Visszajelzés "Földönkívüli kockajáték" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 8.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nekem 99.770 db van a halasból , és sookkl több idő egyenként bontogatni , inkább hagyom őket gyűlni .

Jól néz ki a felhő , ha meglesz , akkor szzólok . :inlove:

2. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Szerencsére már én is kaptam két Piccolót.

Amikor bejött a láda, szintén kértünk egy tesztet. ITT találod az eredményét.

Nekem az a jó az ilyen ládában, hogy odafigyelek rá. Rengeteg fajta láda van (ITT elérhetők), de nincs sok, aminek a nyitási eredménye tényleg érdekel is.

Sajnos sok ládában a kevésbé hasznos dolgok dominálnak, ritka a valóban értékes, hasznos nyeremény.

Kicsit megfordítva, ebből a nyereménysorból a töltelék is elfogadható:

Felszereléses láda XI
    Tartalma:
    Ez a láda a következők egyikévé változik
    • 5x szupertrágya
    • 10x szupertrágya
    • 20x szupertrágya
    • 2x Kacsa Kata szupertrágyája
    • 4x Kacsa Kata szupertrágyája
    • 8x Kacsa Kata szupertrágyája
    • 2x Kacsa Kata turbótrágyája
    • 4x Kacsa Kata turbótrágyája
    • 8x Kacsa Kata turbótrágyája
    • 2x szupertáp
    • 4x szupertáp
    • 8x szupertáp
    • 2x luxus bájital
    • 4x luxus bájital
    • 8x luxus bájital
    • Szuper mamutfa
    • Szuper mamutfa XL
    • Szuper mamutfa XXL
    • Kacsa Kata mamutfája
    • Kacsa Kata mamutfája XL
    • Kacsa Kata mamutfája XXL
    • Turbó mamutfa
    • Turbó mamutfa XL
    • Turbó mamutfa XXL
    Üdv: Nami.

maszilva, Kuzdern, szida57 és 9 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Azta, nem semmi mennyiségekkel rendelkezel belőlük. Én havonta nyitogatok, kivéve a ritka ládákat és a pöriseket,
    mert nem mindig van kedvem pörizni, még sámánosan sem ;)
    Na de milyen képek vannak neked a felszerelés ládáidon, csak ámulgatok mi keveredett össze nálad?:)

Kuzdern, juliannakoczkas és koko.54 kedveli ezt.
  4. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok! Az event ismertetőben a láda tartalmánál piros betűkkel az szerepel, hogy alapfát nem tartalmaz. A felsorolásban viszont ott van, akkor most ad vagy nem? Előre is köszönöm a választ. :) :)

koko.54 kedveli ezt.
  5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A fejlesztett mamutokhoz nincs alap, de alap mamut fát kaphatsz.

6. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Szép reggelt!
    Köszönöm a helyre igazítást, igazad van átsiklottam leíráson, de úgy gondolom ez még nem ok arra, hogy le legyek HÜLYÉzve. Legyen nagyon szép napod!:):):):):)

Andzsi1971, Kuzdern, soresne és 3 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én is folyamatosan nyitogatom a ládáimat, mondhatni napi szinten és nem siklanék el felette ha Piccolót kapnék.

Andzsi1971, marcsi152, Arrah és 3 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igen azért azt észre vennénk;) - Bár volt mikor a Békahercegre és az Arakacsára is figyeltünk...:music: Azok már nem számítanak kuriózumnak8) De Piccoló:inlove: még igen!

juliannakoczkas és koko.54 kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Már akinek nem... Nekem igen. A piccolo uncsi már. Sosem ad semmi újdonságot, már nem érdekel. Farmaranyfám egy sincs, van akinek már 20 van. De az nem én vagyok.. :D

Szaby200342, Andzsi1971, edina242 és 7 más kedveli ezt.
  10. PBerti

PBerti Haladó

Pont múlt héten gondoltam Nublon barátaimra. Szerintem ők a legédesebb figurák a farmban. A kockapókert meg amúgyis szeretem,szóval csinálni fogom. De az event maga hááát....Ismét kapunk egy ládát, ami szemfényvesztés.
    Óva intem azokat a farmereket, akik azt írják,de jó,úgysincs még mammut fám. Ha csak emiatt szeretnék befejezni az eventet, akkor inkább hagyják,mert esetleg pár év után talán ad a láda egy mammutot,ami ha peches vagy,pont XL lesz,amit úgyse tudsz sehova se kitenni.Vagy kapsz egy turbótrágya fát,ami nem sokat ér.Szóval az eventbe invesztált szupertrágya és kacsa Kata sosem fog megtérülni. Ha csak emiatt csinálod,inkább hagyd, de szórakozásnak amúgy nem rossz ez az event. Csak kicsit unalmasak már ezek a szemfényvesztő ládák, kezd a lottóra hasonlítani....igaz,itt legalább nyer valamit az ember,mégha tudom, hogy leginkább luxus bájitalt fog dobálni a láda,ami semmit sem ér...

