Visszajelzés Fejedelmi mulatság - 16. születésnapi event (2026) - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.1.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Fórumprofi

Sziasztok!

Fentebb jeleztem, hogy nem várok választ a problémára, ezt továbbra is fenntartom!
    Viszont tegnap reggel óta most lesz a 6. frissítésem a hiba végett!
    Jelezzétek kérlek újfent a BP felé, hogy próbálják már meg végre valóban megoldani az event hibáit, köszönöm!

soresne és Kukackukac kedveli ezt.
  2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Gyere kérlek egy Segitség kérő topikba, Farmnév és ID megadásával, hogy be nézhessünk a farmodra, és segítséget adjunk a játék folytatásához!
    A Panaszláda nem igazán alkalmas erre!
    Köszönjük!

3. PBerti

PBerti Törekvő

Én ezt az eventet feladom.
    Átláthatatlan az egész és belekényszerítenek egy kártyajátékba amit nem szeretnék.
    Régen nagyon jó szülinapi eventek voltak,évek óta szánalmas lett sajnos....

4. kontra.sz

kontra.sz Aktív író

Sok végigtolt event után passzolom én is. Ennyi időm nekem nincs, a passziánszt meg nagyon utálom.

levi5 és melcsi67 kedveli ezt.
  5. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nem tudom, hányadszor futok neki a nehéz pályának. Semmi, egyszerűen nem tudok tovább menni. Azt gondolom, hogy itt az ideje 15 év után befejezni ezt a szakaszonként rémálommá vált játékot. Bánom, hogy vettem bármit is, ezzel új esélyt adva a játék készítőinek. Ha csak ilyen játékmesterekre van pénz, akkor tegye ki a BP a zárva táblát. Megkeseredett emberek nem tudnak élvezhető, jó játékot csinálni>:( Lehetne fejlesztésre pénzt kicsalni, de nem ezzel a fejlesztővel, játékmesterrel! Szerintem lassan vége a játéknak:cry:Megölte a játékmester:wuerg:Szerintem elég volt!!!!!!:(

Utoljára szerkesztett: 24.1.26
    tewo, Flowers66 és levi5 kedveli ezt.
  6. Sárika555

Sárika555 Fórum nagymestere

Boldog születésnapot Farmerama! Én befejeztem ezt az eventet, mert aki nem tudja ezt a játékot játszani, az nem lehet vendég. A közel 4 évem alatt minden eventet végigvittem, de erre se időm, se energiám nincs. Nem érzem magam csekélyértelműnek, de én nem vagyok hajlandó egész napokat elpocsékolni, hiába /jó játszani/. A vége az lesz ,hogy a másik 2 farmomon, amit 15 éve csinálok, ott is befejezem. Amilyen irányba tart a farmerama, az ezt eredményezi. Gratulálok mindenkinek aki sikerrel végig viszi ezt a 2 hetet.

levi5, zsjudit, soresne és még 1 ember kedveli ezt.
  7. gjozsi44

gjozsi44 Törekvő

Legalább írnátok le a kártya játék alap szabályait, így az ember csak pakolgatja a lapokat, semmi értelme. Öreg angol hölgyek unalom űzője, miért kell megtanulnunk!

