Visszajelzés Farmerama piactér eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 15.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Mindkettőtökkel maximálisan egyet kell értenem:(. Ugyan a kosáron még csak nem is gondolkoztam, miután kiszámoltam, hogy a számomra fontos dolgok anélkül is meglesznek...de valóban, idegölően lassú, vontatott az event, az egyetlen pozitívum, hogy a kitehetők nem kellenek sehová, így szívfájdalom nélkül lemondtam róluk én is. Szerencsére még csak nem is különösebben cukik, mert néhány ultracuki kütyüre tuti elcsábulnék.
    Papolhat itt bárki "esélyegyenlőségről" meg "retró érzésről" , ez semmi más, csak sokunk esélyeinek a rontása, akik már rég túllennénk legalább az eventgazok letermelésén és elég lenne a vacak butikot aratgatni. Csak azt tudnám, hogy ez kinek jó, azoknak, akik kevesebbszer tudnak belépni vagy nincs megfelelő lehetőségük gyorsítani a termelést tökmindegy, hogy más mikor végez, normális ember nem örül annak, hogy ha ő lassú, akkor mindenki más is lassítva van... aki meg szíve szerint gyorsítana és meg is tehetné, mert van eszköze, annak se' jó. Mindig megfogadom én is, hogy be sem teszem ide a lábam, de sajnos most pont innen lehet kivenni a fejlesztéseket...:mad:
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem megint leszedtem a butikot a pannikkal együtt???? Megüt a guta...:wuerg:xD>:(

Utoljára szerkesztett: 20.5.19
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Tudod úgy vagyok vele, hogy ha csinálom akkor azt maximálisan szeretem tenni, legyen az akármi amibe belefogok. Ha ennek nem látom esélyét inkább nem teszem meg és/vagy reális célt tűzök ki:). No az ilyen jellegű nomád event számomra ettől kezdve valószínűleg a felejthető kategóriába fog tartozni, legyen akármilyen nyereménye is, mert sokkal türelmetlenebb vagyok ennél. A játék felgyorsult irama leszoktatott róla, hogy ezt bírjam cérnával, inkább nem csinálom többet ha csak így haladhatnék a következővel is ami majd egyszer lesz.... :music::oops:
    Az első és nemes célt szolgáló Malala event varázsa már régen elveszett és azt hiszem nem is pótolható. :inlove::D:inlove:

3. Paksiboy

Paksiboy Utánpótlás-írogató

Segítene valaki!? Nem Értem ha koszorút pénzért lehet venni de koszorút kell leadni hogy pénzt kapjunk azt valahogy nem jó!!?? Vagy lehet máshogy is pénzt szerezni??

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bizony... a régi varázs már oda....
    Ugyan lehet... aki tovább játszik annak kell új célt találni... :music: Már nem lehet mindent teljesíteni...:wuerg:
    Átalakult a játék sokrétű lett... ez a része tetszik...8) Az már kevésbé... hogy olyan kacifántosan teszik be a függönyöket, hogy mindenbe bele kell kezdeni a megszerzésükhöz...:wuerg: Mazsolázni akarok... keserű pirula nélkül:p

5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Az event indulásakor kaptunk egy Virágkorona butik nevű dekort, ami 6 óránként ad 3 db virágkoronát. Ezt adod be a feladatba (a két növénnyel és a röpivel együtt), majd a teljesítéskor kapsz csillagos érmét, amit az event üzletben tudsz elkölteni. Tény, hogy az event üzletben is lehet (érméért) virágkoronát venni, bár én ezt a lehetőséget csak végszükség esetén használnám ki.

GA-BI-O-Farm, SzilvaG, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! 286 érme:oops: és gazhiány.. A rokonnál a következő fejlesztés, a többi eggyel alatta...:music::pA következő aratásnál bevettem a jacket, a Viva la paradicsomból megszerzem a hátralévő 8-at.o_O;)/ ha megéri ha nem ,nem számít/:sleepy:Sajnos szerda elött igy se lesz meg a felhő.:oops: Mindenesetre szisztematikusan mind a6 karaktert elviszem a 9 -ig aztán ládák alapján 10 ahol meglesz a hiányzó 200 érme goodby ;):p Reményeim szerint a többi eventet kedden fullra befejezem. :music::pxDSzerdától happy. :)Többet eventesbe nem kezdek ha 10 felhőt ad és örök életet ad se;)xD Mindenkinek sok sikert!:inlove:
    Na megyek megpörgettem a játékot mert ez a monotonitás kikészít:oops::wuerg:/
    Ui Egyszerűen nem értem a dekort és az eventes felületet együtt.o_O:music: Az egyik hamarabb a másik később érik mint a többi gaz?? Mi ebbe a jó? Rejtély....

Kuzdern, Melan és cicimsincs kedveli ezt.
  7. meksz

meksz Fórum-zöldfülű

A virágkoronához hogyan és hol jutok hozzá? Az eventüzletben csak csillagos ezüstért vásárolhatok, csillagos ezüstöt meg akkor tudok szerezni ha van koronám. Nekem ez jött le és így üti a dolog egymást. Segítsetek!!

Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Virágkorona

Hozzájutási lehetőség:
    • Virágkorona-butikból (erről később olvashatsz) és az eventüzletből
    Felhasználási terület:
    • megrendelőknek kell beadni az eventben

Az event kezdetekor kapsz egy Virágkorona-butik nevű dekort.

Ezt a tárgyat az event indulásával egy időben célszerű kihelyezni!
      A tárgy 6 óránként megajándékoz 3 db virágkorona nevű különleges kellékkel.
      A virágkoronát a megrendelőknek kell beadnod az eventben.

Farmos és Bahás területekre egyaránt kitehető (Váza ikon), de az eventes területre nem!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-piactér.18048/#post-996347

GA-BI-O-Farm, Kuzdern, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

A Dekorok között keresd a Virágkorona butikot! Arasd 6 óránként!

GA-BI-O-Farm és heureca3 kedveli ezt.
  10. csanya52

csanya52 Haladó

Virágkoronabutik dekort keresd meg és tedd ki ,az ad 6 óránként 3 db virágkoronát.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és heureca3 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

229 érme.... araszolok:wuerg:

GA-BI-O-Farm, Melan, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

153 érme.... Araszolok... Nem akar gyűlni...

13. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nekem 294 de ezt is nagyon keveslem, de még bő hét hátravan remélem a felhő összejön :)

GA-BI-O-Farm, Kuzdern, Melan és 4 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A felhősort kissé drágán adják...

15. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Nekem jelen állás szerint 233 érmém van.

16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ráadásul a lombházfejlesztést is benéztem, mert az első piaci teljesítésnél az utolsó feladatot isten tudja hányszor csináltam meg, mire kapcsoltam, hogy tovább kéne lépni. Így csak 2 van meg :)

Kuzdern és heureca3 kedveli ezt.
  17. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

igy igaz, most vettem meg, nem szívesen adtam ki érte ennyit. Leértékelhették volna!!!!

18. -Holdfeny-.

Borzasztó lassan gyűlik... Még egy lombházfüggönyt sem tudtam kivenni:wuerg:

GA-BI-O-Farm, Melan, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nekem is kár volt azt a néhány csillagot erre pazarolni, mert amúgy lehet el sem jutok a végéig, sőt!

Kuzdern kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Most egy picit én is így érzem...:wuerg: Ugyanis észre sem venném ha 6 koronával kevesebb lenne a birtokomba...:music:

DevilMókus és nyuszika215 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.