Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Legalább 1 aratásom biztosan kimaradt egy igen makacs és rosszindulatú migrén miatt...Úgyhogy jelenleg 775 db növényem van és 62 db felröpim. Nem tetszik a gondolat, hogy kizárólag éjszakai felkeléssel lehet megszerezni a felhőt ÉS teljesíteni mellé a gazdaköriket. Övön alulinak érzem egy 4 hetes eventnél, hogy még itt is választani kell, hogy mi kell jobban...Nekem pl. az kéne, hogy a focis eventnél focizni is lehessen, de az eventnövényt a felhőhöz kell tartalékolni, keverésre nem jut, esetleg gazdakörből lehetne rajongói színeket szerezni, de oda megint csak nem szabad bedobni, különben veszélybe kerül a felhő...Ki van ez találva :( Engem már az se vigasztal, hogy azt a területet úgyse használjuk másra, mert azért 30 napig ugyanazt ültetni eléggé horror és még akkor választani kelljen, hogy mi kell...

SzilvaG, ildiko44, Bátyus és 11 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Szeretném a felhőt én is, de nem minden áron.Éjjel alszom, amikor eszembe jut learatok és kész.Egy percig nem görcsölök, de nem is vásárolok.:)Hogy egy hónapig ezt a monoton eventet csináljuk,az már a mi bajunk.xD

Domos52, SzabadEurópa, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  3. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Hát még a növénnyel! Hányszor aratsz naponta?

Maszatka47 és Éva0315 kedveli ezt.
  4. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia!
    Szép délutánt kívánok neked! Az aratásokat nem számolom, elvetek megy rá víz és trágya. Pontosan aratok és rögtön vetek is, így csinálom. Utána ellenőrzöm a röpi és a növény db számát és ellenőrzöm a földet is, hogy mindegyiken rajta legyen minden. Mert 1x régebben, már jártam úgy, hogy hiányzott a víz 1 földről. Pont ezen a területen eventeztünk akkor, kései aratás lett volna, de nem arattam azt az 1-et csak reggel. Ui: Ebben a mennyiségben, a boltból kiváltott 200db növény is bennevan!

Utoljára szerkesztett: 17.6.18
    missuzy_53, Rylee86, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    68 db bot a pajtában. Ebből 36 db-ot a gazdakör adott. 810 db növény letermelve. Ebből még két farmkupa zászló se jön ki. A gazdaköri utolsó feladatát érdemes megcsinálni? 600 000 értékű tenyészállat nagyon sok szerintem. Főleg hogy szinte nincs is ugrás tenyésztéskor. Még van egy kis idő elmélkedni rajta.

Swordfish és mebajah kedveli ezt.
  6. kisevus

kisevus Utánpótlás-írogató

Jelentem ,ismét nem lett 1 db röpim se,de azért sem adom fel! Most már nem mérgelődöm csak nevetek magamon,mert próbálom erőltetni a (játékot) vagy ez nem játék? 854/51

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok!
    Aratás és a vetés is megtörtént, 3db röpi jött. Jelenlegi növény mennyiség a pajtában 938db és a röpiből pedig 82db van. Sok sikert kívánok mindenkinek!

mókás15, Sali~*.*, asdfghjkl7373 és 3 más kedveli ezt.
  8. farmerogirl

Köszönöm, neked is szép estét!

Csak azért kérdeztem, mert hirtelen meglepődtem a mennyiségen, mivel majdnem 100-zal több, mint nálam. Én is igyekszem nagyjából pontosan aratni. (Most kivételesen trágyázom is a földeket, leginkább azért, hogy ne nagyon csússzak ki a 4 órákból, és emiatt aratásilag ne nagyon csússzak bele az éjszakába.)

Éjjel (egyelőre) nem szívesen kelnék fel aratni. Ha még a 4. héten is szeretném a felhőt megszerezni és a gazdaköriket is megcsinálni, úgyis kénytelen leszek megtenni, és azzal számszakilag is jobban járok. (Kosarat nem tervezek venni.)

Maszatka47, Sali~*.* és nyuszika215 kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mert egy kicsit hangyás a hagymás.

marcsi152, Maszatka47 és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia!
    Amikor kiváltottam a matricát és a növényt, akkor már írtam, hogy ezeket kiváltottam. Azóta a növénynél ezt a 200db-ot nem említem külön, egybetartozó mennyiség. A 450db-ot is kifogom váltani, a többi dolog ami nekem kell az ráér és Kb 288db Csillagos érmébe kerül majd. Ebből a 288db Csillagos érméből, már 8db lejön, így már csak 280db kell, ha kell majd. Az érmék mennyiségét eltúloztam egy kicsit!:DMa még aratok 1x és már reggelre vetem el a növényt.Mindent fog kapni, vizet és trágyát is.