Kisfenyő és melcsi67 kedveli ezt.
  8. Minimaci

Minimaci Kivételes tehetség

Szia!
    Én is és a feleségem is egyetemet végett diplomásak vagyunk. (Ő több is.) Megnézte a leírást, azt mondta, hogy majd inkább olvassam el én, mert ő nem érti, csak sejti, de elmagyarázni nem tudja. Hétköznapokon nem szeretek órákat tölteni eventleírás-olvasással, így a mai napra hagytam, addig meg termeljünk eventnövényt, abból nem lehet baj.
    Ma elolvastam. Annyit értettem meg, hogy pasziánsz-szerű játékokat kell játszani, de még annak a lebonyolítását sem értem. Tudom, hogy ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy - amikor már elindult az event, mert látni sem árt azt, amiről olvasunk - pontról pontra átveszem az "anyagot", megnézem az egyes játékelemeket. Még mindig nem vizsgáznék le belőle, és nem tudnám elmagyarázni valakinek, hogy megértse. Ha belekérdeznek, pl. mi a jelentősége a könnyű vagy nehéz játékmód választásnak - nem tudom. Kevesebb kártya kell hozzá, de csak vélelmezem, hogy a jutalom is kevesebb. Azt meg nem tudom teljes körűen felidézni, hogy kártyákhoz miként juthatunk.
    Úgyhogy 30 év mérnöki pályafutás után nem átallom kijelenteni, hogy ezek az eventek bizony bonyolultak. De egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ez nem felel meg a játékosok igényeinek. El tudom képzelni, hogy 300. szintes "húszévejátszók" tízezrei, akik az ilyen eventeket is két nap alatt lezavarják, reklamálták ki, hogy nekik a "hagyományos" mechanikák (vagy inkább a mechanika nélküli termelős-beadós eventek) uncsik, és kihívásra vágynak. És szerintem ők vannak többen, mi pedig vagy elfogadjuk, hogy ez az irány, vagy... elfogadjuk. Az elfogadást tekintve nincs más opció, a játékkal kapcsolatban van. Jelezte már szomszédom, hogy ő most egy ideig nem eventezik. Voltak, akik itthagyták a játékot. (10+ év játék után ez egyfajta gyászfolyamat, csak szólok...) És vagyunk mi is, akik mindezek ellenére még megpróbálják megérteni és végigvinni az eventeket - amíg el nem megy a kedv...

lovardatanya, v.edit1, Ricsárd és 10 más kedveli ezt.
  9. Ayrin67

Ayrin67 Kivételes tehetség

Sziasztok!Nagy nehezen megcsináltam az első könnyüt,de nem csinál semmit!!Ilyenkor mi van???Hogy lehet tovább lépni???ID: 19565775 Köszike a segitséget:)

10. böbe65

böbe65 Utánpótlás-írogató

Hát mit is mondjak. Megpróbáltam,de ez egy akkora szívatás annak akinek fogalma nincs a passziánszról. Tuti,hogy nem egyéni szocprobléma.

Kisfenyő és zsjudit kedveli ezt.
  11. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Törekvő

Sziasztok ! Ennél rosszabb event még nem volt, érthetetlenül hosszú Betegek akik kitalálták..sorry

12. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Sziasztok! Kezdetektől játszom,igyekszem befejezni minden eventet! Sosem nézem ,hogy mit ad csak csinálom,de nekem ez most a lehetetlen kategória! Köszönöm BP!:cry:

Kisfenyő kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

-ágianyu33-, macimami1958 és Swartsch kedveli ezt.
  14. -Piroska151-

-Piroska151- Járnitanuló

Nem tudom elkezdeni !

15. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Bent vagy eventes területen, ott kattints az 1-esnél a kék lakatra, utána a Játék-ra.
    Megérkezel a kártyák kirakásához és kezd el a lapok egymásra pakolását az alsó részen.
    6 a legnagyobb, és így haladj lefelé.
    Feketére csak 1-el kisebb pirosat lehet tenni ill. fordítva.
    Ha lent sikerül kiraknod egy teljes sorozatot az egyik oszlopban, akkor elkezdheted felpakolni, ott az Ász-szal kell kezdeni, majd a 2, 3...
    viszont ott már a szimbólumot kell figyelni pl. pálmásra csak pálmás kerülhet.
    De segít benne a jobb egér-klikk, nyomkodd és felpakolja a gép.

