Visszajelzés Eventek panaszládája

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Pierrot20

Pierrot20 Haladó

Teliholdas területre kattintva csak töltődnek a virágok és utána fagyás van, csak a honlap bezárással enged ki. Trágya. Ilyenkor mi van? Még tart az ívönt lökjétek meg! Ha képtelen a sok havercsávó összehozni egy ilyen hosszú ívöntöt, csináljatok rövidebbet, he! Kárpótlás? Köszcsi, puszcsi :) :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.5.26
  2. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

3. Pierrot20

Pierrot20 Haladó

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia
    A fórum szabályok szerint ott kell hibát jelenteni...:music:

Pierrot20 kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az event során,nullázást akartam inditani, de a felhről tobb sor is eltünt a kedvenc sorok felhőkből csak 1 maradt.igy már nem tudok gyorsitani az érésnél.Megnéznétek mi történt a felhőimmel.
    magdi06: ID10570559

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egyszer véletlenül levetted a kedvenc jelzést a felhőről (nálam is előfordul). Használd a keresőt az összes felhősor kategóriában, és kattintsd vissza a zöld jelzést. A következő felhősorok alkalmasak a nullázásra, nem tudom, Neked melyik van meg:
    Szüret 2014 (Ültetési bónusz sorok)
    A fáraó gyógynövényei (Ültetési bónusz sorok)
    Szülinapi kívánság (Egyéb bónusz sorok)

Utoljára szerkesztett: 29.5.26
    sutimami57, -gyöngy-581, magdi06 és 5 más kedveli ezt.
  7. bovi67

bovi67 Utánpótlás-írogató

Nem lehet a könyveket áttenni, csak felemeli, és leteszi a könyveket, és el is veszi a bankárlámpás lehetőséget!!!

lehetne ezzel valamit kezdeni??

Köszönöm...

8. magdi06

Köszönöm szépen.Biztos igy történhetett.Mind három felhősorom meg van.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.5.26, 10:32
    -BombadilToma- kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Azért történhet ez, mert nem jó könyveket szeretnél egymásra tenni.
    Fontos, hogy csak azonos (színű és kinézetű) könyveket pakolhatunk egymásra.

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Tulajdonképpen nem akarok panaszkodni, csak megemlítem az érzésemet a Bubo eventtel kapcsolatban.
    Addig jó és élvezetes volt a játék amíg csillagosérmét lehetett nyerni.
    Amikor ezt a részt teljesítettem, jött a fekete leves a cseresznyés érmék száma miatt. Mire kivettem a dekor sorozatot nagyon unalmassá vált az egész. Nem a minijáték megoldása lett nehezebb. Monotonná vált. Még lett volna mit kivenni cseresznyés éremért, de ha belegondolok nem éri meg nekem.

Kuzdern, sutimami57 és feki13 kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Nekem is unalmas volt, csináltam, amíg volt növényem és ennyi. A bolt már engem nem érdekel, szóval a cseresznyét elvittem anyóshoz, holnap megyek a rétesért. :D

vihence, sutimami57, feki13 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. magdi06

Sajnos ,ha bent vagyok a felhőknél és beirom a keresőbe a felhő cimét.kiogrik a játékból és egy csomó szüreti dolgokat sorol fel.Rossz helyen keresem?Köszi előre is a választ,bocs hogy ilyen bugyuta vagyok hozzá!

13. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ha segítségre van szükséged, kérlek gyere egy Help topikba farmnévvel és ID számmal.
    Itt találod a topikot: https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot.27649/

-ágianyu33-, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. 301969

301969 Járnitanuló

Sziasztok! Most tényleg ez lesz, hogy mixet csinálnak az event csevegőkből és csak itt lehet panaszkodni bármelyik eventre? Mert az aktuális témák megbeszélésénél a hozzászólás lehetősége is ki van kapcsolva. :( Azért jeleznék, mert a holnap kezdődő 3 részes eventhez, mindhárom részen ugyanaz a dátum szerepel. Valamint nagyon, de nagyon nem tetszik, hogy pont a 7 órás event növényt írja a hétvégére (még ha el is van írva a dátum) és a 4!!! órásat pedig /úgy rémlik/ keddtől csütörtökig. Hmmmmmmm...és aki dolgozik?

15. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Csak jelezni kellett a moderátonak, és nyitva a topik. Emberek, tévednek. Erre találták ki a jelentés gombot, használd bátran ha hibát észlelsz.

Othep, -gyöngy-581, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.