Visszajelzés Farmeramikus éjszakák - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 31.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Köszi szépen, akkor szövöm a szőnyeget:)

KISHONŐR és Swordfish kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

4 vadaspark narancs, 4 manufaktúra sárga 4 füvészkert maxra fejlesztett is ennyit adott ma reggel:wuerg:
    Csalódott nem vagyok:music: csak meglepődtem8) A szomszédaim szorgalmasan küldik... így a mai 20 is meglesz... meg remélem a turbános muksó is ad néhányat;)

taga1, csio70, spagetti24 és 3 más kedveli ezt.
  3. Molsen

Molsen Utánpótlás-írogató

Az egy kivételes sorozat volt. Közel sem jön olyan arányban a lámpa. Pusztán játékteljesítménnyel nem fog összejönni. A legrosszabb az lesz, ha majd játék közben változtatnak a szabályokon (felröppenés esélye, plusz nap stb.). Aki esetleg vásárolt lámpákat, majd becsapva érzi magát.

heureca3 kedveli ezt.
  4. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Nálam nem működik az event növényes módszer, a kismuksó nem ad lámpást 17 etetésből összesen 6 db lámpát kaptam, nálam muszáj ólakat kitenni. 1 terület delfin széleken pannikkal 11 db-ot adott. Kinél ez működik kinél az :) Minden esetre nem aggódom, hogy meglesz e a gyár fejlesztése :)

Ribiszke, csio70, Timi21a és 5 más kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Ólakkal próbáltam, akkor is tű jött, mindenre az jön, eventgaz, hosszű érésű növény, lámpa semmi!

6. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Miért nem olvassák és reagálnak a szervezők a beírásokra? Nem látják, hogy valami nem működik? Miért van az, hogy amit én magamnak tudok megoldani azzal haladok, mert az eventnövény letermelve már tegnap kipakolva fák ólak és a varázslámpás nem halad, már lassan a felső sorral meg vagyok az alsó sorban a Medvedzsinből 7 db. van meg. Bárhogy is fogok igyekezni csinálni nem rajtam fog múlni és épp ez a bosszantó, hogy amit rajtam múlik azzal haladok, de ami meg a szervezőkön múlik emiatt nem hogy élvezetes a játék, hanem bosszantó! Már nem szórakozni járunk ide, hanem idegeskedni! Csoportokban olvasom a felháborodást szinte kivétel nélkül mindenkinem a Medvedzsin haladás a probléma! Már olyan szinten rákényszerítik az embert a vásárlásra, ha valamivel haladni szeretne. Közel 10 éve farmozom, nagyon eltorzult ez az egész játék! Régen simán lehetett eventeket farmunkás nélkül csinálni, ma már nem lehet ezt biztos, hogy meg kell venni, de lassan az agyunkat kimossák teljesen! Event event hátán, a pajta ürül, a gazdaköribe horror mennyiségeket kérnek, mikor lehet ezeket termelni? Elnézést a felháborodásommal, de gondolom más is vagy így nem csak én!

feldei53, Lillafüred, spagetti24 és 14 más kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Én azt szeretném megkérdezni Tőled, hogy mielőtt írtál volna, az elmúlt 20 oldalt elolvastad?
    Több helyen szerepel Board Admintól is írás, miszerint jeleztük a a központ számára, mint ahogy más nyelvi fórum adminjai is megtették, és azt a választ kaptuk, hogy ez így lett tervezve, jelen esetben a napi ajándékokra, azaz szomszédi viszonyt preferálják előnyben. A miértjét Ne kérdezd meg.
    Dzsines dologgal még annyi, hogy a lámpásból nem kell annyi mint a Tűből és nem is feltétlen szükséges az event teljesítéshez mert "csak" a gyár fejlesztéshez kell, illetve extra dekorhoz juthatunk.
    Közel 10 éve farmozol, az eléggé érdekes dolog, hisz 8,5 éve létezik a játék.
    Munkások kisegítő opció annak, akik nem akarnak annyit kattintgatni, mert 8x200 kockát leszedni, ültetni, vizezni stb... elég időigényes, de teljesíthető annak, aki ingyen szeretne játszani. Azt pedig nem szabad elfelejteni, hogy valamiből finanszírozni kell a játékot, hogy Te ingyen tudj játszani sok millió emberrel együtt. Azt sem szabad elfelejteni, hogy régen nem volt ekkora terület amit gondozni lehetett.
    Pajta töltés - Nem muszáj csinálni az eventeket, mindenkinek magának kell kitűznie a célokat, amiket el szeretne érni. Ki, milyen stílusban játszik, az pedig egyéni saját döntése.

