Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Toma!
    Köszönet, hogy vagy nekünk! :D:inlove:
    Már kora délután olvastam a fentiekben összeállított, nagyon értékes elemzésedet, és le is mentettem mindjárt magamnak.
    Hatalmas köszönet a fáradozásodért, ahogy összefoglaltad ezt az állatos ólak érésidő csökkentésével és nullázásával kapcsolatos anyagot, a legújabb érésgyorsító hatású, a szigeten érvényes, állatos ólak időcsökkentő bónuszát adó felhő elemzése kapcsán.

Javaslom a moderátor Teamnek, hogy az ólak nullázására vonatkozó ismertető anyagot egészítsék ki az itt leírtakkal, a precízebb alkalmazás érdekében.

-ágianyu33-, Kuzdern, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Genka!
    Köszönöm szépen.
    Ami a javaslatodat illeti; ez a leírás nem való a nullázásos ismertetőbe. Ez annál több, vagy inkább általánosabb, az ólak érésidejének számításáról szól; aminek csak egy része a nullázás. És a nullázás kapcsán semmi olyat nem írtam le, ami az ismertetőben ne szerepelne, csak más irányból közelítettem meg a témát.

Domos52, zsani_apja, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Toma!
    Természetesen elfogadom az álláspontodat, egyet is értek vele, hiszen ez az anyag valóban több annál, és inkább oktatóanyagnak minősíthető a bónuszok alkalmazásával lehetővé váló hatásokat illetően.
    Reméljük, hogy minél több játékos elolvassa, és profitál belőle.
    Régen rájöttem már, hogy számunkra Te magad vagy az igazi bónusz , és kívánom, hogy mindig meglegyél nekünk. :inlove:

Matold, furmint111, anci091551 és 9 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Megvetted a buliegér tojást , hogy jobban ki tudd számítani a temények 5%-kal hamarabb levő érését ? :inlove:

És akkor még jobban le tudnál nyűgözni minket a számításaiddal ? :inlove:

Utoljára szerkesztett: 24.1.22
    -ágianyu33- és -BombadilToma- kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

Szia!
    Igen.
    Hát, igyekszem... Fogom hozni ugyanezt a terményes ólakra, majd a növényekre is, csak még kell tesztelnem.

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Toma :)
    Nagyon szépen köszönjük a segítségedet előre is.
    Szeretnék mondani valamit. Engem izgat az, hogy hogyan lesz nulla a tenyésztés érési ideje. Mindenem megvan hozzá és szívesen kipróbálnám. Máriusz súgása alapján jön az egy tápos tenyésztés pont megfelelő időpont lenne hozzá.
    Viszont a kérdésem az, hogy hogyan álljak neki? Ebben nem tudnál segíteni? Én pedig csinálom szépen sorban ahogy tanácsolod :)

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Rózsaszín zselé és a 4 felhősor:
    - Karácsony 2014
    - Iglurama
    - Bőségszarú
    - Napsugár

De szerintem ezt már te írtad nekem. :)

8. -gyöngy-581

Igen tudom, hogy volt már róla szó, de érzésem szerint nincs hozzá szükség bájitalra sem a tenyésztéshez, legalább is 4 darabra.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/page-3#post-952955
    A felhők 50%-os időcsökkentést adnak ki a rózsaszín zselé megint 50 %-ot.. (feltéve, ha jól gondolom ) ez már önmagában is 100%-os időcsökkentés.
    Én eddig adtam a tenyésztésekhez bájitalt is.. most, hogy végig gondolom teljesen feleslegesen, feltéve, ha nem vagyok nagyon az erdőben ezzel az egésszel?

Samborg, HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  9. zsani_apja

reggelt!
    Így gondolom én is, de majd Toma megerősíti, remélem! ;)

Samborg és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Toma!
    Én is azért jöttem, hogy megnézzem, írtál-e már arról, hogy az új buliegér tojással (és a már meglévő terményes ólas bónuszokkal - https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/page-4#post-1043526) mit lehet kihozni a terményes ólakból, pl. a varázsteve lakot is használva a 22 órás gőzölgő szaunából a Bahán. De akkor várok türelmesen a tesztelés eredményére! :) Előre is nagyon köszönjük!

Samborg, Kuzdern, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Te hova teszed a világ összes bónuszt adó dekorokat ?
    Nekem annyi van már , hogy nem látom át , mi mire hat .
    Arra gaondoltam ami a bahára hat , azt a bahára teszem . Ami a farmra hat ás ládát ad , azt a tojástartóba , ami a teliholdra , azt még megálmodom .
    Vagy hol hatnak legjobban a %-os dekorok ?

