Visszajelzés Földönkívüli kockajáték - 2024. március - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 6.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    A 68. játéknál lett meg az első Flös. :oops:De még a Póker-ből is hiányzik 3. >:(Oké hogy szerencse kell hozzá, de ez már kicsit sok(k). :cry: Tenyésztésnél a kockákat is nagyon gyéren adta. Szóval nekem ez a mostani kockázás nagy csalódás :sleepy:

Utoljára szerkesztett: 11.3.24
    Cincilke, 05Zsuzsa, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  2. iciripicirii

iciripicirii Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A jobboldali sáv 53. nyereményét, a Lórilakot nem kaptam meg. A meglévő lórimat az előző szezon nyereménye.... iciripicirii ID9001287

3. Hafanana

Hafanana Járnitanuló

Szia!

Kérlek legközelebb segítségkéréssel valamelyik segítségkérő topikba gyere, pédául: https://board-hu.farmerama.com/threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.19461/

Az event csevegőben és panaszládában ritkább a moderátori jelenlét.

Kollégám ellenőrzése alapján azért nem kaptad meg a Lórilakot, mert még nem érted el a nyereményhez szükséges pontszámot. Jelenleg 13.060 pontod van, a lórilak eléréséhez 13.250 pontra van szükséged.
    upload_2024-3-11_21-4-57.png

inanna11, Sali~*.*, Dolphin és 6 más kedveli ezt.
  4. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Készen vagyok a kockajáték eventel, de nem engedi kitenni a játékban megszerzett elemeket. Azt írja ki "nincs a raktárban", de ott van. Mikor tudom kitenni, ilyennel még nem találkoztam !Most még csinálom tovább a sorokat a jutalmakért.

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    (+)-os dekorok nem tehetőek ki felhőre, előbb ki kell tenni őket egy területre, ott le kell aratni a pluszos jutalmakat róla, majd kitörlöd, s utána már fel tudod tenni a felhőre. Ez minden (+)-os dekor esetén így volt mindig :)
    A bejegyzésed / kérdésed egy Segítségkérő topikban jobb helyen lett volna, mint a panaszládában, kérlek, a jövőben figyelj erre is. Köszönöm!

GA-BI-O-Farm, inanna11, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  6. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Sajnos nem látom, hogy lesz event hosszabbítás?:music:
    Vagy olyan nagy törlés /radírozás volt, hogy belépési gond sem volt az elmúlt közel 2 órában?:D

sutimami57, Arrah és zsani_apja kedveli ezt.
  7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Köszönjük szépen az észrevételt. Valóban 1 órán keresztül belépési problémák voltak, szerencsére hamar sikerült orvosolni a problémát. Az event idejének hosszabbításáról még nem kaptunk információt. Természetesen, ha lesz, akkor tájékoztatunk benneteket, a korábbi gyakorlatnak megfelelően.
    Köszönöm:)

Swartsch, Kukackukac, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  8. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok

Tudtok abban segíteni, hogy mi van olyankor ha a megnyert ládát elhasználva:
    Gyémánt rekeszem foglalt, de egy bónuszos ládában nyitottam 200% termény bónuszt, ami szintén gyémánt rekeszes.

Előre is köszönöm

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Én inkább örülnék a 200%-os bónusznak, nem panaszkodnék miatta;)
    Nem kell most elhasználnod ezt a bónuszt, hisz addig nem is tudod, amíg a korábbi foglalja a helyet.( Ettél mellé egy egy Legrózsaszínűbb pitét, ugye? - hogy 30%-kal megnöveld a hatóidejét.) Pontosabban, csak a rekesznél nem tudod, de kamrán belül hozzá tudod adni az azonos típusú bónuszt és azt is beállíthatod, hogy mennyit szeretnél aktiválni. Bekerül a kamrapolcra és bármikor aktiválhatod, amíkor üres a gyémánt rekesz és éppen arra a segítségre van szükséged a sikeres eventhez.
    Kérlek legközelebb figyelj rá, hogy a megfelelő topikban tedd fel a kérdésed, hacsak nem tényleg panasznak szántad.

Köszönöm.:)

Swartsch, Kukackukac, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem tudom miből gondolod, hogy bármi radírozás történt volna. A játékkal kapcsolatos hibákat nem a Panaszládában kell megírni, hanem a Segítségkérő topikokban, leginkább a Hibák, problémák altopikban. A Játékosok ott jelezték, nagyon helyesen. Sajnos a probléma ideje alatt épp nem volt Moderátor nálunk szolgálatban, így nem tudtunk közleményt kirakni az ügyben, de szerencsére a Központ egy bő óra alatt orvosolta a problémát, s utána már gond nélkül be lehetett lépni a Játékba, ahogy ezt már Luminary Kollégám meg is írta Neked.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, -gyöngy-581, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
  11. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Köszönöm szépen a válaszodat. A kérdés megírásakor frissítettem, de nem láttam, hogy bekerült volna a raktáramba. Most ki és beléptem, ott van. Nem panasz volt ( ennek tudom, hogy van topikja ) azért ide írtam, mert most, ebben az eventben kaptam ajcsiként a ládát, és most jött a "meglepi", hogy nem találtam. Féltem, hogy azonnal aktiválódott, de mivel foglalt volt, elveszett végleg.
    Látod itt milyen hamar kaptam megnyugtató választ Tőled? :)

Még1x köszi

Event kész :)
    ( nem kapkodtam )

Utoljára szerkesztett: 13.3.24
    Swartsch, Sali~*.*, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.