Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Sajnos sokszor előfordul az ilyen. Ezzel nem is tudnak mit kezdeni. Nekem is anno azt ajánlották, csináljak új farmot. Sajnos ennél jobb megoldás nem biztos, hogy van. Lehet a csere napokat se tudnád kihasználni, ill milyen már hogy nem lehet levelezni senkivel se rendesen, mert elvileg más kapja meg:S Csak azért szólok, mert inkább most bukj egy 36 os farmot, mint később kelljen egy 80-100-ast, mert nem tudod használni rendesen:S

mimi, Magdusnéne, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  2. dodo171

dodo171 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Azt hiszem azt fogom csinálni amit javasolsz, másik farmot csinálok,ez így tényleg nem jó. :(
    Köszi az ötletet

mimi, Magdusnéne, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Még egy javaslatom lenne:) Mikor kész az új farm, és a szokásos kezdő feladatokat megcsinálod, kérj meg valakit, hogy írjon neked levelet. Derüljön ki már az elején, hogy nincs e megint névazonosság:S

mimi, Magdusnéne, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  4. kukta66

kukta66 Fórum-zöldfülű

Szia! Sziasztok!
    Most regisztráltam én is egy farmot kaptam mentort, ajándékot kaptam tőle de levelet nem erős a gyanúm itt is név azonosság lehet.

Magdusnéne kedveli ezt.
  5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nincs névazonosság.

mimi, Magdusnéne, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, én most kaptam egy új csibét, két levelet írtam neki választ nem kaptam.. Azt hiszem nem lehet mindent a névazonosságra fogni, lépett egy szintet és kilépett a játékból:) Lehet, hogy nem akar levelezni:)

Utoljára szerkesztett: 21.5.16
  7. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Hali! Érdeklődnék, ugyan a 94-es szinten vagyok, de lehet még sok mindenben zödfülü. Olvastam a rúnáról. Lehet én is használom, de nem biztos, hogy ilyen elnevezéssel van az olvasatomban? Kérhetnék erről egy linket tájékoztatásul. Köszi

mimi kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

HéricsBáró, csopke1, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jelentkezz majd be az új farmoddal is.:) Jó játékot kívánok Neked!

Persze hogy nem lehet mindent a névazonosságra fogni, de engem nem is zavar, ha nem szószátyár a csibe.:D
    Mi viszont már az első levél után látjuk, ha nem kapja meg a csibénk a levelet - nem kapunk pontot az elküldött levél után.

mimi, emocy91, Magdusnéne és 6 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia Nóci, nem szoktam figyelni, -öreg hiba-, de olyan sok gond van a csibeszobával, hogy az a legkevesebb, hogy számol-e a levelek után pontot vagy nem... Volt amikor órák múlva kaptam meg, ezért hagytam abba az állandó figyelgetését:(. Amikor egy csibém, írhatnám úgyis, hogy volt csibém a 41. szint környékén még tud nekem csibepontot küldeni.. hát alapjaiban látok gondot itt is:). Még jó, hogy amikor a 41.-re lépett kiengedte a "fogságból" a rendszer:):music::)

11. pici33

pici33 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, hogy a névazonosság miatti problémákra felhívtátok a figyelmet, én is bosszankodok a néma csibék miatt, de most kipróbáltam és 4-ből 2-nél nem kaptam meg a levélért járó pontot, nem mintha a másik 2 szóba állna velem :)

vje0315, Gio, Magdusnéne és 3 más kedveli ezt.
  12. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    A tökéletes és magától értetődő megoldás az lenne, ha nem fordulhatna elő névazonosság. Ez a BP kötelessége. Igazán nem is értem, hogyan fordulhat elő, hiszen be sem enged regisztrálni már bent lévő nickkel. Ez csak és kizárólag úgy lehetséges, ha épp egy időben regelnek ketten. De ez egy hibakeresővel minden nap, vagy pár naponta kiszűrhető lenne. Megütne a guta, ha a csere tárgyamat a név azoossánágú ismeretlen játékos kapná, sőt az is problémás lenne, ha valaki azonos nick névvel lejáratna a fórumon. De hagyjuk ennek rendezését a BP-re. Mivel pofon egyszerűnek tűnő feladatról van szó, így bizonyosan meg tudja oldani, ha akarja...

csopke1, mimi, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia, de sajnos nem tudja megoldani:oops:, így marad a remény, hogy nem pont ilyen csibét kapok:).
    Amióta Nóci szólt, hogy figyeljem a levél utáni pontokat azóta rájöttem, hogy jelenleg két olyan csibém is van akinek hiába írok, nem számolja a rendszer az elküldött levélért járó csibepontot:(
    Az pedig már más lapra tartozik, hogy az adott farmoknak még milyen egyéb hátránya lesz ebből cserekor. A többi általad is felsorolt tényező miatt kárt okozhat másoknak is...

HéricsBáró, csopke1, vje0315 és 7 más kedveli ezt.
  14. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nekem is sok problémám van a csibékkel, a 4.-ik szinten vagyok, de már mióta!:music:
    Egyszerűen nem akarnak kommunikálni, bármit teszek, írok.
    Nem haladnak, álldogálnak a 3.-ik, 4.-ik szinten, van aki 2-300 TP-t csinál egy nap alatt,
    az az érzésem, hogy sokuknak van másik farmja, és ez csak az ajándékok miatt kell.
    Nagyon idegesító, ha meg elküldöm, akkor jó pár napot várok egy újabb hasonló csibére.

Adruka98, csopke1, macsek. és 7 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Frissült az érésidő táblázat:
    - bekerült a két új teliholdas növény érésideje.

A tábla eredeti leírása itt olvasható.

Letöltés

HéricsBáró, vje0315, Chate-farm és 4 más kedveli ezt.
  16. pityogo

pityogo Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Teljes mértékben egyet értek veled ugyan ezek az én gondjaim is 3-as szinten adja a gép még egy hét múlva is a 3-ason van azt nem tudom miért regisztrálnak a játékba ha nem játszanak, levélre meg egyáltalán nem válaszolnak, biztos szinte mind egyiknek van másik farmja is, hát nem könnyű az biztos.Mindenkinek további szép napot kívánok.

vje0315 kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Úgy érzem,hogy kezd helyre billenni a csibeszobám. :D
    Igaz,hogy kettő csibe lett,akivel kommunikálok is és hagyják az útmutatást,de a semminél ez is jobb! ;)

csopke1, mimi, Tüsike56 és 3 más kedveli ezt.
  18. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok Mentorok!
    Nálam napok óta van egy üres hely a csibeszobában. Két csibét szeretnék elküldeni, de addig nem merem, amíg az üres helyre nem jön senki. Én most a 4. mentorszint elején járok, de nagyon lassú a haladás. Lehet, hogy teljesen elfogytak a csibék?

genka53, csopke1, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

A 4. szinten veszteglek én is. Lassan gazdálkodó csibéim vannak, a négyből egy válaszolt az üdvözlő levelemre.
    Valami olyan motoszkál a fejemben, hogy csak az első levél után kapunk pontot. Rosszul tudom? Jó lenne tisztán látni ezt a kérdést.

Gio és sziszi1965 kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    5 csibepont jár a csibeszobából küldött napi első levélért.