Visszajelzés Fagyis álmok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 20.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Jelentem végeztem :) Szívesen el kezdeném újra, de sajnos nem lehet újrakezdeni :)

Szép álmokat kívánok mindenkinek!

stb_farmer, jucus100, kati5757 és 18 más kedveli ezt.
  2. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Gratulálok!
    Pikk-pakk végeztél te is:).
    Én még küzdök az elemekkelxD.
    Jó pihenést!

Sziasztok!
    Megjöttem:)!
    Jelentem, kész vagyok.
    60 minijátékkal zártam ;). Van növényem bőven, készültemxD, mert még nem volt szerencsém ehhez a csempés eventmechanikához. Tetszett.

Aki végzett, gratulálok!
    Sikeres befejezést kívánok mindenkinek:):music::inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.6.23
    jucus100, kati5757, -W-595- és 16 más kedveli ezt.
  3. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Sziasztok,
    köszönet a számolásokért, ezek megint hasznos segítségek számunkra.
    Kapát elő, aztán meglátjuk mennyi e-gaz jön össze az event végéig :)
    Gratulálok azoknak, akik már készen vannak :)
    Akik még benne vannak az eventben, azoknak sikeres haladást, sok feltétes fagyikat és felröpiben gazdag aratásokat :)

Ágimamácska, genka53, jucus100 és 12 más kedveli ezt.
  4. bekesinatali

bekesinatali Fórum-zöldfülű

Szia Gratulálok ! Áruld el,hogy még 24 óra sem telt el a kezdés óta és kész vagy.Okosodni szeretnék.

inanna11, 05Zsuzsa, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok végzősöknek.nekem még két kör kell és meg lesz a felhőm.Növényt már nem ültetek,abból van elég,felröpire várok.Mind két helyen hosszúkat ültettem.1óra még amig beérnek.Utána folytatom ahogy a felröpik jönnek hozzám.Türelemre szoktatom magam, mióta/3 hónap/ semmit sem vásárolok.

jucus100, genka53, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs ebben semmi különleges. Ha rövid idő alatt sok növényt akarsz aratni, akkor
    a) növelni kell a learatott növény mennyiségét termésbónuszok használatával; illetve
    b) csökkenteni kell az eventnövény érési idejét szupertrágyával, amelynek a hatékonyságát nagy mértékben növelhetjük.

Aki régóta játszik és/vagy fizet a játékban elérhető dolgokért, annak számára a fenti linkeken megtalálható bónuszok közül sok a rendelkezésére áll. A szupertrágya, a Kacsa Kata szupertrágya (KK) és a party pörgetés ugyan közvetlenül pénzbe kerül, de mamutfák, felhők, dekorok és ládák is adhatják őket.

Általában ez úgy megy, hogy event előtt pörgetés, ami ad(hat) +1, +100% és +200% termésbónuszokat. A kerék jóindulatától függően további termésbónuszokat lehet aktiválni. Így egy db 1x1-es föld nem 3 növényt ad körönként, hanem jóval többet. A szupertrágyával pedig akár 24 percre is levihető az 5:30-es növény érésideje.

Ha egy 1x1-es föld csak 10 növényt ad, akkor egy kör hozama 4000 db, vagyis 7 körrel letermelhető az a 28 ezer növény, ami nagyjából kell a teljes teljesítéshez. Mindez pedig csupán kb. 4 órát vesz igénybe pörgetéssel és felszaporítással együtt. Persze mindez belekerül 100-200 party pörgetésbe és 2800 szupertrágyába. Minél több a bónusz, annál kevesebb szupertrágya kell, és annál hamarabb lehet végezni. A KK használata is csökkentheti az időt és a szupertrágya mennyiségét, de az sincs ingyen. További gyorsítási lehetőség még az event elején egy vagy több kosár megvásárlása.

1x1-es földek helyett használhatunk 1x2-es vagy 2x2-es földeket is. Ezzel takarékoskodhatunk a szupertrágyával, de hosszabb ideig tart a növények letermelése (egy föld hozama ugyan több, de kevesebb fér el, így egy kör hozama kevesebb lesz; azaz több kör kell - hogy mennyi, az a bónuszoktól függ). A szupertrágya hatékonyságát növelő felhők hatóideje 6 óra, ebbe viszont bele kell férnünk. A komfort földek ehhez a fajta "rohammunkához" nem alkalmasak, de normál termeléshez jól jöhetnek.

