Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

Kategória: 'Spam sarok', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

Ebben a topicban van lehetőségetek ajándékokat cserélni, kérni, illetve felajánlani.

A topikba csak az alábbi hozzászólásokat várjuk:
    • ajándékok felajánlása
    • ajándékok kérése
    • mindennapi cserére partnerek keresése

Ami nem megengedett:
    • csevegni
    • szomszédot keresni
    • megköszöngetni egymásnak a kapott ajándékot (ezt a farmon belül is intézhetitek!)
    • folyamatosan kéregetni (attól, mert többször megismétled kérésedet, nem fogsz több ajándékot kapni... ellenben nem lesz a megnyilvánulásod szimpatikus mások számára... gondold végig, megéri -e)
    Minden olyan hozzászólást, ami nem illik bele a topik témájába töröljük és ha szükséges a szabályzatnak megfelelően büntetjük az adott fórumozót.

A hozzászólásotokban tüntessétek fel:

• a játékban használatos neveteket (ha különbözik a fórumon használt nevedtől vagy másik farm nevére kéred), hogy az ajándék célba érjen
    Ajándékozás részletes ismertetője, barátlista készítése az alábbi linken:

Egy játékosnak egy napon csak egy ajánlata lehet kint a topikban, és ezt törléssel naponta egyszer újíthatja meg!

Akinek több írása lesz olvasható, annak írása törlésre fog kerülni!

..

2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok.

Újrakezdő vagyok, vagy hogy fogalmazzak, jelenleg 93-as szinten vagyok, és elhatároztam, hogy tp farmolásba kezdenék, nagyon extrás felhősoraim nincsenek viszont magasabb értékű kitehetőket keresek. Illetve tanácsokat, hogy mit és hogyan csináljak?

3. stb_farmer

stb_farmer Fórum ismerője

Szia, fejlődési taktikáról ITT olvashatsz és itt tudsz csevegni a témában. Ez a fórum az ajándékok kérésére, felajánlására szolgál.

4. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Sziasztok.
    Kb 3 éves kihagyás után újból elkezdtem játszani. Ebben az időszakban megjelent óllakat fákat szeretnék bahamás ill normál farmosakat is.

5. Demona560704

Demona560704 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!4db sál hiányzik az event befelyezéséhez.
    Nagyon megköszönném,ha tudnátok küldeni:)