taga1, milanzs, heureca3 és 15 más kedveli ezt.
  8. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Én azt nem értem, hogy kinek áll érdekében a játékosok rossz hangulata? Ez nem túl okos piacpolitika. Én is kezdés óta játszom. Éppen mostanában emlegettük, amikor még repülővel mentünk a bahára, meg darabonként szereztük meg a kergét - és hogy örültünk egy-egy darabnak, új állatnak, vagy pld. a tojásfának:) Rendben van, megváltozott és persze előnyére fejlődött a játék, de a jó hangulat, a szórakozás nem kellene, hogy elmúljon most már sokadszor a felröppenő hiány miatt.

9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

A kismuksókat most 15x tudtam etetni, 4x adtak lámpást, ebből 1x 4 db-ot :inlove:
    Én is létrehoztam új farmokat, hogy meglegyen a napi 20 ajándék, köszönöm az ötletet és a módszert :)

Rengeteg fehér növényem van már, de nincs hozzá tűm egyelőre. Ma és holnap még növényezek, hogy legyen 150-200 daráláshoz tartalékban, utána ólakat fogok kipakolni, meg fákat, amiket napjában 2x tudok aratni gyorsítással. Onnan beeshet néhány lámpa, és csak jön majd elegendő tű is.

Eddig 11 medvét etettem. A hátralévő időben az ajándékokból összejön még 97 db lámpa, a kismukiktól a minimum 150 etetésből jöhet ~50 alkalommal lámpa, ami legalább 100 db, és az ólakból is beeshet néhány darab. A hátralévő 31 etetéshez 186 lámpa kell még, így szerintem még ráadásnak is lesz néhány etetés.

Kitartás mindenkinek, és sok sok lámpást! :)

Lillapilla73, Gio, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  10. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Kedves Tamás! A kb. 8,5 év közel van a 10-hez, nem olvastam vissza csak utóbbi 2-3 oldalt! A családba 3 farm van mind 3 szinte a kezdetektől csináljuk, na most gondold el, hogy 3 farmot arató-vető nélkül meddig is tartana csinálni! Az ember törekszik a maximumra, felmérést végeztek a nagy többség havi 2 eventet szeretne, ezzel szembe többször előfordul, hogy 1x-re megy 2 event! A mai napig is ingyenes online játéknak van meghirdetve. Nem fogok vitatkozni senkivel.Mindenki másként látja a dolgot!

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Az, hogy ki mennyi farmmal foglalkozik, az saját belátása/döntése. Az a kérdőív, pedig csak azért készült, hogy a központnak alá tudjuk támasztani az állításainkat, miszerint nem szeretnétek ennyi eventet. Ettől függetlenül a központ kezében van a döntés mind mindenben.
    A játék jelenleg is ingyenes, nem szükséges pénzt ráfordítani, aki a ráfordítás mellett dönt, Ők csak előnyöket tudnak élvezni a többiekkel szemben.

taga1, milanzs, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Jó reggelt, sziasztok!

Ismételten jelzem én is nektek, ahogy Tamás korábban: a központnak továbbítottuk a helyzetet. A hangulatot, a panaszokat, a felröpi matekot.

Ismételten felhívom a figyelmeteket arra, hogy a panaszok helye a Panaszkönyvben van, nem az eventcsevegőben.

A taktikák, tanácsok, tapasztalatok megosztása és az eventtel kapcsolatos kérdések helye ez a topik.

Szia!
    Egy apróság: amikor két event megy egyszerre, akkor általában az egyik tenyésztős (ez akár percek alatt elvégezhető), a másik ültetős. Vagy ha mindkettő ültetős, akkor az egyik a bahán van, a másik a farmos területeken. Ez utóbbi semmiben nem különbözik attól, mintha olyan event lenne, ahol minden területre ültethetnél.

