Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ginger.

ginger. Fórumprofi

Melyik földbe érdemes ültetni? (1x1, 1x2, 2x2)
    A focinál elbaltáztam egy rajongói szint, buktam. Most először találkoztam ilyen játékkal és nem tudtam hogy kell elindítani a labdát.

2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    2x2-ben érdemes! Én is így csinálom a felröpi változatosan jön!
    Persze ki ahogyan szeretné!;)

maszilva, vje0315, -ágianyu33- és 12 más kedveli ezt.
  3. ginger.

ginger. Fórumprofi

Kösszi!

vje0315, Swordfish, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Bezuhantam végre ide is...2 kör eventgaz aratása 3 röpit adott, de nem aggódom. 30 aratással az első héten összejöhet 45, meg a gk-iből is jött 36, nem olyan rossz ez és biztos lesz több is.
    Annyit izgultok a II. gazdakörin, hogy komolyan beijedtem, mit nem láttam a jutalmak között, ami miatt ennyire fontos végigcsinálni...elolvastam 2x is, de nem látom azt a nagy csodát, ami miatt tovább kellene menni a 2. szintnél. Vízilómedence? Van belőle vagy 15... Gyapotfa? az az 5, ami van,,,na az se sokat szellőzik...tp? Csp? Csillag? Vagy a 9 zászló akkora kincs? 56 érme...?...már ha minden minijáték maximum pontos... A 3. olvasás után rájöttem, hogy továbbra sem gondolom, hogy be kéne adnom a 3as és 4es feladatokat és megnyugodtam. Kb. eddig bírtam ma, jó éjt mindenkinek és nyugi.

5. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Nos a segítő gazdaköri feladatok, lényegében csak az első része volt az a többi csak hátrány, mivel nem ad annyi mindent, mint amit be kell adni. Kér kb. 6800 event gazt , valamint a nagyon nehezen feljövő botot, tenyész állatokat. Cserébe nem ad sokat. Ha számolom amit be kell adni event gazt abból, kész a Farmkupa zászló/15 db./ ami pedig nagyon fontos a felhő és rávalók megszerzéséhez.

-Encyberama-, vje0315, Evita-55 és 7 más kedveli ezt.
  6. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Én nem tudom megmondani mennyi felröpi jött, de nem lehet sok, most van 41 db, amiből 36 a gazdakörből vándorolt a pajtába. Akkor 5-öt kaptam 3 aratásból. Húúú szakítok ezerrel :D

A gazdaköri szerintem se támogató (talán az első az), többi lehúzó inkább. Én nem hiszem, hogy csinálni fogom. A felhő és rávalók kell és kész, és a maradék növény felröpi meg megy minijátékhoz való kék zászlóba.

Kicsit vontatott az event, rossz látni, hogy alig gyűlik a növény és a röpi, talán mert nem ehhez vagyunk szokva. és sokan ugye hamar is végzünk egy-egy eventtel. Na most nem lesz ilyen :)

maszilva, vje0315, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  7. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Miért van ekkora különbség a felröppenők számában: fullos legenda 2 felröpi, egy másik farmomon az utolsó rész nincs készen mégis 3 felröpi. Olvasom egyeseknél 4-5 felröpi egy aratásnál. Ilyen kicsi területen eventezni, legalább a felröppenők számában kellene egyforma lehetőséget biztosítani. Ez az én véleményem.

Fuhur, vje0315, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  8. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Akárhogyan nyomom az igát: 1-ben 2-ben 4-ben, 30-as legendával nem ad többet 1-nél >:( ...... nagyon smucig és még az éjjeli aratást sem honorálta többel :p

vje0315, bendi1121, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  9. Énvagyok76

Énvagyok76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Árvalányhajat hogyan lehet ültetni? Nekem nem jelenik meg a növények között. Köszönöm a választ

vje0315 kedveli ezt.
  10. Robi7474

Robi7474 Utánpótlás-írogató

Kérdés, hogy a bot összejön-e ? Jelenleg egyet ad aratásonként.

Swordfish, vje0315, bendi1121 és 3 más kedveli ezt.
  11. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Lépjél be a stadionba a térképen.Az a terület a focis event helye.

Swordfish, vje0315, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

A bot röpikkel el kell focizni mindent, vagy gyűjtsük a növényeket későbbre?
    Farmkupa kell majd a felhőhöz.

inanna11 és vje0315 kedveli ezt.
  13. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Számold ki, hogy a Farmkupához/15 db./ mennyi event gaz és bot kell Sok.

inanna11 és vje0315 kedveli ezt.
  14. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia!
    Látom, már Toma útmutatójára kaptál jelzést!;)...még olvasd el a 141-142-es hsz-t:p

Részemről 1-es Gk kivégezve, fociztam, megvettem a bótba e-gazt, na + a matricát, mert az /azt mondják/ kötelező!:D
    Változó a röpik mennyisége :wuerg:elsőre az egyik kicsimen semmit nem adotto_O:mad:....aggódni ráérünk az utolsó héten:p...vagy akkor sem érdemes!?:p:D
    Jó játékot, elegendő röpit mindenkinek!:inlove::inlove::inlove:

Sali~*.*, Imi*, Maszatka47 és 11 más kedveli ezt.
  15. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok, nos nekem felröppi 0 jött fel, csak így tovább:mad:

Swordfish, inanna11, Pincsyyy és 2 más kedveli ezt.
  16. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) Igen, a botot nehéz kiszámolni, ezért is kell óvatosnak lenni.
    Én például a Farmkupa II. feladatsorral kivárom a június 27-et. Akkor megpróbálok kalkulálni a közel kéthetes tapasztalatok alapján, és annak megfelelően fogom teljesíteni a feladatsort, esetleg 1-2 feladatot kihagyok belőle, ha szükséges. A Farmkupa III-at nem is tervezem, azt már a növény miatt elvetettem, a botról már nem is beszélve. A lényeg (szerintem), hogy legyenek céljaink, legyünk azzal tisztában, hogy mi szükséges ezek eléréséhez, és tudjunk változtatni, ha a körülmények nem a terveknek megfelelően alakulnak :)

17. repeta59

repeta59 Junior szaki

Az eventfelületen nekem nem látszik a jobb szélen az a sáv, amiben számolódik, hogy hányat játszottam. Ez normális???

vje0315 kedveli ezt.
  18. ginger.

ginger. Fórumprofi

Kíváncsi voltam a felröppenőkre és sokáig fent maradtam.
    első vetés : 2x2-es föld 35 növény 2 felröppenő
    második : 1x1-es 56 0
    harmadik : 1x1-es 56 0
    negyedik : 2x2-es 35 3
    Most vegyes földet tettem be 2x2-est és 1x2-est. Várom hogy mit fog adni. Nem fűzők nagy reményt hozzá.

Swordfish, inanna11, Pincsyyy és 4 más kedveli ezt.
  19. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Az volt a kérdésem: hogy most focizzuk el a botokat, vagy CSAK vessünk a kupák miatt?

vje0315 kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a malomban most még ne állíts elő a focizáshoz szükséges "Rajongói színek" terméket. Viszont ha van (gazdaköriből, kitehető ajándékaként), akkor nyugodtan eljátszhatod, az nem lesz jó másra, csak a focihoz :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.