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az lehet, hogy Neked nem tetszik; az biztos, hogy nekem sem tetszik; de el kell ismernünk, hogy az event zseniálisan van felépítve ahhoz, hogy az utolsó héten sokan kosárvásárlásra adják a fejüket. Minden részlet a helyén van; az egyre növekvő területek, a második héten induló nemesítés, amikor már az első heti lassú haladás után gyorsításra vágyik mindenki; a fokozatosan megjelenő és eltűnő gazdaköri feladatok csábítása, és persze a focis játék. Nagyon türelmesnek kell lennie annak, aki szeretné megszerezni a felhőt, de nem szándékszik ehhez kosarat venni...

12. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Az a játék, amihez éjjel fel kell kelni , az NEM játék. Pont. 1 darab röpi jött......ki van ez találva. De én akkor sem kelek fel ezért.

emocy91, mebajah, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Az is lehet egy játék. Úgy hívják, kelj fel Jancsi.

14. farmerogirl

A plusz növényeket (jelenleg ez 375 db) én is kiváltottam a boltból és a gazdakörből is. Viszont naponta csak ötször aratok.

Most már csak egy dolgot nem értek: Ha éjfél körül aratod az utolsó adagot, utána csak reggel, akkor miért trágyázod? (Persze úgy csinálod, ahogy neked jó, csak éppen totál felesleges.)

A kék zászlók kevergetését még nem is említetted. A nemesítést érdemes simán figyelmen kívül hagyni. Ha valaki belekezd és nincs szerencséje, a gazdakört (egész pontosan a 2. és 4. hetit) akár el is felejtheti. A felhő még sikerülhet, bár az arra valót is könnyen el lehet herdálni.

Maszatka47, Sali~*.* és -BombadilToma- kedveli ezt.
  15. Leho69

Semmi zsenialitás nincs ebben. Az egész farmerama így van felépítve. Ez nem 5 éves ciklus, hanem csak négy hét.
    Egyszerű statisztikai marketing. Gyűjtik az adatokat a vásárlási szokásokról, és a fórumokon mérik a hangulat szögsebességét hőmérővel.
    Ezt egy konyhalány is megcsinálja mosogatószer nélkül. Ezért kaptak pár perc gondolkodás után -10 pontot az eventre.

16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Azért kap meg mindent, mert lehet, hogy felébredek mint tegnap előtt. Erről írtam éppen ma, ha ez véletlenül bekövetkezne megint, akkor learatok de csak szigorúan a focis területen. Ui: 23:36órakor aratok, a G-kört teljesen megcsináltam, az ott kapott 175db növényt, már elfelejtettem!:D

Utoljára szerkesztett: 17.6.18
  17. farmerogirl

Okés. Így már jogos. Engem ez a (felébredős) veszély nem fenyeget. Sőt, inkább attól tartok, hogy ha a 4. héten tervezetten akarok felébredni, akkor se fog sikerülni. Persze valahogy majd csak megoldom.
    Gondolod? Szerintem olvasunk még itt cifrákat az utolsó héten. (De ne legyen igazam.)

18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Benéztem kicsit a bolrba én is, amit ki szeretnék váltani az olyan 300 körüli érmébe kerül... tehát 250 hiányzik. Ehhez, ha hibátlanul játszom, 42 zászló kellene...de magamat ismerveo_Oinkább 48-50...ajaj...:eek:Rzt most ki se' merem számolni...na jó, megyek xD kiszámolom:oops:...

19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Haladgatok a játékadta lehetőségek szerint.
    Ma állásom: 882 eventnövény, 74 felröppenő bot!
    Általában időben aratok, nappal trágya-víz.
    Gyűjtögető módban vagyok, a jó tanácsokat megfogadva próbálok türelmesen kivárni.
    A felhőt nagyon szeretném, kosárvásárlás nélkül elérni.
    Mindenkinek elegendő hozzávalót az eventhez, jó játékot, bő termést, nem utolsó sorban sok türelmet.

20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    854 e.gaz és 76 bot minden egyes nappal kevesebb...
    Napi 2 foci megy mivel a két vett zászlós bari ad 1-1 malomterméket! Van is 94 csillagos érmém
    Ez első gazdakörin kívül a többire rá se nézek, kosarakat nem veszek!
    Csak ügyesen!
    További szép estét!

CoraQueen, rencsike982, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.