Visszajelzés Farmos fejlesztések, új szintek, új gazdakörök

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Namiamano

  Namiamano Fórum mestere

  Sziasztok!

  A piacon az eladásnál eddig mindig az adott kategória legelejére ugrott az ablak és lehetett lapozgatni.
  Most ott marad, ahol az utolsó eladás volt!

  Köszönjük, hogy meghallgatták a fejlesztési javaslatot és meg is oldották, hogy működjön!

  Üdv: Nami.
   
  Tigrislady és levi5 kedveli ezt.
 2. mamarygen

  mamarygen Fórum elő legendája

  Szia!

  Köszönjük a jelzést, ami a változásra vonatkozik.

  Reménykeltő a szituáció!
  Bizonyára sikerül tartós elmozdulást tapasztalni a megoldásban a játékos igény kielégítéséhez.
   
  PalMa, _Ilona49_, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
 3. franyo121

  franyo121 Fórum admirálisa

  Szervusztok!
  Megint szeretném a rosszallásomat kifejezni a fejlesztők "fejlesztéséért"! 2021.06.07.-én szóvá tettem, hogy a "Szezonbolt"-ban 9 db szezonzsetonért lehetett "Több hozam a termesztett növényeknél. Bónusz :+1" 1 órára szóló hatóidejű bónuszt vásárolni, aminek 10 zsetonra emelték az árát. 2021.09.02.-án mérsékelték az árat és újból 9 zsetonért vásárolhattuk. Ma szembesültem vele hogy a 9 zsetonos ár időközben 13-ra változott. Visszatérnék a 2021-es javaslatomhoz : Emeljék fel 20-25 zsetonra és többet nem kell vele foglalkozni, mert annyi zseton összegyűjtését képtelenségnek tartom a jelen játékbeállítások mellett. Köszönöm, ha valaki elolvassa és tesz valamit a régi ár visszaállításáért!
   
  Utoljára szerkesztett: 29.7.22
  Ivibaba54 kedveli ezt.
 4. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Nem vitatva a panaszod jogosságát, némi magyarázatra azért találhatunk.
  Először is önmagában a drágulás csak akkor tényleges drágulás, ha a megszerezhető szezonzsetonok száma nem változik. Te ebből az alapfeltevésből indultál ki, de ha bekukkantunk a jelenleg futó event boltjába, akkor ott nem kevesebb mint 8 db szezonzseton váltható ki. Korai még ugyan az alábbi kifejtést megtenni, hiszen a szezonnak még a felénél se vagyunk, de megkockáztatom:
  1. A szezonos boltban minden több zsetonba kerül.
  2. A szezon ideje alatt több zseton szerezhető, mint korábban.
  3. Viszont nem "ingyen", hanem - ha kiindulhatunk a jelenlegi eventből - extrák beáldozásával.
  És így már magyarázatra lel a dolog, amitől még persze nem lesz kevésbé kellemetlen...
   
  stb_farmer, .barbi1., ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
 5. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Ha napi 1.000 milliárd tp-vel számolva elég 5 év alatt elérni .
  Jó felgyorsult a játék . Pár év , és tényleg ott vagyunk . Tényleg , mikor is érjük el ?
   
  -BombadilToma- kedveli ezt.
 6. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  2107. február 29-én. xD
   
 7. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Ááááááááááááááááááááá mi az nekünk? Viszont van egy kérdésem nekem is: véleményed szerint ki fogja tovább bírni, mi (játékosok) vagy a fejlesztők?
   
  Rizstej, -BombadilToma- és zsani_apja kedveli ezt.
 8. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  xDxDxD
  Belekalkuláltad, hogy folyamatosan jönnek az ilyen olyan Tp növelő bónuszok? :music: Bár azok lehet fél napot csökkentenének csak:wuerg:
   
  barbi021951 és -BombadilToma- kedveli ezt.
 9. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Elrontottad , mert akkor szökőév lesz . 2108 ban lesz február 29.-e . Vagy március 1..ét akartál írni ?
   
  -gyöngy-581 és -BombadilToma- kedveli ezt.
 10. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Ahogy elnézem magunkat, kitartunk a végsőkig. De tetszik - nem tetszik, egyszer a játéknak vége lesz.
  Bele. Amit Jancsika beidézett: az utolsó szintet akkor lehet 10 év alatt megcsinálni, ha minden egyes áldott nap összeszedsz 550 milliárdot. És el kell jutni addig is. Ezek irreális, csillagászati számok, hétköznapi ésszel felfoghatatlanok. Nem fogja elérni senki.
  Hiába fejlődik a játék - ilyen ütemben nem lehet. És az egésznek egyszerűen nincs értelme; olyan számú TP-ket kell szerezni, amit ki sem lehet mondani, mert a hétköznapi nyelvben nincsenek is rá szavak... Nooormális???
  Direkt írtam olyan napot, ami nemcsak távoli, de nem is létezik (páratlan év soha nem lehet szökőév).
   