Ott van még a felröpi kérdése. Néhány felhő, dekor és termék is segíthet, de főként Páncél Pannikat tudunk ehhez használni, illetve hosszú érésű növénnyel lehet nullpercezni, ha szükséges - a felszaporítás alatt ez plusz idő nélkül megtehető (viszont ez is szupertrágyába kerül).

Utoljára szerkesztett: 22.6.23
    anci0915, jucus100, genka53 és 25 más kedveli ezt.
  7. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Szia Pörgetésből plusz növények, jack ajándéka plusz kettő növény annyiszor ahányat beáldozol, a felröpi azonnali éréssel megoldható csak sok szupertrágya kell hozzá , és természetesen a leghosszabb érésú növényeddel várni az eventet. Körülbelül ennyi.

genka53, szellorozsa, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  8. icaoze

icaoze Utánpótlás-írogató

Sziasztok mindenkinek kívánok szép napot az evethez asok sikert sok felröpít üdv mindenkinek

jucus100, genka53, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  9. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    https://kepkuldes.com/image/BX7p8R
    Ezen is túl vagyok. Tegnap két 6 órás + 1 termést pörgettem, szupertrágyáztam, ma reggel még egy 100%-os bónusz is bejött, no meg Jack is segített.

maszilva, genka53, szellorozsa és 9 más kedveli ezt.
  10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Köszönöm szépen:)!
    Minden úgy van, ahogy BombadilToma leírta neked.:) Amit, ezúton neki is szeretnék megköszönni. Ettől kielégítőbb választ nem tudtam volna írni.
    Amire áldozni kell, az a party pörgetés. Lehet, hogy soknak hangzik, amikor olvassátok a 100 pörgetést, de, ha szerencséd van többször is kiforgathatsz százalékos illetve +1 növényes bónuszt. Nem mellékesen, de a kerék többi ajándéka megkímélhet, vagy csökkentheti a további kiadásaidat. Szupertáp, szupertrágya, KK, XXL faxD, 1-3-12-24-48 órás farmmunkás kupon, tenyésztett állatok, színes ólak, farmpengő. Ezek mind a PP nyeremény kínálatában vannak,- a teljesség igénye nélkül-, és amíg a hozamnövelő bónuszra vadászol, szépen feltöltöd a készleteidet;).
    További jó játékot!:inlove:
    Sok sikert a befejezéshez!

Szia!
    Gratulálok!:)

Látom, te is túltoltad az anyagotxDxDxDxD

maszilva, stb_farmer, Borzas.Kata és 9 más kedveli ezt.
  11. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Szia Toma!

Szerinted a gyémánt rekeszbe milyen esetben érdemesebb csatnit vagy Teljes bevételi bónusz S-t tenni, hogy növelje az eventnövény mennyiséget , Vagy mindig ugyanaz?
    Köszi:)

aida2330 kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A csatni hatása mindig +2, a teljes bevételi S pedig +100%-ot ad. Mivel az 1x1-es föld 2 db-ot ad, így ez a kettő ugyanazt a hatást fejti ki. De a teljes bevételi bónusz S 1x2-es földön +3, 2x2-esen +5, komforton pedig +15 termést ad. Valamint az is fontos lehet, hogy a csatni csak a földekre hat, a teljes bevételi pedig mindenre - fákra, ólakra, terményesekre is.
    A két területre 404 db 1x1-es fér ki, aminek a hozama 1212 növény. 1x2-ből 196 tehető ki, csatnival 784 a hozam, bónusszal 980. 2x2-es 88 db tehető ki, csatnival 528, bónusszal 792 növény egy kör hozama. Vagyis a leghaladósabb az 1x1, itt pedig felesleges a csatnit leváltani; kivéve ha a többi területen fák, ólak vannak kint - ekkor meggondolandó.
    Komfortnál már érdemes lehet vele foglalkozni. 88 komfort hozama csatnival 1232, bónusszal 2376 db. Plusz érdemes rá KK-t is tenni, mert az komforton +6 termést ad.

