Visszajelzés Fészeképítő barátok eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Nálam 23 zerge etetés 58 magot adoot :) 2,53-as átlag annyira nem rossz

Gio, DevilMókus, Rékuci1111 és 3 más kedveli ezt.
  2. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

Köszönöm a választ! "Ne a tükröt átkozd, ha a képed ferde" írta egy hajdani nagy irodalmár. Én voltam a buta, működik az ültetés már nálam is. :)

Fuhur, Gio, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  3. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Percekkel ezelőtt rápakoltam az utolsó csetreszt is a felhőmre, úgyhogy a ma esti farmszedésben már ez is aktívan részt vesz! :)
    Persze, mivel a terménybónuszomnak köszönhetően van e-gazom bőven, majd a papagájoknál bejelentkezem egy kis bónuszajándékra is.... xD

4. mari5151

mari5151 Járnitanuló

Kedves játékos társaim,segítséget kérek töletek,nem tudom a fészek tójásokat meg etetni,nem érzékeli a ki jelzö, mi az oka egyet sem tudtam meg etetni,26 tójásom van.mi a tendö ilyenkor.

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

50 darab kell egy etetéshez!

Gio, Alexa123., DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  6. mari5151

mari5151 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a választ,további szép játékot kívánok.

7. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Sziasztok!
    Én végeztem, megetettem a zergét és a papagájt is.
    Szerencsém volt mert kipörgettem egy +1 és egy 100%-os bónuszt :).
    Szerintem a hétvégén még tovább termelek a véletlenszerű ajándékok miatt.
    Aki még csinálja annak további jó eventezést!
    Szép hétvégét mindenkinek!

Gio és DevilMókus kedveli ezt.
  8. beszely65

beszely65 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem a Zerge nem veszi el a malomban megtermelt cuccot! Lehet,hogy hagyom a fenébe az egészet!

9. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia ! Olvasd el a 228 hz-t,szerintem az segiteni fog. Ne add fel !

Kuzdern kedveli ezt.
  10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

14 etetés után lett [​IMG]

14 Zerge etetés eredménye bővebben
    • 3 , 5 , 5 , 1 , 2 , 1 , 3 , 3 , 1 , 2 , 1 , 2 , 2 , 3 , és az 5 db amit a rendszer ad 12 etetés után .
    Ha 2x2 fölbbe rakom , és adok neki Kacsa katát , akkor 390 kaja lesz , ami osztva 50-el , az 7 etetés , de a felhőhöz 6 etetés kell .

maszilva, nyuszi63, Gio és 7 más kedveli ezt.
  12. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Szia kedves! Sajnos nem tudom a te optimizmusodat osztani. Ugyanis én úgy gondolom, hogy semmivel sem vagyok rosszabb attól a játékostól, aki több, mint 2 magot kap. Etettem már 22 zergét, de ebből 2× !!! kaptam csak 3 magot, és majd mindig 1 magot kaptam!! MIÉRT?!? Teszem fel a kérdést! Miért vagyok én rosszabb, miért különb az, aki több magot kap, mint én?! Abszolút nem tartom az ilyen "nyereményt" fair-nek!! SŐT!!!

Alexa123., stellácska26 és Fatther kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha 2x kaptál 3 magot az 6 mag . A maradék 1 magokkal együtt 26 mag .
    A 12 Zerge etetés után kapsz 5 magot , ami 31 mag .
    Ha a 31 magot belerakod 2x2 földbe és megszóród kacsa katával , az 310 db lesz .

A papagáj 50 db-t kér , ami azt jelenti , hogy ha megeteted , megkapod a felhőt , és marad 10 db még

Utoljára szerkesztett: 25.4.20
    maszilva, DevilMókus, soresne és 8 más kedveli ezt.
  14. sidere

sidere Utánpótlás-írogató

Elkapkodtam :( 1x1-es földbe ültettem... valahogy megszokásból azt gondoltam, hogy úgy lesz több. Mire utánaszámoltam, már késő volt.. Most nem is tudom, hogy nevessek-e, vagy sírjak ;) Mintha most kezdtem volna xD

Gio kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Amit leírtam, az nem optimizmus, hanem tény.
    Amúgy én 15 etetésen vagyok túl, és 10-szer kaptam 2 magot, 5-ször 1-et. Most dőljek a kardomba? Az event meglesz, mert akkor is megvan, ha minden zerge csak 1 magot ad. Ilyen egyszerű.
    Amúgy nézem a tenyésztési eredményeket; ilyenkor mindig felbátorodom, és kipróbálom a keverést: 16-ból 13 bukó volt. Olvasom az eventkezdetkor a pörgetési eredményeket; nekem március 23-án 300 party pörgetésből (!) egy sem jött. Hangyám csak az eventből van, titokólból nem jött. A szerencsefaktor ilyen; el kell fogadni. Ez egy játék, és azért játszunk, hogy kikapcsoljon, elszórakoztasson. Az viszont kizárólag rajtam múlik, hogy megtalálom-e benne az örömömet, vagy nem. A pörgetést és a kevert tenyésztést is a lehetséges teljes kudarccal számolva csináltam; persze reménykedtem a sikerben. És engem is bosszantott a dolog, és igen, bennem is felmerült, hogy miért másoknak sikerül mindig... De sohasem szabad a lényeget szem elől téveszteni: ez egy egyéni játék. Nekem se jobb, se rosszabb attól, hogy mások sikeresebbek vagy pechesebbek nálam egy adott pillanatban. Majd fordul a kocka. Tudod: reményhal...

maszilva, nyuszi63, DevilMókus és 16 más kedveli ezt.
  16. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Persze, tudom, fő az optimizmus! ;) :D Persze, nem fogom én sem abba hagyni a játékot, csak mert én a "lúzerfaktorban" játszom! ;) A pörgetést ne is mond! A narancs ólaktól (barikás) már hányingerem van! :D :D Amúgy már megcsináltam a papagájok etetését, még zergém van egy pár! ;) További jó játékot, és szép napot "sorstárs", aki a halra mármint a reményhalra vár! :D :D :D

Fuhur, vihence, Gio és 4 más kedveli ezt.
  17. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Bocsi! Nem érted (vagy nem akarod érteni) a problémám! ;) A lényeg: MIÉRT NEM EGYENLŐ az "ajándék" mindenkinek?!?! Nem különb itt senki sem a másiktól! ;) /diszkrimináció!! ;) / Amúgy már csak a zerge etetésnél nincs a "csík" a végén! ;)

Éva0315 és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. mariandri

mariandri Járnitanuló

Sziasztok! A felhő ma meglesz. KÉRDÉS:a tavaszi szezon + 1 növény miért nem működik? A többit tudom használni.

Éva0315 kedveli ezt.
  19. FruzsixMalac

FruzsixMalac Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ez valami bug, vagy nem értem, de mindenből kettőt ad az event. Két ,,labdarugás" két végtelen szórakozás"... Másnál is volt ilyen ?

Éva0315 kedveli ezt.
  20. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Ararám meglenne, de a zergém csak 26-on áll:( Nagyon nehezen halad ez az event! A 26-ból egyetlen esetben kaptam 5 db páfrányt, a legtöbb 1 db, párszor 2 és 3 db volt! Így valszeg ma nem leszek meg vele. De ahogy olvasom itt, nem csak én vagyok szerencsétlen:)

Alexa123. és kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.