  Utoljára szerkesztett: 20.11.22
  juliannakoczkas, PalMa, vihence és 6 más kedveli ezt.
 11. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Akkor lesz vége a játéknak , ha az utolsó állat is tenyészthetővé válik , és az utolsó játékos is eléri a 300 szintet , amin egy olyan utolsó gazdaköri küldetés nyilik meg , ha az összes játékos elvégezte fullra a gazdaköri küldetéseket , és ez az utolsó játkos a 300 szinten bedob 1.000 db arany állatot minden tenyészthető állat fajtából .
   
  Rizstej, _Ilona49_, barbi021951 és 2 más kedveli ezt.
 12. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Hát... Ha figyelembe veszem, hogy kéthavonta jön új titokállat, és közben kapunk újakat Baha- vagy telihold-fejlesztéssel és eventekből is; viszont csak nagyjából félévente lesz valamelyik tenyészthetővé; nem tűnik úgy, mintha ennek valaha is vége lenne... (Idén pl. 11 új állatunk lett, de csak egy lett tenyészthető.)
  Amúgy a többi mit csinál, amíg megvárja, hogy az utolsó elérje, elvégezze, bedobja?
   
 13. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Nekem most az ugrott be, hogy hajtják a semmit. :sleepy: Egy ideje már nem tudom hova tenni a dolgokat, történéseket. Nem mászok bele most, mert nem érnék a végére. Terveim mindig voltak, de egyre jobban háttérbe kerülnek. Sokszor megfordult a fejemben, hogy hátat fordítok, de úgy látom, hogy kitartok a végéig. Mondjuk már többet vagyok fórumon, mint a játéktéren, igaz ez az írásokból nem nagyon látszik, de nem is ez a célom. ;) Nehezen vetkőzöm le a gátlásaimat. :D
  Egyenlőre most várom a kenguru tenyésztést, talán valamikor ide ér. Azt már a régi farmomon is szerettem volna. Pedig az nem most volt. :D
   
  Rizstej, juliannakoczkas, vihence és 8 más kedveli ezt.
 14. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Pontosan. A játékot hajtja a lendülete, és egyre jönnek az újdonságok, amik nem valódi újdonságok, csak egy újabb valami abból, ami már volt. Minden túl sok, és ezzel a mennyiséggel a játék egyre kevésbé tud mit kezdeni. A játékosok meg pláne... A játék kezelőfelülete nem erre a mennyiségre készült, és semmi sem utal arra, hogy lenne szándék ennek a fejlesztésére. Pedig a legtöbben ennek örülnének a legjobban, nem egy újabb titokállatnak, ládának, felhőnek, dekornak, bónusznak, stb. A bónuszrendszer kezelhetetlenül bonyolult, a bónuszsor teljesen alkalmatlan arra, hogy a játékos kezelje őket. Egy dekort nem lehet megtalálni, és a korlátozott számban aratható dekorokat nettó kitolásnak kell értékelnem. A menük rendezése talán működik, de inkább nem. Jönnek a raktárházak, de minek, annyi idő fejlesztett fákkal/ólakkal telerakni, hogy az ember kétszer is meggondolja, belevágjon-e (és a keresőmező is rosszul működik, ami legalább egy kicsit segíthetne ebben). Jönnek az újabb és újabb állatok és fák; néhány gazdakör kéri, aztán megy a feledésbe. Soroljam még? Ládabontás... Paszuly... A teljesen felesleges termékek tömege... A játék technikai problémái... TP-bónuszok tömege jön a játékba azt az illúziót keltve, hogy a 300. szint elérhető, csak ki kell várni...
  Persze kitartunk, mert sokunk megtalálta ilyen körülmények között is, mi szórakoztatja. Folyamatosak az eventek, ami fenntartja a folyamatos érdeklődést azoknál is, akik kevésbé elkötelezettek. Hogy meddig? Reméljük sokáig, de azért némi fejlesztést - valódi fejlesztést, ami a játékosoknak jó - szívesen látnánk...
   