Samborg, DevilMókus és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

Sziasztok!
    Nekem nincs meg az a 4 felhő, így nálam nem nullás a tenyésztés. De ahogy Apja írja, elvileg a felhők és a zselé elegendő.
    A bájital felezi az időt. Matematikailag a végtelenségig felezhetsz bármit, sosem lesz nulla az eredmény, csak egyre közelebb hozzá. A gyakorlatban persze sok-sok felezéssel levihető a nulla közelébe; mondjuk pár mp. már "nullának" számít.... Azt akarom kihozni ebből, hogy az azonnali beéréshez a bájital nem tud hozzájárulni.
    Szia Kata!
    Addig is kérhetek egy kis segítséget? Nekem nincs Varázsteve lakom, és most a TOP-os felhő körüli mizéria kapcsán megkérdőjelezem a korábbi feltevéseimet arról, mi mivel hat együtt, és újra tesztelek. Tudnál hozni nekem egy-két érésidőt, amiben a Varázsteve és egy (vagy több) tetszőleges másik bónusz szerepel? Pl. ilyesmire gondolok, hogy a gőzölgő szauna (vagy bármi más) rúnával, Varázstevével és Pünkösdi csokorral X óra Y perc. Arra vigyázz, hogy ki kell várni egy kis időt, amire a végleges érésidő beáll. Előre is köszönöm, ha segítesz.
    A buliegerem holnapra érik be, így holnap tudok tesztelni; elvileg már akkor lesz hatása, amikor a tojásból átalakul; ha mégsem, akkor holnapután...

-vadocka70-, Samborg, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia Toma :)
    Köszönöm szépen, valahogy így gondoltam én is :) Azért kíváncsiságból kipróbálom a bájitalok egyenként hozzáadását is, érdekességnek talán jó lesz. Nulla bájitalt előállítani nem tudok, mert prémes vagyok és a rendszer automatikusan hozzátesz 1 darabot, de annak a beérési idejét már le tudom olvasni és így tovább :) Majd hozom az időket, ha végeztem vele :)
    Talán lesz rajtam kívül is akit érdekel, ha másért nem hát kíváncsiságból :)

14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. Érdeklődve figyelem a terményesekre ható teszteket.o_O
    A buliegeret megvettem a Kata által felsorolt felhők megvannak;)( varázstevém nincs sajnos:(
    Viszont a gyakorlati útján a fókához képest a kövér labdába nem látok olyan nagy fantáziát:music: , de mondjuk a tukánhoz képest a tiki -totembe jóval inkább:music::)( Speciel a fókával az is a bajom hogy keserű gyömbér igényes:music: ,ugyan nem annyira mint a szitakötő ,de mégis átfedésben vano_O:)
    Szóval amire kilyukadnék hogy esetleg a tiki-totem gyár is bekerülhetne a tesztbe ha lehet.:)

Utoljára szerkesztett: 25.1.22
    Samborg kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Szia!
    Ilyen okból én mindig itt vagyok, ha máshol nem, a háttérben. ;)

16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Toma!

Persze hozok - ha újra tudom aktiválni a Varázsteve lakot kb. 45 óra múlva. Az érési idő csökkentő hatását még nem igazán próbálgattam, a láda miatt aratom rendszeresen.

Szia!
    Hát nem tudom... Nálam terményes ól napon a kövérlabda-napelem (+ rózsa terményesek) kombó megy minden bónusszal (terménybónusz, 200 v 100%-os termésbónusz, tojások, felhők) megszórva. Mióta ezt nyomom, a terményekből is szépen megugrott a pajtakészletem. Sajnos a mostanit - a hétköznap miatt - csak alig-alig tudom kihasználni, azt jobban szeretem, ha egész hétvégére beteszik.

17. HéricsBáró

Szia
    Mi a helyzet a baha 25% felhő , és az ajándék virágfestéssel ?
    Ez nagyon , de nagyon rövid időn belül 45% csökkenés .
    Ha így haladunk , nem lesz táp a piacon .

A logikát se értem :
    - BP fejesei a TOP végén vakargatják a fejüket , hogy te ez az 1000 milliárd az mifene , mit tegyünk ?
    - Nem tudom , de dobjunk be egy +1 virágfestést csak úgy , lesz ami lesz .

Na , szóval a nagyon óvatos jóslatok a játék jövőjét illetően ? A fáról is állatok potyognak ?

zsani_apja és -BombadilToma- kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Szia!
    Nem adódnak össze...

genka53, -gyöngy-581, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Ejnye bejnye szedte vedte teremtettte , a teremburáját .
    Mindjárt gondoltam , hogy valami turpisság van .

De akkor is aranyosak a BP-től .

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Toma,

A tölgyön levő 10% rúna az számit bárhova is, vagy az megint csak külön számolandó a többi csökkentés után?

genka53, Kuzdern, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.