit bontani. A két utolsó lufim bent maradt, de már juszt se veszek semmit, a FA lehetőségem meg már elfogyott.8)

15. -Holdfeny-.

Szia
    Sajnos nem csábító a lehetőség... ha lenne a végén egy 168 óránként 1 tp-t adó felhő... már megcsináltam volna...;)

apumbiapa és aida2330 kedveli ezt.
  16. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Lehet majd a jövőben ez is bekövetkezik.:p

-Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Tréfás - megmosolyogtam! :) Hol lehet nullára értékelni ezt a kiváló mini eventet?

Gabi051955, szöszi50, apumbiapa és 2 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Ez után simán el tudom képzelni...:p:p
    Nem igazán szoktam értékelni... de erre a nullát is soknak tartom...8)

19. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Van a különleges akciók csevegője topic és ott lehet értékelni. Bár nem a hagyományos listából lehet válogatni hanem neked kell leírni az általad vélt számot és még csak indokolnod sem kell.:D

Utoljára szerkesztett: 23.5.26
    Pierrot20 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Sziasztok!

Nem tudom ezzel a Felhős rejtélyek nevezetű eventtel mely játékosoknak akartak valami rettenetesen újat alkotni de erre én biztosan nem költök farmaranyat.
    Inkább megyek és dobálom a baltákat.
    :)

GA-BI-O-Farm, Sali~*.*, Gabi051955 és 4 más kedveli ezt.