Visszajelzés Fények ösvénye 2. event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Jul 13, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Menj be az eventablakba, add be a kulcsot oda, amelyik területtel szeretnél kezdeni.

Utána futás a malomba, és ott már tudsz keverni vetőmagot.

2. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Miért ilyen kevés a felreppenőd? Általában neked mindig több van.Mivel vártad nem hosszúval? Végül is idő van majd jön a többi amennyi kell.Pörgettem egy bónuszt így igen keveset alszom, de holnap már a szigeten termelem a növényt.Nem állt szándékomban szerencsét próbálni a keréknél, de mivel a kisfarmon kiadta a bónuszt, így próba cseresznye alapon itt is pörgettem párat és bejött. Elég sokszor van most a keréken aki teheti próbálja meg hátha bejön.

peter1022 and -Holdfeny-. like this.
  3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Egy kérdésem volna: ha kész az egyik terület, 5 órát kell várnom, hogy a következőhöz elkezdhessem keverni a vetőmagot?

Pandapoc♥, -Holdfeny-. and inanna11 like this.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Megkezdtem a teliholdast, bár még egy picit elvagyok veszve. ;)
    Megjöttem, gondoltam kiosztom az ajándékokat. Nem tudtam küldeni, már frissítettem, újraindítottam, semmi. Mérgembe kimentem cigizni és rájöttem, hogy az enter helyett az Esc billentyűt nyomkodtam. :D Még jó, hogy nem írtam egyből.. ;)

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

fák és dekorok + tárolók voltak kint:music: ja és reggel aratás után jutott eszembe hogy felreppenő is kell:wuerg:xDxDxD
    No de sebaj, majd gyűlik;)
    A pörgetésnél nem volt szerencsém:(

peter1022 and achmed1122 like this.
  6. zsani_apja

pörgettem 120 PP- t, nem valami jól adta a bónuszt. :(

7. -Holdfeny-.

xDxDxD Én is a horror részen kezdtem;) reggel még nem tudom hol folytatom:music:
    Én 70-ből egyet sem kaptam:(

peter1022 and zsani_apja like this.
  8. zsani_apja

Egy területről megtudom szerezni az összes felröpit, igaz? Úgy értem a résztvevő hat közül, az egyiken. ;)

peter1022 and inanna11 like this.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én arra várok, hogy a rendszer végre adjon újabb 5 fényelixírt. Igazán kaphatnánk a kulcs mellé ebből is... Próbálok frissítgetni, de hiába...

10. -Holdfeny-.

Ha nagyon sok felesleges zöld csepped van akkor igen;)

peter1022, inanna11 and zsani_apja like this.
  11. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Én most kezdek,nálunk ma áramszünet volt. Most még megálmodom melyik területen kezdjek.

inanna11 likes this.
  12. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Én is az elixírre várok. Kilépek, belépek, semmi. Farmos kész, pörgettem 6db +1 növényest, de lejárnak, mire megkapom. Pedig a teliholdason is készen lehettem volna ma. De mint tudjuk: a volna az nincs.

GA-BI-O-Farm and -BombadilToma- like this.
  13. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Szia. Én tudok már válaszolni. Meg kell várni vagy kosarat lehet venni a következőhöz. :)

-vadocka70-, inanna11 and JUCUS like this.
  14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Jaja, köszi, nincs más opció: várok :)

Pandapoc♥ likes this.
  15. zsani_apja

Még egy kérdés. A Fénysáfrány a főfarmon és erdei tisztáson ültethető. Felröpi viszont a szédült szántón jön, nem a tisztáson?
    Ez a kérdés a farmos területekre vonatkozik. :D

16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Toma. Én is a Fényelixírre várok. Elég idegesítő, hogy nem lehet semmit csinálni (csak ha kosarat vesz a szegény farmer) és csak ketyegnek feleslegesen a bónuszok. Igazán leszokhatnának az ilyen eventről. :cry: Régen 5 percenként berohantam a malomba megnézni, hogy kaptam-e már, de sajnos ki kell várni az 5 órát.

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Így van, ahogy írod. Fénysáfrány: farm+tisztés, felröpi: farm+szántó.

18. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én is itt tartok hiába van meg a kulcs nincs elixír

kukori80 and GA-BI-O-Farm like this.
  19. zsani_apja

Ott álltam neki nullázni, de valami azt súgta, hogy nézzek rá. Még jó, hogy megtettem.
    Köszi!

20. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok, letermeltem a teliholdas gazt, most várnom kell 5 órát a fényelixirre?
    Most olvastam vissza, hát ezt jól megcsinálta a kedves bp. nehogy már haladjon a játékos.

inanna11 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.