Andzsi1971, koko.54 és kovácspissti kedveli ezt.
  11. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én bizakodva de némi félelemmel nyitom a Piccolo-kat. Félek, hogy a 4-5 nagyon gyatra közül lesz valami és megörülök amikor virágfestés (a máshonnan kapottakkal együtt már 5 db van) jött vagy a 3 Jack. FA fa is lett egyszer belőle. Azokban az eventekben ahol áldozni kellene rá sokat, hogy megszerezzem, ott nem törődök velük de ha eventboltban meg lehet szerezni akkor inkább azt veszek mint titkosakat vagy neonólat. Ebben az eventben valószínűleg nem szerzek.

koko.54 kedveli ezt.
  12. Ananke

Ananke Fórumelemző

2010-től játszom, nekem sem sikerült még egyre se szert tennem. Akár 1-t, akár 21-t nyitok, nem jön!:oops:

13. -Holdfeny-.

20 nálam sincs...:music: Szóval még jöhet pár:p

koko.54 kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nos, a felhő eléréséhez egyáltalán nem kell extrákat befektetni! A felszaporításhoz szükséges 27 szupertrágya és 10 Kacsa Kata szupertrágya; utána 11-12 körrel a növény letermelhető. Ez 3 nap a 6 napos eventből, bőven van idő összeszedni a felröpit is. Igaz, hogy a felhő adta láda lutri - mint minden láda -, de ha az esélyt is megtagadom magamtól, akkor biztosan nem lesz mamutfám. Így sem biztos, hogy lesz, de lehet. Ettől miért kell óva inteni bárkit is?
    Egy szuper mamutfa napi 8 szupertrágyát ad Kacsa Katázva, és akkor még nem számoltam a Jégszarvas dekorral, fatermést növelő felhőkkel, és az időnkénti pörgetésbónuszokkal. Így egyetlen fa 125 nap, azaz kicsivel több, mint 4 hónap alatt letermel 1000 szupertrágyát. Erősen vitatom tehát azt az állításodat, hogy sohasem hozza be a ráfordított szupertrágyát - az igazság az, hogy elég hamar behozná - de ismétlem, nem kell rááldozni semmit, a felhőig sétagalopp az event!

Ugyanez igaz a Piccolo-ra is. Lehet lesajnálni, hogy a legtöbbször hasznavehetetlen, amit ad. De időnként ad jót is! Ha csak legyintek, és nem vállalom be a sok "nem nyert" nyitást, akkor lemondok arról a kis esélyről, amivel Farmaranyfához, Virágfestéshez, Jack-hez, vagy más értékesebb nyereményhez juthatok. Én pénz nélkül játszom, a Piccolo-k nélkül nem lenne csak 2 Virágfestésem, és egyáltalán nem lenne Jack-em. A Végtelen kincskeresések, és főképp a Varázskalapok elég sok farmaranyhoz juttattak, amiket fel tudok használni pl. raktárházakra, munkásokra, akciós felhő/tojás/... vásárlásokra. A Pocok légyfogók, Élőholt kincsek, Pöttyös ernyőgombák és Virágos dallamok jó cserealapok pl. Páncél Pannik szerzéséhez. Az az igazság, hogy a láda adta dekorok több mint fele hasznos, ha pedig valakit a TP is érdekel, akkor legalább a 2/3-a. Persze ha valakinek csak és kizárólag a Farmaranyfa ér valamit, az sokszor fog csalódni...

Utoljára szerkesztett: 9.3.23
    maszilva, Othep, Szaby200342 és 41 más kedveli ezt.
  15. Zsuzsi-Nagyi

Zsuzsi-Nagyi Járnitanuló

Sziasztok! :)
    Ki milyen bónuszt vagy terményt használ fel az event alkalmával? :D
    Sikeres eventet kívánok mindenkinek! :)

16. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Köszi Toma ezt a remek írást és összefoglalót :inlove:
    Hasonló gondolatok jártak a fejemben, de Te szépen össze is tudtad rakni :) Teljesen egyetértek Veled!

Othep, ulmo12, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Sajnos sok ilyen van...:music: Emlékszem mikor az első alkalommal volt megszerezhető... a saját erőmhöz képest sokat áldoztam azért az egyért;) S mikor láttam egy farmképet amin 8-10 darab volt... :music: Ámulattal néztem... és tudtam nagy áldozat van mögötte... Azóta nekem is van több is... de ha piccolóból nem tündértermálforrás lesz az már nyerő nyitás nálam;) Na jó a pogónak és a Havermackónak nem örülök...8) annyira...

koko.54, Domos52 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A "Földönkívüli kockajáték" event élő, online!

Ma, 14:00 óra után lépjetek ki a játékból, majd térjetek vissza!

Ahhoz, hogy az event elkezdhető legyen, ellenőrizzétek az eventórát, a Hírek menüt.

Feltétlenül készítsétek elő a főfarmon az aratást a felröppenőkért!

Minden feltétel legyen biztosított a sikeres kezdéshez.

Szórakoztató játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

Gio, koko.54, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  19. PBerti

PBerti Haladó

Értem amit írsz,de én a kezdő farmerekre mondtam. Te pedig olyanokat írsz, hogy fatermést növelő felhő, jégszarvas dekor...stb. Akinek nincs mammutfája,nem hiszem,hogy ezekkel rendelkezne....Amúgy a jégszarvas dekorról speciel én sem tudom,hogy az mi,ha segítenél ebben,azt megköszönöm. A többivel amit leírtál egyetértek.

koko.54 kedveli ezt.
  20. DTM11

DTM11 Utánpótlás-írogató

23 és 24 felröppenőm lett teljes terület fából. Ez így érdekes lesz:(

koko.54 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.