A játékmenet nem indokolja, hogy neked 3 farmmal kötelező lenne foglalkozni.
    A játékot nem olyanokhoz igazítják, akik több farmot visznek. Szép is lenne! Ha valaki többet kapál, az a saját döntése és ne várja el, hogy ehhez alkalmazkodjon a központ és ezáltal a többi gazda is.

taga1, _Cygnus_, brekkencs. és 7 más kedveli ezt.
  13. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nagy gratula a lánykádhoz, egészséget,boldogságot a családnak!!!

heureca3, hóóvirág, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

megértem, hogy a szomszédi ajándékokra engedményezték a lámpásokat,de ez még nem mentesít az alól, hogy ne kelljen esetleg vásárolni, mivel a szomszédoknak csak 7 ingyenes ajándék lehetőség van, viszont nem csak 7 farmerből áll a szomszédság, tehát kell a farmarany! Remélem érthető,amit mondani szerettem volna ezzel!!!

Ribiszke, _Cygnus_, spagetti24 és 3 más kedveli ezt.
  15. Búvész

Búvész Haladó

Sziasztok! Mostmár örülök,hogy nem kezdtem bele az eventbe nagyon sok a hiba!

szili48 és parcsi45 kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

17 Dzsin megetetve...:music:
    kora délután a zuhatagot is telepakolom földel:p mehet bele fehér kaktusz...;) jobban adja a turbános muksó a lámpát mint az aratás8)

taga1, csio70, spagetti24 és 7 más kedveli ezt.
  17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ha 3 farmer összefog, és létrehoznak 4-5 farmot, és küldözgetnek az új farmokra például francia lepényt, akkor aránylag gyorsan össze tudnak hozni 12-15 db olyan farmot, ahonnan már ajándékokat lehet küldeni, és már nem is gond a napi 20 ajándék 8) Ezeket a farmokat semmi másra nem kell használni, de ilyen esetben jól jöhetnek. Szerintem farmaranyat, vagy pénzt nem érdemes eventekre költeni. Eddig nekem sem volt "ajándékozós" farmom, de most megléptem, és az a néhány TP-t adó termény bőven megérte a kis farmok gyors fejlődéséért :)

heureca3, Sikka1, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  18. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    A reggeli aratás előtt pörgettem néhányat. A 60 sima pöriből lett 2 25% TP + apró-cseprő, gyarapítottam a bájital készletem... és így múlik el a világ dicsősége, csak egyetlen egy XXl körtefa. Én magam részéről kiegyeznék kevesebb pörgetéssel és egy kicsit combosabb nyereményekkel. A 30 partyból lett két UFO és 24 ó-s termény bónusz és egy 6 ó-s +1 növény. Ennek örömére felfüggesztettem a Gengka projektet, de csak átmenetileg. Enövények megy minden jóval ééés a raktárházakba anakondák, annyi lámpásom lesz, hogy fényárba borul a Baha, a nap meg sírógörcsöt kap. Elkövettem egy nagy hibát, összevártam 29 szőnyeget, naná, hogy nem jöttek a kis integetők, bezzeg a bulimiás dzsinik mindig ott rázták magukat az első sorban. 18 lámpás jött belőle. Perpill 16/49 az állás. Persze a dzsin áll vesztésre... és én is.:(
    Én már rég eldöntöttem, hogy nem bosszankodok, mert ez egy játék, legrosszabb esetben beteszem az "így jártam" dobozba.
    Ebben a nagy feröpi ínséges időszakban lehet, hogy találóbb elnevezés lenne az eventcsevegő helyett az eventsiránkozó, vagy az eventdühöngő, ki-ki válassza ki habitusa szerint. Kiskutya legyek, ha értem, hogy ez mire jó.
    Küldenék neked baglyot, ha nem gond. Ez a farmneved?

Lillapilla73, Bátyus, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

GRATULÁLOK Farmerámás kisbabádhoz! :)
    Szívből kívánom, hogy pici lánykád nőjjön fel egészségben, szeretetben!

Hogy ne legyek off: 67 lámpásom és 565 tűm van . Még csak gyüjtögetem az eventnövényeket, nem kevertem semmit, mert az állatoknak kever most a malom, még este 8-ig.
    Sok-sok lámpást mindenkinek !

Utoljára szerkesztett: 3.8.18
    taga1, Gio, csio70 és 13 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Semmi nyürrögés, ez az event soha nem lesz kész nálam sem!Megyek hétvégén csobbanni az Adriára és kész!Röpi nem jön, hát nem!Nem tudom hogy gondolta a Tisztelt BP ezt a szomszédos röpi küldést ezzel erősíteni a szomszédságot, elég bugyuta ötletnek tartom.Miért is? Mert van aki 4-5 röpit tud küldeni naponta, hogy másnak is jusson még ha prém tag is!

maszilva, spagetti24, csopke1 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.