Visszajelzés Farmeramikus éjszakák - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 31.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. evakarma

evakarma Fórumszaki

Szia. Nekem egy darab pannim sincs,mégis minden eventet végig tudtam csinálni. Három területre kaptam 6 db lámpát és? Messze még a vége. Sosem értettem,hogy sokan már az első órában ki vannak akadva. Csináld tovább,és meglátod,hogy ki nevet a végén.. :)

taga1, Lillapilla73, tigro99 és 12 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Pedig azt mondják, egy szerver és egyforma beállítás van.xD 31 Pannival és az összes felhővel 14 lámpást kaptam, tűből már 543 darabnál tartok - a felszaporításnál most érik a második kör magom. A kis huncutok sem akartak lámpást adni az ajándék szőnyegből.

A szomszédoktól csak lámpást kérek és azt küldök, hacsak nincs valakinek külön óhaja.

Gio, -Fülemüle-70, Farm_Tadity_ és 4 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Nem védem a játékot, csak közel 30 órája a siránkozást és a panaszkodást olvasni nem kellemes, elhiheted.
    Milyen magyarázat illetné meg a játékosokat? Egyformák a farmok? Nem. Tudod mi az a véletlen generátor? Ha igen, tudod, hogy (többek között) azért nevezik véletlennek, mert nem egyforma a farmokon.
    Előre jelezte Tamás, hogy ez a felröppenő ritka lesz. Azért, mert nem kell sok belőle. És ez a lényege, hogy NEM KELL SOK BELŐLE!
    Az event most kezdődött. Ha a teljes eventet csinálni akarod, akkor termeld le gyorsan a növényt és után rendezd be ólakkal, fákkal a farmodat! Ha csak a gyár fejlesztésekre gyúrsz, akkor tegyél ki ólakat. Van pár bahás állat, ami hosszú érésű és jó a piaci ára, vagy a pajtaértéke.

Az ingezés pedig jogos, ugyanis van pár törölt hsz, mert egyesekkel nagyon elszaladt a paci.

taga1, aranyoska86, nyuszi63 és 9 más kedveli ezt.
  4. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Nos, ha valaki kételkedett volna benne, hogy Fortuna és én nem vagyunk jó viszonyban - enyhén szólva - 0 lámpás. Tudom, csak most kezdődött az event, de ilyen kezdet után semmi reményem nem maradt.

Gio, emocy91, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  5. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Szerintem igazad van, hogy furcsa, de úgysem fogjuk megtudni, hogy mi az oka.
    Én nem változtattam semmit a bahán, van sok ól, fák, földek, vegyesen, jött 3 lámpás.

Gio, emocy91, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  6. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Ezzel a véletlen generátorral sajna tisztában vagyok lassan x éve,csak van mikor az ember szeret panaszkodni néha joggal néha nem,nektek sem kell mindig felvenni a kesztyűt,hadd mondja,ráér hosszú a napxD,apropó generátor,hogy miért nem tud idegenerálni vagy húsz ezer farmaranyat az a generátor,ígérem nem szólnék senkinek,az írómányt már jókedvűen írtam,egyébként már rég nem tudnak olyan eventet csinálni amin bosszankodna az ember,ők kicsik már ahhoz.;)

Nyanyó, Gio, Kata_rzis és 12 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    2 területre 4 felröpi . Kevesebbre számítottam :p
    Kiraktam 2 terület anakonda ólat , megszórtam minden jóval aztán majd lesz valami :inlove:

Gio, ursa11, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  8. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Még rengeteg idő van eltelik egy kis idő és jönnek a kész vagyok kommentek. Fog ez menni és jó,hogy különböző érésű event növények vannak így mindenki azt űltetheti ami előnyös neki

Gio, -Fülemüle-70, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ha azt vesszük, hogy 500 db 20 órás fára 5 db felröpi érkezik 30-as legendával, akkor a felröpi valószínűsége 1% 1x1-es területenként. A Panni 5%-kal növeli az esélyt, vagyis 45 Pannival 3,25% az esély felröpire, ami 500 db 20 órás fa esetén ~16 felröpi
    Szerintem a 30 órás ólaknál kicsit jobb a %-os arány, de ez majd csak napok múlva fog kiderülni, ha több aratáson is túl leszünk...

Gio, -Fülemüle-70, Farm_Tadity_ és 5 más kedveli ezt.
  10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Köszönöm! Így kell hozzáállni! :) Örülök, hogy tudsz nevetni már.
    A panaszkodással egy a baj, hogy hergeli a többi játékost. És nekünk ezzel is számolni kell. :(
    Neked nem kell mondani, hiszen olvashattad már, hogy mennyire bele tudják egymást "kergetni" a rossz hangulatba. Vékony jég ez a "hagyjuk kiengedni a gőzt, de mederben is tartsuk a fórumot". :(

Gio, aranyoska86, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  11. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Sziasztok! A hsz. olvasva úgy döntöttem nem bontok le semmit,majd meglátom pár nap múlva mennyi felröppenőm lesz,és talán neki állok az event növényeknek.

12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) még az is előfordulhat, hogy közvetve több lámpás jön az eventes növényből ;) Az eddigi visszajelzések alapján Otterdin szórja a 2 vagy 4 lámpás ajándékot :D Aztán lehet, hogy csak beetetés részéről, de ki tudja8)

Gio, ursa11, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  13. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Beadtam a 3 ajándék szőnyeget , és kaptam 4 db. lámpást !! :) Kezdésnek nem is olyan rossz.

taga1, Gio és Rékuci1111 kedveli ezt.
  14. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Az állatokból hogy jön a felröppenő?

-W-595- kedveli ezt.
  15. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

1,2 és 4 lámpás felröppenő a három farmomon 2-2 terület állatos ólból, szélen fákkal (főleg fóka, víziló, narancs koala, delfin) (29/30 legenda).
    Háááát, elég soványka. Ezek alapján, és egy kis számolgatás után, úgy döntöttem, hogy az event dzsinnes részét részemről Impossible Mission-nak nyilvánítom :).

Gio, genka53 és lüszike69 kedveli ezt.
  16. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

A beadott szőnyegek adják rendesen a lámpást ha így megy tovább 1-2-re végzünk

Gio és genka53 kedveli ezt.
  17. evakarma

evakarma Fórumszaki

Szia. Légyszi,majd áruld el,hogy adták az anakondák a felröppenőt. Nekem is van egy csomó retro anakonda. Lehet,kipróbálom.

genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Kedves Moderátor és Számoló Mesterek!
    A felhőig hány db dzsint kell megetetni?

19. monika6767

monika6767 Törekvő

nekem egyet sem adott.

20. Blökix

Blökix Fórum hercege

Most hirtelen nem találom,megvan valakinek mivel tudom a bahán az ólak érés idejét csökkenteni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.