Vagyis a válasz az, hogy a csatnit általában csak komfort használata esetén érdemes lecserélni teljes bevételi bónusz S-re. Sima földeknél csak akkor, ha a többi terület nem növény hozamát is növelni szeretnéd. Illetve még egy esetben lehet meggondolni a dolgot: ha szupertrágyázol, és takarékoskodni akarsz vele, akkor a nagyobb földek és a teljes bevételi bónusz S kombóját érdemes lehet használni.

Utoljára szerkesztett: 22.6.23
    maszilva, genka53, szellorozsa és 16 más kedveli ezt.
  13. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Teljesen egyetértek. Én ugyan csak 11-ig vagyok a másik melóhelyen, de amit 6-kor elültetnék azt is csak fél 12-kor tudnám aratni, mivel akkor érek haza.

szellorozsa, Hajnaliharmat és Ninett79 kedveli ezt.
  14. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Így már tiszta, kösz a metekot

15. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

61 játékkal befejeztem mindkét oldalt! xD
    Sikeres fagyizást, Gazdatársak! :)

szellorozsa, Sali~*.*, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  16. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Köszi. :)
    Igen, az utolsó kört el se kellett volna vetni. De ha az ember nem számol, hát úgy kell neki :D

genka53, Sali~*.*, Hajnaliharmat és 3 más kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratula!!!
    https://kepkuldes.com/image/BcZyGg
    Én is készen lettem,talán még hamarabb,mint gondoltam.

maszilva, genka53, .hangyóca. és 5 más kedveli ezt.
  18. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Tegnap letermeltem a növényeket. Sikerült jó bőven túlteljesíteni.:D
    Biztos ami biztos, ma délutánig még gyűjtögettem a felröpikből.

56 játékkal sikerült mindkét oldalt teljesítenem. Az áltlagom 234 feletti lett. (13.156 / 56 = 234,93)
    Nem gondoltam, hogy ennyire jól fog sikerülni, ezért termeltem a sok plusz növényt.
    https://i.imgur.com/KY811UC.png

Indítottam egy Jack-et, pörgettem kb. 70 normál és 270 Party pörit. Ebből lett egy 1 db 100% és 4 db +1 növény.
    A felszaporításnál és az első három körben megszórtam Kacsa Katával.
    Az egy szem felhőm segítségével 48 perc alatt ért be a növény.

Érdemes a cserét használni. Én azt tapasztaltam, hogy nem ugyanazokat az alakzatokat keveri.
    Nem mindig figyeltem, de legtöbbször nem adta fel újra azokat amiket lecseréltem.

Aki befejezte annak gratulálok, a többieknek sikeres, jó játékot.

genka53, .hangyóca., aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Gratulálok!
    Ez jó kis event volt.:)
    Mehetünk töltögetni a raktárt a szezonra;). Én legalábbis:music:
    A 40. ismételhető sorban, igaz B oszlopban van bónusz láda.:p (- bár, mostanában nem kényeztet el:cry:)

Szia!
    Gratulálok!

Pont ahogy írtad, túltermeltük a növényt, 60-61 minijátékból lett meg eddig többünknek. Az kb. 219-es átlag, a növénykalkuláció 196 átlaggal számolt, ha jól emlékszem.
    Jól mondod, érdemes a cserét használni. Nekem az volt az érzésem, hogy ha, nagy táblát cseréltem, lebontotta. Volt, hogy már nem vártam hozzávalót, mert 0 volt a csempék száma, de még mindig adta az egyes csempéket. De, nem kerestem rá magyarázatot;), nagyon korán volt, még a madarak is akkor ébredeztek.:music:

Sikeres játékot kívánok az elemekkel küzdőknek:):music::inlove:

maszilva, genka53, magdi06 és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma sikerült elkezdeni a játékot...:music:
    8 minijátékon vagyok túl8) Araszolok a cél felé;)

Borzas.Kata, inanna11, agi770 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.