Visszajelzés Fagyis álmok - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Enike**, Jun 20, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem jól emlékszel. :)
    Mióta csempés event van, mindig is egy alap volt és 3 feltét (a pizzásnál: mozarella, paradicsom, bazsalikom). És nem lehetett 4. feltétet kirakni.
    Nyugodtan lerakhatsz egymás mellé 3 csokit, epret, vagy mentalevelet most is. De egy 4. feltét vagy íz az mindenképpen eltűnik, mert felesleges. Nem is jár érte pont.
    A másodikként lerakott fagyigombóc is eltűnik, ha egy ugyanazon helyre még egyet rá akarnánk tenni, de legalább kapunk érte kárpótlásul 10 pontot.

2. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Én még javában eventezek... Nekem sem volt termenybónuszom, anélkül meg egy ideje lehetetlen maxolni egy eventet. Tudom hogy nem fogok végezni, de változatlanul ültetek, ban még idő.

-Erbrow- and marcsi152 like this.
  3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Időm nem volt, gy bedobtam, amit lehetett, plusz jött 100-as és 200-as terménybónusz is. Sikerült alaposan túltermelnem. Ha kell valakinek, tudok adni 30 lekevert, de nekem már szükségtelen cuccot.

4. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Én is így emlékszem, hogy negyedik már nem megy!:D

Othep likes this.
  5. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Hozzám jöhet minden bekevert / be nem kevert felesleges növény / malomtermék :)
    Én még szorgalmasan termelem a növényeket, remélem a felhőig sikerül majd eljutnom - a minijátékot szeretem, a fagyit meg pláne :) Az eddig lejátszott körök eredményével elégedett vagyok, még a keréktől reménykedek egy kis bónuszban :)
    Gratulálok azoknak, akik már készen vannak

6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    52 játék 11.143 pont...a rendes játékidőben nem ment a vége...hosszabbítás kell xD
    Szép vasárnapot mindenkinek ;)

7. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

60 játékkal végig értem, most várom a Piccoló láda eredményét. 220,63-as átlagom volt, igaz többször használtam kanál segítségével a lapcserét. Csak akkor kezdtem a kirakást amikor minden készen állt hozzá. Igaz így fárasztóbb, időigényes! Aki még eventezik sok-sok felröppenőt neki.

8. kludinx

kludinx Fórum-zöldfülű

51játéknál lett meg a piccolo. 52 játék után az átlag 257,38. Sok sikert aki még csinálja.

9. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Na én gyakorlatilag most kezdem a játékot. Vannak faházak ahol közel a víz, de nincs net 8), így alig néhány kör növényem van csak. Gyorsan pörgettem néhány sárga ólat :wuerg: meglátjuk mire jutok a hátralévő időben.:p

10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    62 játékkal tudtam zárni az eventet...további szép estét :)

11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    gondoltam szép nyugisan felszaporítom első nap, még jó hogy későn jutott eszembe a két óraxD
    így csak a főfarmot arattam le potyára, mielőtt olvastam a csúszásról:music:
    ezek után szépen haladtam, tegnap kaptam egy 24 órás termény bónuszt és ki kellt egy Jack is:inlove:
    így könnyű volt befejezni:p az átlagom 210 körül volt, a vége 13 076 és 59 játék:D
    aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove:

12. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztiok, meglett a felhő, a jobb oldalon 11.196nál állok. Meglátom meddig jutok el,de folytatom. A felhőt gyorsan be szerettem volna üzemelni, de gondolkodóba estem. A fagyis játékban kapott dekorokat tegyem fel oda? vagy azokat a dekoros részekre? ha az utóbbi, akkor törölni kellene, páratmert hely nincs, vagy feldobjam a felhőre, de ott elveszti ami miatt a dekorosba tettem volna. nehéz döntés...

GA-BI-O-Farm, aida2330 and Kuzdern like this.
  13. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok! Már szombaton megvolt a felhő, a végén 61.-ig játszottam, 13538 pontot kaptam. Kár, hogy tovább nem ad ajándékot, szerettem játszani.

aida2330, Kuzdern and GA-BI-O-Farm like this.
  14. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A "Fagyis álmok" event véget ért, az eventcsevegő is bezárja kapuit!

Reméljük, hogy mindenki ráérzett a tökéletes ízesítésű gombócokra fagyikészítés közben!

Találkozzunk a következő event csevegőjében!

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm and .dina1. like this.
Thread Status:
Not open for further replies.