Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Az a jó a salátában búzában répában , hogy hamar nő a Tp :D

Kiszámolta már valaki a salátát ? :p Natúron ? Semmi adalék ? xD

1 Tp 5 percenként?

600 db föld 6.000 Tp

Óránként 120.000 Tp

10 óra alatt 1.200.000 Tp .

20 óra alatt 2.400.000 Tp

Ha valaki megtud cáfolni, várom a kritikát xD

Ja , és ez a 65. szint https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/#post-4972

Utoljára szerkesztett: 30.10.16
    Vyca-cica, -gyöngy-581 és Magdusnéne kedveli ezt.
  2. CateW

CateW Fórumlakó

A 2x2-es földbe vetett saláta ad 1 TP-t, abból meg nem nagyon raksz ki 600-at... szóval kapásból negyedeld le az eredményt. Ezenkívül ha csak vizezed, akkor nem is nagyon lesz belőle 20 aratás óránként, csak 15. Szóval a 2,4 millió helyett inkább 450.000 lesz az bónuszok nélkül, nem?
    Egyébként a búza meg a répa pont annyi TP-t ad időarányosan, mint a széna, zab, napraforgó, köles - szóval TP miatt kár búzázni vagy répázni.

Shirkán53, Gio, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Catew
    Ja , akkor jó. :p Csak próbáltam tanácsot adni olyan témában , amiben nem vagyok érintett.
    De ha valaki salátázással akar a 100. szintre menni. 626.214.312 Tp

5 perc az érésidő . 12 aratás van egy órában . Legyen 10 aratás mert nem lehet mindig ott.

Napi 8 órát csinálja. Ez 80 aratás.

Az 3.200 tp naponta .:inlove:

Vagyis 1.956.919,725 nap vagyis 5.361 év:p

1 ember max száz évig él , vagyis kb 54 generáció múlva lesz a 100. szinten. :D

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika, Ahogy olvastam meg is kaptad CateW-től a cáfolatot én már nem teszek hozzá semmit:)
    De ha lehet akkor inkább tp növelési célból maradok a nemesített rózsánál, ha mindenképpen gyorsítani szeretném a csíkom növekedését. A pajtámról nem is beszélve:) Igaz ehhez szupertrágyára és termékekre is szükségem van, de valamit valamiért.
    Egyébként annál jóval könnyebb módja is van a haladásnak, mint a saláta, búza, vagy a nemesített rózsa:)

Melan és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Frissült az érésidő táblázat:
    - bekerült az összes növény, fa és ól adata az utolsó frissítés óta;
    - az új hosszú érésű növények miatt beépítettem egy szintszűrőt: listázhatók csak a játékos szintjén elérhető növények;
    - szintén az új növényekre tekintettel beépítettem a táblába a turmix hatásának kezelését;
    - a turmix miatt teljes kategória szűrő használható a növényeknél.

A tábla eredeti leírása itt olvasható.

Letöltés

HéricsBáró, -vadocka70-, Melan és 9 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Bocs alex igazad van, nem a gangra való amiről most beszélgetünk:). Ezért áthozlak ide a fejlődésibe. Itt jó helyen van és akit érdekel meg is fogja találni. Nálam is kb ez a felállás volt és van is a tölgyesben:)
    Téged is áthozlak ide, mert szerintem Jónás a szakállát fogja tépni, vagy nekünk ad szárnyakat, ha elolvassa amiket írtunk:D
    Igen, igazad van abban, hogy nem egyforma az érési idejük, több aratást igényelnek. Az automatás aratás itt nagy előnyt ad.
    De ha valaki haladni akar a csíkon és eventezni is, akkor nagy előny, hogy van szupertrágyája is hozzá, amit elhasznál. Sőt anélkül nem is lehet egy terülten eventezni. Ezt ugye több forrásból is be lehet szerezni, ezt mindannyian tudjuk, nem sorolom el. Szó ami szó, nekem kellenek a mamutok termései, hogy játszhassak. Hogy ez miben fog változni, ha megújul a prémium nem tudom vagy a tagságot alakítom a stratégiámhoz, vagy a stratégiát a tagsághoz. Meglátom mit hoz a jövő. Abban valamennyire biztos vagyok, hogy még egy ilyen hosszú időszakot nem vállalok be aratás nélkül. Inkább a dekorok, vagy a termelés:) és fák ... még nem látom a végét és nem akarok előre dönteni semmiben. Jelenleg elég képlékeny az egész, még talán van időm dönteni a továbbiakról.

