Visszajelzés Farmos fejlesztések, új szintek, új gazdakörök

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Nem tudom hova kellene leírnom, így hát gondoltam ide teszem mivel az alábbi hozzászólásom szorosan kapcsolódik a főfarm tartalmi bővítéséhez.

A nyírfa a 156. szinttől elérhető az új tartalmi bővítés óta, viszont a zergekarám a 3-ik farmos szinttől elérhető de a tápösszetételének egyik hozzávalója a nyírfabarka ami amint írtam csak jóval később oldható fel. Nem kellene valahogy megoldani ezt? Elég nagynak érzem a két dolog közötti szintkülönbséget, mert nincs más olyan titokólas állat amely ilyen magas szintre tenné, a hozzá szükséges tápot.

Köszönöm ha továbbítjátok eme "panaszom".

-Holdfeny-., GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönjük a jelzésedet.
    Továbbítani fogjuk a Központnak. :)

3. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok,most vettem észre,hogy a Herbárium nevú gazdaköri feladat pedig már vagy 14 éve játszok,ha kész vagyunk vele újra indítható.Van egy tappancs és azt kell megnyomni.

4. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok!
    Már többször gondolkodtam rajta, hogy írok a panasz ládába, de végül mindig meggondoltam magam. A gondom az volt, hogy nem minden eventet lehetett elérni mobilról (főleg amik az eventes területen zajlottak). Örömmel tapasztaltam, hogy a most futó event elérhető volt (sajnos csak most, a végén vettem észre). Kérlek nyugtassatok meg, hogy ezután már mindegyiket el lehet érni mobilról is!!! Ha igen a válasz, akkor nagy gratula a fejlesztőknek, mert ez már nagyon hiányzott, ugyanis az eventes területen fontos az időben aratás. Ez pedig kivitelezhetetlen, ha valamilyen oknál fogva nem vagyunk itthon. Köszönet érte, ha ezután mindegyik event elérhető lesz mobil telefonról!!! Nelli60

feki13, kincsembogaram67 és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a Központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni.
    Ebből adódik az is, hogy az eventek közül még nem mindegyik érhető el.
    A Központ információja alapján a ma induló két event elérhető lesz az Applikációban.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

6. bogyófej

bogyófej Járnitanuló

Sziasztok!Ma reggel leszedtem a napi ajándékot,ami 7 pörgetés volt de nem kaptam meg. Sőt most a táblán a holnapit sem mutatja,egyszerűen nem megy tovább.ID 23798125 1314napnál tartok,nem szeretném 0-ról kezdeni.Ránéznétek légyszi.Köszönöm.

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

ITT válaszoltam neked. Kérlek ne tedd fel több topikban ugyanazt a kérdést, mert csak a mi munkákat duplikálod.
    Köszönöm, ha figyelsz erre a jövőben.
    További jó játékot!

-ágianyu33-, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.