Visszajelzés Falusi vásár eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

• Szia 1730 db fogaskerék érmére lenne szükségem a felírt listám bevásárolására :p:pnekem a +1 bónusz is bónusz főleg ha jön 5-ször xDa pénteki napom szinte farmmentes lesz nem leszek gép közelbe de utána minden bele alapon mindent akarok......

osztrak12, csio70, Leho69 és 11 más kedveli ezt.
  2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Gio, genka53, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az aktuális event követelményei a döntők.

A falusi vásár eventben! - ez a csevegője itt, ahol kérdeztél:

Fólia (felröppenő)
    Hozzájutási lehetőség:

- Felröppenőként minden típusú ólak, fák és növények aratásából (főfarm, szédült szántó, erdei tisztás)
    - Tenyésztés során (kis eséllyel)
    - Varázsfa jutalma
    - Szomszédoktól ajándékba (2 FA/ db amennyiben elfogy az ingyenes napi ajándék)
    - Vásárlással

A másik, párhuzamos eventben - a másik csevegőben érdeklődj, ha elolvastad az ismertetőjét a Traktor show - tenyésztős eventnek.

osztrak12, Gio, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A farmos területre 2 event kicsit sok, mert a tenyésztőshöz is jó lenne a terület.

osztrak12 kedveli ezt.
  5. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Gio, genka53, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  6. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Tesco gazdaságos vásár... megint gagyi felhővel..

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Szerinted mi az elfogadható felhősor?
    volt már acélosabb, de nem annyira nagyon rossz ez....

mebajah, Kukackukac, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. tevehajcsár

**** Így most nem okozok nektek örömet ezzel

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.5.19
  9. |Tamás|

Az Általad leírtakat tiltja a fórumszabályzat, ezért került törlésre, és ezzel nekünk egyáltalán nem okozol örömöt....

osztrak12, Kukackukac, Gio és 5 más kedveli ezt.
  10. tevehajcsár

Kérlek szépen idézd azt a sort ebből a szabályzatból, hogy a játékról csak jót lehet írni és ajnározni lehet!

nünülady kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Az első írásodra csak visszakérdeztem, hogy számodra milyen felhő lenne ideális. Senki nem mondta egy szóval sem, hogy negatív dolgot nem lehet leírni.
    Következő írásodat muszáj volt szerkesztenem, mert ütközik a fórum és játékszabályzatával.
    Nem ártana egy kicsit utána nézned a szabályoknak és egy csomó kellemetlen szituációt el tudsz vele kerülni.

Szabályok

osztrak12, Kukackukac, Gio és 4 más kedveli ezt.
  12. tevehajcsár

Mégis ezért tiltogattok állandóan.. miért nem a farmom törlitek véglegesen még örülnék is neki egy melóval kevesebb lenne

Nem mellesleg olyan felhő kéne egyszer ami segítené a haladást és könnyíteni a játékot. FA-t ad aratókuponak ezek simán lehetnének akár heti két heti felhők mert "nagy nyeremények"

De itt ilyen cél nincs sajnos.

13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A farmod törlését bármikor kérheted a supporttól, amennyiben ennyi gondot és bosszúságot okoz neked. Ne mástól várd a döntést és a cselekvést!

14. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Sziasztok! :inlove:
    Nagyon tetszik az event! Ha a fortuna is úgy akarja, bolt fosztogatásra készülök. :music: Bőséges a kínálat, van benne minden jó.
    Ezt a fajta minijátékot is megszokhattuk már, nekem ez jobban bejön mint a tárgykeresős.
    Én a felhővel is elégedett vagyok, napi 3 láda is jöhet aratástól függően... Jó az ha összegyűlik. :p Plusz egy dekor is mellé , ami 3 alkalommal aratható TP/TTP betakarítási bónuszért, és még 4 Lombházfejlesztés is beszerezhető.
    Szórakoztató, vidám , eredményes eventezés kívánok mindenkinek! :)

osztrak12, maszilva, heureca3 és 14 más kedveli ezt.
  15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Elkészítettem a tervemet erre az eventre.
    Itt megtekinthetitek: https://i.ibb.co/2FtvcHs/N-vtelen-2.png

A terv alapból az volt, hogy ki akarok váltani mindent a boltból. A legrosszabb esettel számoltam (mindig azzal szoktam). Azaz jelen esetben a 35 érmével. Így 79 játék kellene, hogy meglegyen minden a boltból. A boltból a dísztárgyak közül nem váltok ki semennyit se, kivéve a Ludo farm (+)-t. Így kellene összesen 79 játék, 35 érmével számolva. Viszont mivel képmetszőzni fogok, a 41 pont (35+6) garantált számomra, így 41 ponttal számolva, 68 játékra lesz szükségem csak. Így pontosan meg lesz szerda reggel minden a boltból.

De útközben remélem szerzek valamilyen bónuszt növényre, mert akkor rontási lehetőségem is van! Így is van rontási lehetőségem, maximum kettő. Ezt tudnám növelni ha jönne majd valamilyen bónusz (vagy akár több). Majd kiderül. :) Abban reménykedem, hogy jövőhét kedd-szerda környékén kapunk napi bónuszként egy 4 órás +1 növényes bónuszt.

Sok sikert kívánok mindenkinek! :)

osztrak12, maszilva, magdoka és 19 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ezt a felhő új ládáját reggel és este fogom simogatni , mert annyira tetszik :inlove:

osztrak12, maszilva, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia,
    nekem is tetszik! :)
    A felhő is és a bolt kínálata is. Sok mindent kinéztem, amit jó lenne kiváltani. :p:)
    A minijáték időrabló, jó lenne azt is valahogy "kiváltani", de arra még nincs lehetőség, hát rá kell szánni az időt, ha akarjuk a boltból a dolgokat. :music::)

heureca3, inanna11, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  18. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!

Tetszik az event,sok mindent kiszeretnék venni a boltból.Napi 3 aratással nem tudom meddig jutok,már betáraztam a területeket krókusszal a farmon a bahát meg be ólaztam.Bízom benne hogy sikerül és eljutok a végére,az e gaz mennyiség kicsit brutál mennyiség,de azért nem fogok felkelni éjszaka aratni.Pörgetni biztos fogok pénteken hátha kapok bónuszt és több gazt tudok termelni.Mindenkinek jó játékot és sok felreppenőt kívánok!

osztrak12, heureca3, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A memóriajátéknál nem sokra mész a Képmetszővel, mert nem mutatja meg előre a párokat.

20. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia!

Húú,nagyon jó terv bár sajnos nekem ennyi minden nem fog beleférni de sok sikert hozzá! :) Írtad a képmetszést de meg fogják mutatni a kártyákat előre?Nekem úgy rémlik,hogy nem szokták de nem emlékszem pontosan,arra viszont igen,hogy volt egy karakter,ami mindig ugyanott helyezkedett el.:pKöszi a választ előre is.

heureca3, -W-595-, macsek03 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.