Utoljára szerkesztett: 3.11.16
    Melan, Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Én pl mamutból a turbó és kata fákat másra is nagyon szeretem felhasználni így tojás felhő nélkül is aratom. Ott van pl az 5 db durián fám ezek segítségével napi 3x aratom és így 30 termést kapok az a piacon majd legrosszabb esetben is hónapokig 20.000 körül lesz azaz napi 600.000csp-t hoz majd az 5 fa legrosszabb esetben is csak magában és akkor még ott vannak a szokotrai sárkányfáim is.Azok is még mindig 20.000-es áron pörögnek.Ráadásul most a fásmuksónál jön még két új fa ami megint hozz majd a konyhára szépen a mamutoknak köszönhetően.
    :)
    Persze Nócinak is igaza van nem is vitatom és értem is ,én csak az én taktikámat írtam le,hogy ,hogy csinálom!
    :)

Melan, steve223, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Amíg nem voltam tag éréskor külön külön arattam a mamutokat én is, igaz akkor is tojással, mert a baglyok gyorsan aktiválhatóak + a tavaszi és a húsvéti is állandóan rekeszben van és volt is. Ez kb két évvel ezelőttig volt így.. Még úgy is megérte, de nem gondolkodunk egyformán. A bahás füvészeim turbóval mennek nekem is, 20 órásak, tojással együtt így kétszer aratom azokat. Az egyikben papagájtollfák vannak 8 darab, a másikban pedig az ügyeletes titkosak most éppen a sárkányfagyümölcs a buzogányfa és újra elővettem a rolliniát (szintén 8 darab összesen) a holnapi gazdaköri feladatok tiszteletére. A fásmuksóban nagyon reménykedem, mert nem kaptam aranyesővirágot a múltkor, pedig többször is próbálkoztam.

Melan, steve223, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Segítséget, tanácsot szeretnék kérni...kinek milyen tapasztalata van:)
    Fa barkácsra lenne szükségem és ki van nemesítve hozzá a komlóm, talán az eper is meglesz, mire végzünk a macsekokkal.
    Nem tudom hogy elég kitennem 2x2-es földet ,vagy legyen 2x1, 1x1? Van jó pár pannim is hozzá. Mennyit nyom a latba a 10-es szorzó?

Melan és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia.

Én a gyöngyvirággal csináltam, komfortban, sztrágyával, sok pannival. Jól adta.;)
    Ha nem akarsz sztrágyát használni, akkor én 1x1 eperrel csinálnám a helyedben.:music:

Melan kedveli ezt.
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Köszi az infót. :)
    1x1-en kipróbáltad valamelyiket pannikkal?
    Esetleg másnak tapasztalat?

Melan és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. LongNight

LongNight Fórumgróf

Persze, próbáltam a komlót és az epret is, de még "kisgazda" koromban---nem emlékszem az eredményre...:oops:o_O:D

Melan és Rylee86 kedveli ezt.
  13. z2856

z2856 Fórumprofi

Szia,

én rebarbarával csináltam, mert a tápkeverés miatt úgyis fogyóban volt. Három területen, egy napon belül (pontosan nem emlékszem, talán fél nap volt), öt pannival összejött egy tárolóra való, most megint neki kell állnom, mert megint szükségem van rá, szombat délután vagy este kezdem, akkor megnézem neked. Egyébként 1x1-be ültettem, de megnézem komfortba is, hátha.

Csoki és béke: z2856

Melan kedveli ezt.
  14. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Köszönöm szépen, ez nagyon jó eredmény akkor:)
    A komfort nekem nem számít:) Sztrágyát nem kapnak semmiképp se, nélküle meg sok az érésidő:S
    A föld nagyságát nem tudtam elsőre belőni...ha 2x2-n nem adja pannikkal a max 44-et, akkor felesleges kisebb földet kézzel aratnom. Ha jobban adja akkor érdemes váltanom 2x1-re, ha szuperül adja akkor 1x1-re:)

Melan, -gyöngy-581, OJani és még 1 ember kedveli ezt.
  15. z2856

z2856 Fórumprofi

Délelőtt még szaladgálni fogok, de délután nekiállok és megírom.

csoki és béke: z2856

Melan és Rylee86 kedveli ezt.
  16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen:)

z2856 kedveli ezt.
  17. z2856

z2856 Fórumprofi

Nem tudom mi van, de három területről 1x1-en (nem minden parcella volt üres, a függőágy készítő még nem járt le, az új fák, tojások kint maradtak), 5 Pannival összesen 5 db deszkát kaptam, mást se nagyon többet (31 db felröppenő + 5 db kutyasíp).
    Lehet, hogy nem jó időszak a tesztelésre az eventidőszak, mert a felröppenők a kutyasíp miatt le vannak véve?!? (csak tipp) Most még egy adagot ültettem sima 1x1-be, aztán megnézem komforton, bár sajnálom erre a szupertrágyát, mindegy, kell a deszka.

Egyébként vízzel, végzet italával és bölcsek kövével 1 óra 11 perc alatt van kész, a két korán érő termést, a vízimádatot és persze a deszka felröppenőt tettem az üvegház nemesített növények boxába.

A következő két kör (amit most elvetettem és a komfort) megmondja, hogy most játszak ezzel tovább, vagy mennek a cicák vissza a területekre.

Ennyi, ezen kívül csoki és béke: z2856

Melan kedveli ezt.
  18. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Hát erre nem tudok mit mondani:S A pannik hatása nem igen érezhető, de az a 10X-es bónusz se:S Ennyit szerintem alapba is adna:S

Melan és z2856 kedveli ezt.
  19. z2856

z2856 Fórumprofi

Ahogy mondod, szerintem a komfortos kísérletet most hagyom is, és inkább cicázok. Aztán cicaevent után nekiesek még egyszer.

Csoki és béke: z2856

Melan kedveli ezt.
  20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Én is akkor fogok nekiállni...kíváncsi leszek az eredményre:)
    Remélem mindkettőnknek ennél jobb lesz:)

Melan és z2856 kedveli ezt.