-kaktuszable-, Swartsch, vihence és 6 más kedveli ezt.
  16. soska1joska

soska1joska Junior szaki

Iszonyat fapadosra sikerült ez a pasziánsz. Őrjítő, hogy pontosan a paklira kell illeszteni a kártyát, hogy ott is maradjon. Pár milliméter pontatlanság és már vissza is ugrik az előző pozícióba! Nem fizetünk eleget, hogy egy tehetséges programozót bízzanak meg a játék elkészítésével, nem pedig egy amatőr kezdőt? A neten ezrével vannak ennél sokkal, de sokkal profibb pasziánsz játékok. De lehet az is, hogy ennyire nem érdekli a csapatot a játékélmény, csak dőljön a pénz?
    Sajnálom, hogy egyáltalán belekezdtem!
    Egyébként egyetértek az egyik előttem szólóval: egyre silányabb ez a játék!

17. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Sziasztok! Napi szinten passziánszozok, tehát maga a játék nem hoz zavarba. Úgy gondolom, hogy egy teljesen új játékmechanikát nem ilyen agyonbonyolított formában kellett volna bevezetni. Aki nem ismeri, letölthetett volna egyet a telefonjára, játszott volna kettőt-négyet, és azt mondja: oké, értem, jöhet a farmos passziánsz event. De nem adták meg ezt az esélyt, eleve az eventleírás megértése, átlátása sem egyszerű, maga a játék is túl bonyolult. Nem részletezem, mi a különbség a két játék között, de az biztos, hogy a lapokat egy igazi játékban nem kell egyesével feltologatni a "halomba". Időrablás megint. Aztán jön a pénzrablás, mert úgy lett kitalálva, hogy farmarannyal lehessen újrajátszani. Nos, nem pozitív a véleményem. Pár éve minden szülinapnál morgunk, de az idei minden eddigi eventet alulmúl.

levi5 és zsani_apja kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Viszont adtak rá két hetet. Szerintem ez elég. Én pl. sok mindent nem szedtem ki, pedig ment volna. Egyszerűen nem hoz már lázba.
    A játékot azt nagyon szeretem. :)

Swartsch, barbi021951 és SnéDóri kedveli ezt.
  19. lovardatanya

lovardatanya Fórum biztosa

Szép napot.
    Félreértés ne essék: minden egyes eventet végig tudnék vinni magamtól is, de könnyebb ha megvárom a segítők leírását mert már nem szívesen töröm az agyam. Tudod én most mikor mondtam és írtam is, hogy na ezt sem csinálom? Amikor leírták mennyi növényt kell termelni az egész végig viteléhez. És ezután sem fogok 50-100 ezer e.növényt letermelni és nekem egyetlen 1 event sem kihívás. Arra van más az életemben. A 30 ezer körüli növény is sok, egyéb játékossággal kéne helyettesíteni! Szerintem.

20. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Sziasztok,
    Mindenkinek szívesen segítünk, ehhez az szükséges, hogy azonosító adatokkal (Farm név és Farm ID) gyertek egy Segítségkérő topik-ba. Be tudunk nézni Hozzátok, s adunk javaslatot, mi kell ahhoz, hogy folytatni tudjátok.

Pár fontos tudnivaló:
    - új mini-játékot indítani akkor tudunk, ha nincs folyamatban lévő játékunk
    - új mini-játék indításához Kártyákra van szükségünk, amit a Kártyakészítés gpmbra kattintva megnyíló ablakban tudunk elkészíteni (felröppenő, eventnövény, és Pajta cucc kell hozzá). Itt láthatjuk azt is, hogy melyik kártyából mennyi a készletünk, ha az első szám 0, akkor abból készítenünk kell
    - a Passziánsz játékunkat segíti az Alkimistafőzet kellék, melyet a Koronás ábrákból tudunk indítani a fán.

Aki nem járatos a Passziánszban, azoknak érdemes elolvasni -BombadilToma- segédletét a Csevegőben, melyet <<ITT>> és <<ITT>> találtok.
    Az Ismertetőt is érdemes többször átolvasni és a Videókat megnézni.
    Várunk Benneteket a Segítségkérő topikban, sok sikert Mindenkinek!

vihence, Luminary, Othep és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.