 15. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szeretlek olvasni Toma, sokszor kereslek is, mint galamb a búzát. :D ;) Szeretem, hogy jobban, sőt sokkal jobban megfogalmazod, ami nekem az agyamban lejátszódik. én már csak ilyen hirtelen felindulású, kapkodós emberke vagyok. Nagyon átlátom ezt az egészet. Annyi emberrel megismerkedtem a tízen év alatt, hogy az már ép ésszel fel sem fogható. Sokat megjártam a játékban, itt megint írhatnék vagy írhatnák sok mindent, de ki tudja, hogy mi az ige? Ezt megint jobban tudod te. :) Az biztos, hogy ezt most nem zölddel írom, ahogy litániát sem akarok írni. Kitartok a végsőkig, ezt már el kell fogadnom. Azért mindig előttem van a sok ráfordított "összeg" is. Viszont ez sem törne már meg. Mindig álmodoztam egy '69- es Ford Mustangról. Mondjuk, ha azzal egyszer valami ért volna, az egyenlő lenne a véggel. :) Azt hiszem, hogy picit kimondtam magamból a dolgokat, jól esett megmondom őszintén.
  Még annyi szeretnék, hogy valahogy nem tudnád jelezni a góréknak, hogy hozzák vissza a napi ajándékozásnál, hogy egy ajándékra, ha kétszer kattintok, akkor utána már csak a barátokra kell és enterrel intézhető a küldés. Nem hiszem, hogy ez akkora feladata, ha mégis, akkor már tényleg gond van. ;)
   
 16. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája


  Kiszámoltam , ha napi 1.000 milliárdot kapunk 100 év alatt . És utána elosztottam 3 mal .
  És akkor elvileg napi 1.000 miliérdal 33 év alatt el lehet érni a 300 szintet ?

  100 év x 365 nap x 1.000.000.000.000 = 36.500.000.000.000.000

  Ez 36.500.000 milliárd

  Ha 2000 milliérd naponta akkor 17 év , 3000 milliárd 11 év stb ?????
   
 17. momo2011

  momo2011 Utánpótlás-írogató

  AD.1018/7486 Kedves vezetöség irják már alulra ID szamot mert két birtok van és nem tudom néha ,hogy hol vagyok
   
  Mici-farmer kedveli ezt.
 18. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Feltételezem, klienssel játszol.
  Sajnos, nem tudjuk, mikor kapja vissza a keretét.

  Addig is:

  A farmnév és az User ID szám, a játék böngészős verziójában a játékkeret alján található meg, klienses verzió esetén a játékbeállításokban tekinthető meg, a jobb felső sarokban lévő fogaskerékre kattintva:

  [​IMG]

  [​IMG]

  Itt játék közben is meg tudod nézni az ID-det, ha szükséges.
   
  Mici-farmer, PalMa, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
 19. Ms.AbyZu

  Ms.AbyZu Haladó


  Sziasztok!:music:
  Ebbe benne minden, igazad van.
  Sok az event, új ólak, fák, kitehetők, felhők, stb, szinte szünet nélkül, ezek miatt más elven játszom, válogatok, kihagyok közülük.
  Ezekhez hely is kellene, a múzeum oké lenne ha ugyan olyan egyformát egymásra lehetne helyezni, rakat szerszámot kér, egy múzeumot nem tudtam teljesen befejezni, feladatkörökbe szintén állnak a szerszámos részek, hiába vannak ládák, egyéb, annyit nem adnak, hogy mindent betakarjon a kért mennyiség, tehát ez túlzás, jó lenne ezen változtatnának.
  Keréken kivonhatnák a forgalomból a sok alap ólat, fát. A sok szarvasgomba malacfarm gyűlik, gyűlik a raktárban, cserenapokon tudok megszabadulni tőle, aranyat áldozva erre.:cry:

  Az aranybanán gyűlik, sokan nem tudnak mit kezdeni vele, kiváltott mindent, erre is ki lehetne találni valamit, pl be lehetne cserélni farmpengőre, nálam alig gyűlik.
  Gyümölcsösbe rengeteg fát beraktam, hogy legyen farmpengő, mi bánta a sok fa. Nézem szomorúan a kiváltatlan területeket, rengeteg farmpengőt igényel.:oops::cry:
  lehetne az új bekerülő elemekből csökkenteni, biztos sokan örülnek egyes szinten, mert üres a gazdaköri, de másnak viszont halmozódik, ami nem jó.
  Sejtem nem könnyű a fejlesztgetés, a játékosok sok ötletet felvetetettek már, hiszen ők tartják életben a játékot, ezért fontos lenne erre figyelni.
  Akik itt vannak szeretik a farmot, van aki rajongva, van aki már csak el játszogat, mert bele áldozott energiát ezért is kitart.
  Szép napot mindenkinek!
   
  Utoljára szerkesztett: 3.12.22
 20. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Sziasztok
  Tetszik ez a tüntető malac ól , csak nem értem , hogy mit tüntet el ? :D

  Tüntető malac
  [​IMG]
  Farmos állat
  Szükséges szint: farm 100. szint
  Kategória: emlős
  Pajtaérték: 776
  Tenyészthető: nem
  Terményese: nincs
  Táp hozzávalója: 3 db margaréta, 2 db csipkebogyó
  Táp keverési ideje: 06:40 perc - 400 sec
  [​IMG]