Visszajelzés Farmos és teliholdas fejlesztések csevegője

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 13.5.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mesix73

mesix73 Utánpótlás-írogató

Szuper lett az új felhősor fejlesztése! Gratulálok!!! Gyakorlatilag most már csak fizetés ellenében használhatóak a régi funkciók! Köszönjük szépen, komolyan ennyire csúszik lefelé a játék, ilyen kevesen játszanak és fizetnek hogy kínjukban már nem tudnak mit kitalálni? De ez szerintem nem a játékosokat fogja megtartani mert azt is elveszik tőlünk amiért eddig a képernyő előtt ültünk és mondjuk sokan fizettünk is! A fórum gallyra vágva semmit nem talál meg az ember, a játék egyre unalmasabb, a gyopáros völgyet meg inkább hagyjuk hónapok óta nincs fejlesztés hiába fizet az ember de így legalább lemondható az a tétel. Egyébként a tenyésztésnél mit vagy hová kell fizetni azért hogy ne egyeséve kelljen 120 tenyésztést indítani?

Zobnatica és tyúkól1017 kedveli ezt.
  2. tyúkól1017

tyúkól1017 Haladó

Szia! Hiába van aratógépem, a Haladási sorokat és a Tárgyak sorait nem szedi le, ez most hiba vagy tényleg fizetni kell? "Jobb" esetben szedhetem le egyesével a több százat, naponta kétszer? Ez nem fejlesztés, hanem kiszúrás, nem csodálkozom, hogy a bejelentkezett új kezdő szomszédok sorozatban hagyják abba, de volt olyan is, aki 200-as szint felett volt és kiszállt.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam működik az ingyenes verzió...

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. tyúkól1017

tyúkól1017 Haladó

Három óra után léptem be, többször is próbáltam, de nem csinált semmit. Most este már sikerült leszedni. Köszönöm a válaszodat!

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csináltam egy új kategóriát próbaképpen a paszulyon, és betettem oda néhány felhőt. Amikor a sorrendjüket szerettem volna megváltoztatni, koppantam. Ez ugyanis nem működik. Szerintem működni kellene. Egyrészt mert így logikus. Másrészt mert ott vannak a zöld gombok (illetve hun ott vannak, hun nincsenek, lsd. lejjebb). Harmadrészt meg azért, mert az oldalon a legalsó és legfelső zöld gombok részben működnek: egy oldalt lejjebb, ill. feljebb váltanak - csak a felhő marad ott, ahol volt.
    Ha a minden felhősor kategóriából váltok az újba, akkor a zöld gombok nincsenek ott, ha pedig bármi másból, akkor ott vannak.
    (Ezt elvittem hibatopikba.)

Ha esetleg az lenne a "normál" működés, hogy a saját kategóriában nem lehet a sorrendet változtatni, vagyis az a jó, ha a zöld gombok nincsenek ott; akkor ezúton üzenem, hogy az amúgy sem túl fontos fejlesztés így a simán csak érdektelenből átmegy a csaknem használhatatlanba... Két napja jelent meg a hirdetmény, azóta nem találok indokot a létjogosultságára. Szorgalmasan követtem-követem az ötletes topikokat, és nem mondhatnám, hogy ez a fejlesztés valami elementáris játékosigény kielégítésére szolgált volna. A paszuly egy meglehetősen jól működő játékelem volt, különösebb panasz nem volt rá; csak a kedvencek kicsit furcsa működése. Jómagam annyit javasoltam csak annak idején, hogy a kategóriákat állandóvá kellene tenni, teljesen felesleges örökké nyitogatni. Ennek is lőttek most. Meg kell szokni egy új kinézetet, kisebb ikonokkal. A vízszintes kategóriasáv egyszerűen rányílik a felhősorra, csúnya és igénytelen, tipikus jóvanazúgy megoldás...

Ha mindenáron ezzel akartak foglalkozni, akkor a paszulyra egy bónusz-szűrő sokkal többet ért volna... Hogy a bónuszsor rendbetételéről ne is beszéljek...

Utoljára szerkesztett: 7.8.26
    nolina1965, Ms.AbyZu, Matold és 8 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Játékos igények...
    hm... Hát a felhő rendező ez irányú fejlesztése tuti nem volt az ötletelős topikba...
    persze pozitívan nézve, lehet hogy ez csak a kezdet;)

7. nagymami2

nagymami2 Fórumprofi

Tenyésztő robot, 6 órára 3 FA, ott van a tenyésztős házikóban, a régi aratógép helyén.

8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Általban nem érdekelnek az item dizájnok.
    De most építettem egy rózsa macskatündfért, és mikor megláttam, az volt az első szavam, hogy "de szép".
    Ellenben panaszom: Már megint elszálltak a fejlesztők a 3D-vel. A legutóbbi ólak egy másikat majdenm teljesen kitakarnak. Pl. Erdei macska. A legtöbb egyébként is takarja a "megérett" cumit, mostmár azt sem látom, hogy mi van mögötte. Ésszel, ha szabad kérnem. Ne egyet rajzoljatok, hanem nézzétek meg, mi van, ha tele van velük a terület.
    Hasoló a baj sok kütyüvel is.
    Kéretik orvosolni és a jövőben normálisabb méreteket alkotni.
    Ja, jó lenne, ha nem csak egy irányban lennének forgathatók az elemek, hanem mindenfelé. Miután szerettek csicsákat módosítgatni (amik legtöbbször teljesen fölöslegesek), ezt nem ártana. Köszi.