Farmer találkozó 2023

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Bözse, témanyitás ideje: 9.9.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnálom ezt a hírt amit ide most írtál le :eek: Jobbulást neked!
    Tavaszig már féllábon is kibírja mindenki ahogy röpül az idő :)
    A lényeg az, hogy elmúljon a sérülésed és jobban legyél.
    Neked is békés boldog készülődést és ünnepi készülődést kívánok!:inlove:
    Vigyázz magadra és még egyszer jobbulást!:inlove:

2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Mielőbbi gyógyulást neked Bözse!

3. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Szia ! Jobbulást kívánok neked és kitartást.Vigyázz magadra és kellemes ünnepeket :)

jófarmerlány, Bözse és zsani_apja kedveli ezt.
  4. Bözse

Bözse Fórumelemző

Aranyosak vagytok! Köszi a jókívánságokat, igyekszem a tavaszi tali idejére már üzemképes lenni.

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Bözse :D
    Váltsál ilyen üzemmódba a gyógyulásod és a tali megszervezése érdekébe: [​IMG] és hamar itt lesz a várt évszak :D

6. Bözse

Bözse Fórumelemző

Sziasztok!
    Helyzetjelentés: MR megvolt. Úgy néz ki, hogy műteni nem kell a lábam. Amíg vártam a vizsgálatra, egy "kellemes" gyulladás alakult ki a sérült területen. A járás így nem igazán fájdalommentes. Sőt! Most gyógyszerrel próbálom leküzdeni a gyulladást és várom a reumatológián a jelenésem. Ez május 26. Utána elvileg kapok mindenféle kezeléseket, amik segítenek majd újra mozgékonyabbá lennem. Így a tavaszi tali is ugrott. Őszre már tényleg szeretnék, ha nem is a régi, de üzemképes lenni. Tekintve, hogy tavaly júniusban volt a balesetem, ez igencsak időszerű lenne. Sajna csak ezekkel a hírekkel szolgálhatok. Én is jobban szeretnék inkább bulizni, de ezeket a lapokat osztotta az élet. Szóval a találkozó egyenlőre cancelled. Hacsak Valaki át nem veszi a szervezést. Nyitott a lehetőség Bárki előtt.

7. Bözse

Bözse Fórumelemző

Kedves Farmerek! Kisbirtokosok és Nagyok, TSZ Elnökök és a farm társadalmat igazgató Mezőgazdászok!

Immár 10 éve bukkant fel a farm találkozó, mint olyan, ami foglalkoztatja kis közösségünk. Voltak jobb és rosszabb idők, de mi kitartottunk a virtuális kapáink és kaszáink mellett. Nem volt erkölcsi dilemma a Vegáknak malacot nevelgetni és a kupi sem volt illegális swinger klub a maga: négyen huncutkodnak egy utód reményében prototípusával. Együtt repkedtünk annó a Baha meghódításáért és akkoriban az Ük-ükunokáinknak vízionáltuk a 100. szint elérését. Nincs ugyan hivatalosan tudomásunk a családokban megörökölt farmokról, de sajnos Páran már az égi farmos csapatot erősítik.
    Így biztosan állíthatom: van közös múltunk, van közös hobbink a jelenben és a jövőnket megbeszélhetjük a következő talinkon. Én szeretném átadni a szervezést Másoknak, ezért ez lesz az én hattyúdalom, vagy farmeresen mondva az én vadtyúkdalom. Missuzy és Ágianyu lesznek, Akik viszik tovább a bulik szervezését. Köszönöm Nekik és nagy örömömre szolgál, hogy biztos kezekben tudhatom ezt a farmos hagyományt.
    És akkor a részletek: 2025. október 18. délután 14 órától indul a farmos buli. A helyszínünk új, a Stex étterem. Könnyen megközelíthető és a földszinten foglalunk helyet. Az éhes Farmereknek lehetőségük van kis adagot kérni, vagy összefogva 1 adagot ketten elfogyasztani költségeik mérséklése érdekében. Wi-fi és konnektorok rendelkezésünkre állnak, ezért szabad a farmozás. A plusz infókért keressetek bennünket a farmjainkon: missuzy_53 , -ágianyu33- , Bözse .

Talira és dalra fel!

Utoljára szerkesztett: 22.9.25
    Chate-farm, Samborg, ladislaw11 és 12 más kedveli ezt.
  8. Bözse

Bözse Fórumelemző

! ! ! ! FIGYELEM ! ! ! !
    Némi változás a bulival kapcsolatban. Mivel 18.-a ledolgozós munkanappá minősült át a szombatból, így az előtte levő szombat, azaz 11.-e lett a tali napja. Az idő rövidségére való tekintettel, kérlek/kérünk Mindenkit, hogy mielőbb aktivizálja Magát a jelentkezéseket illetően. Tudnunk kell, hány Főre foglaljunk helyet az étteremben.
    Köszi és szép napot!

9. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    Köszi a szervezést, én megyek a találkozóra.

jófarmerlány, bündihugi, Bözse és 4 más kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

11.-én én is megyek a találkozóra.

bündihugi, missuzy_53, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  11. Bözse

Bözse Fórumelemző

Köszi a jelentkezéseket! Örülök, hogy megint összefutunk.

jófarmerlány és zsani_apja kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Néztem, ez a Stex közelebb van a Gellérthez, nyáron biztos megnézem ezt is. :)

jófarmerlány és missuzy_53 kedveli ezt.
  13. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Miért nem jössz most?
    Nyáron nem biztos, hogy ott leszünk.

14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok mindenki!
    Én is jelentkezem a Farmertalira!:D
    upload_2025-9-30_0-50-12.png

zsani_apja, bündihugi, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  15. Dr_Apja

Dr_Apja Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nem tudok akkor felmenni. :( Az a baj, még orvosolni sem tudom. :)

jófarmerlány kedveli ezt.
  16. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! Úgy terveztem,hogy ott leszek és utána megyünk a szüreti bálra. Jelentkezem :)

17. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! Sajnos még se tudok ott lenni,mert számítanak rám a szüreti rendezvényen. Jó találkozást ,beszélgetést,farmozást kívánok :) Bözsének írtam ,remélem olvasta .

jófarmerlány és zsani_apja kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Köszönöm szépen a szervezést, nagyon jól éreztem magam:inlove::inlove::inlove:
    Ha nem is voltunk sokan,de megérte elmenni:)
    Mégegyszer puszi mindenkinek:)

missuzy_53, rozo52, Othep és 9 más kedveli ezt.
  19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Nagyon jó volt a tali, ahogy kutyaszálló írta.
    Nem az volt a fontos, hogy hányan voltunk, hanem, hogy nagyon jól éreztük magunkat :) "Beszélgettünk" az új lehetőségekről és szívesen emlékeztünk a régi talikra, és a régi eventekre.
    Sok ilyen találkozót kellene tartanunk és jó lenne, ha nagyon sokan részt vennének rajta.
    Millió üdvözlet mindenkinek!
    jf

missuzy_53, Dolphin, bündihugi és 7 más kedveli ezt.
  20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Örülök, hogy jól éreztétek magatokat az új helyen :D Jó volt újra találkozni veletek ismerős és ismeretlen emberkékkel :inlove: Nagyon jó hangulatban telt az a pár óra , előkerült a lap top is , kicsit farmoztunk és gyopároztunk;)Az ételek nagyon finomak voltak és a kiszolgálás is tökéletes volt:pRemélem hamarosan újra találkozunk és remélem a többi farmostársam is kedvet kap hozzá :inlove:
    Viszontlátásra Farmerama játékosok:inlove::inlove::inlove:

rozo52, bündihugi, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.