Visszajelzés Fagyis álmok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 20.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem jól emlékszel. :)
    Mióta csempés event van, mindig is egy alap volt és 3 feltét (a pizzásnál: mozarella, paradicsom, bazsalikom). És nem lehetett 4. feltétet kirakni.
    Nyugodtan lerakhatsz egymás mellé 3 csokit, epret, vagy mentalevelet most is. De egy 4. feltét vagy íz az mindenképpen eltűnik, mert felesleges. Nem is jár érte pont.
    A másodikként lerakott fagyigombóc is eltűnik, ha egy ugyanazon helyre még egyet rá akarnánk tenni, de legalább kapunk érte kárpótlásul 10 pontot.

szekulagábor, PZoli64, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  2. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum veteránja

Én még javában eventezek... Nekem sem volt termenybónuszom, anélkül meg egy ideje lehetetlen maxolni egy eventet. Tudom hogy nem fogok végezni, de változatlanul ültetek, ban még idő.

-Erbrow- és marcsi152 kedveli ezt.
  3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Időm nem volt, gy bedobtam, amit lehetett, plusz jött 100-as és 200-as terménybónusz is. Sikerült alaposan túltermelnem. Ha kell valakinek, tudok adni 30 lekevert, de nekem már szükségtelen cuccot.

Sárika555, -Erbrow-, aida2330 és 5 más kedveli ezt.
  4. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Én is így emlékszem, hogy negyedik már nem megy!:D

Othep kedveli ezt.
  5. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Hozzám jöhet minden bekevert / be nem kevert felesleges növény / malomtermék :)
    Én még szorgalmasan termelem a növényeket, remélem a felhőig sikerül majd eljutnom - a minijátékot szeretem, a fagyit meg pláne :) Az eddig lejátszott körök eredményével elégedett vagyok, még a keréktől reménykedek egy kis bónuszban :)
    Gratulálok azoknak, akik már készen vannak

-Erbrow-, maszilva, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    52 játék 11.143 pont...a rendes játékidőben nem ment a vége...hosszabbítás kell xD
    Szép vasárnapot mindenkinek ;)

-Erbrow-, aida2330, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  7. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

60 játékkal végig értem, most várom a Piccoló láda eredményét. 220,63-as átlagom volt, igaz többször használtam kanál segítségével a lapcserét. Csak akkor kezdtem a kirakást amikor minden készen állt hozzá. Igaz így fárasztóbb, időigényes! Aki még eventezik sok-sok felröppenőt neki.

8. kludinx

kludinx Fórum-zöldfülű

51játéknál lett meg a piccolo. 52 játék után az átlag 257,38. Sok sikert aki még csinálja.

Ricsárd, Anulu73, vihence és 4 más kedveli ezt.
  9. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Na én gyakorlatilag most kezdem a játékot. Vannak faházak ahol közel a víz, de nincs net 8), így alig néhány kör növényem van csak. Gyorsan pörgettem néhány sárga ólat :wuerg: meglátjuk mire jutok a hátralévő időben.:p

Kuzdern, vihence, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    62 játékkal tudtam zárni az eventet...további szép estét :)

11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    gondoltam szép nyugisan felszaporítom első nap, még jó hogy későn jutott eszembe a két óraxD
    így csak a főfarmot arattam le potyára, mielőtt olvastam a csúszásról:music:
    ezek után szépen haladtam, tegnap kaptam egy 24 órás termény bónuszt és ki kellt egy Jack is:inlove:
    így könnyű volt befejezni:p az átlagom 210 körül volt, a vége 13 076 és 59 játék:D
    aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove:

12. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztiok, meglett a felhő, a jobb oldalon 11.196nál állok. Meglátom meddig jutok el,de folytatom. A felhőt gyorsan be szerettem volna üzemelni, de gondolkodóba estem. A fagyis játékban kapott dekorokat tegyem fel oda? vagy azokat a dekoros részekre? ha az utóbbi, akkor törölni kellene, páratmert hely nincs, vagy feldobjam a felhőre, de ott elveszti ami miatt a dekorosba tettem volna. nehéz döntés...

GA-BI-O-Farm, aida2330 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok! Már szombaton megvolt a felhő, a végén 61.-ig játszottam, 13538 pontot kaptam. Kár, hogy tovább nem ad ajándékot, szerettem játszani.

aida2330, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A "Fagyis álmok" event véget ért, az eventcsevegő is bezárja kapuit!

Reméljük, hogy mindenki ráérzett a tökéletes ízesítésű gombócokra fagyikészítés közben!

Találkozzunk a következő event csevegőjében!

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.