Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Tudom, hogy ennek sem lesz sok értelme amit most leírok, de én sem tudom magamban tartani. Igen, én is tisztelem a növények gyógyító erejét és hiszek is bennük, de ami kismértékben orvosság az nagy mértékben már ártalmas, esetleg veszélyessé is vállhat. Bocsánatot kérek a offolásért.
    Többet nem szólok a növények témájához, ezért is elnézést kérek.

Utoljára szerkesztett: 11.9.22
    kamylla64, PalMa, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Lehet hogy már kihúztad a gyufát és most már mindent törölnek. Igyál 1 sö..-t, vagy 2-t. :D

GA-BI-O-Farm, genka53 és Fätum kedveli ezt.
  3. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Tisztelt moderátor! Tisztelt gazdák!

A radirpókkal nekem nincs bajom. Hozzászólássaimmal többször megkörtént. Akkor is ha, a HSZ-nak a radir után nem volt értelme. Hisz Kazimir félreérthetetenül a tudomásunkra hozta.

Egy mondatod meglepett: idézem: " olyan dolgokról, amelyek érinthetik minden játékos jövöbeli
    játékát"
    Kérdésem: nekünk ezt miért nem szabad tudni? Miért hallgattok moderátorok/adminisztrátork?
    A némasági fogadalmatokkal csak azt éritek el, hogy mindig több találgatást radirozhattok.....
    tisztelettel!
    sosoump

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Csocsó!
    Mamarygen a következtetéseidet kifogásolta. Szerintem a törölt hsz első 2-3 - csak a tényeket tartalmazó - mondata megismételhető lenne itt. Nem hiszem, hogy a jelenlévők számára túl nehéz lenne a lehetséges magyarázatokat átlátni.

-vadocka70-, -ágianyu33-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Csocso!

https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

Görgess az aljára, és olvasd el az "Általánosan"-t.
    "Sajnos mindig vannak esetek, amelyek ugyan a szabályzatban nincsenek egyértelműen feltüntetve, mégis sértheti más játékosok vagy a Bigpoint érdekeit, ezért szabálytalannak minősül."

Kerüld a hivatkozást xy játékosokra, beszélj általánosságokban!
    A témát életben tudod tartani ezen a fórumon is, megfelelő nyelvezettel. Semmi konkrétum, csak "találgatások", "hangos gondolkodások".
    A személyes utalások meg menjenek a másik helyen.

Nem csak a topik zárását kockáztatod, hanem a teljes magyar fórumét.
    Mint játékos, kérlek, hogy ne itt, hanem az ügyvédednél beszélj konkrétumokról.

Nekem nem fog gondot okozni 2-3 nyelven gyikot olvasni, de ismerek olyanokat, akik (a szó szoros értelmében) kétségbeesve fakadnának sírva.

vihence, -vadocka70-, Pandapoc♥ és 6 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Szia Zsu. Szerintem mindenkinek gondot fog okozni, mert én nem fogok fordítóval ismertetőt olvasni, az biztos. A felét nem fogom megérteni és úgy hogy eventezzek? Akkor a magyarok lehúzhatják a rolót. Nagyon jóóóóóó lenne ezt elkerülni.

7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Kukori! Bocsánat, még köszönni is elfelejtettem. (szégyenkező barifej)

A másik lehetőség az lenne, ha olvasni lehetne, de írni nem.
    Csak hivatalos infók jönnének ki magyar nyelven, de írni sehová se lehetne. Azaz kérdezni se tudna senki.

Csocso, ezzel csak ártanál. Nem az ügynek, hanem a magyar játékosoknak, akikért több, mint egy évtizedig melóztál éjjel-nappal.

vihence, -ágianyu33-, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Jó lenne ha kicsit lehiggadna itt a fórumon, mert a modiknak is tele lesz a hátizsákjuk vele. Az előbb elküldtem 1 sö..-ért. :D
    T
    eljesen megértem a mérgelődését és a tehetetlenségét, de ez ne a fórum rovására menjen.

9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Én meg fórumszabályzatot olvasni. Szerinted melyikünk tanácsát fogadta meg? xDxDxD

Kukackukac, -ágianyu33-, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szerintem az enyémet. :D:D A tied nagyon unalmas :D

vihence, Kukackukac, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  11. ultistars

ultistars Utánpótlás-írogató

Szia!

Nézzük akkor sorban.
    1. Ismerem, hidd el. Bátran állíthatom, többet lapozgattam mint az átlag, lehet még az első tucatban is benne lennék.
    2. Egy gumiszabályt sok mindenre rá lehet húzni, a kérdés az, van-e rá szükség. Néhány éve a német fórumon kórusban alázták a magyar játékosokat, csalással vádoltak engem, stb. A német moderátorok törölték ezeket az írásokat, mert sértették az én érdekeimet? NEM!
    Sőt, adták alájuk a lovat. Rájuk más fórumszabályok vonatkoztak? NEM! Akkor ezt nyugodtan tehetjük a jól van az úgy kategóriába - ha már ez a kedvenc mondása valakinek.
    3. Nem gondolnám, hogy én lennék az ördög, akitől annyira kell félni, hogy be kell miatta zárni egy fórumot. Ez kb olyan lenne, mint egy újságíró miatt bezárni egy újságot.
    Én sokkal jobban féltem a játékot a csalóktól. Ha a játék tönkre megy miattuk, szerinted lesz még szükség fórumra? Kinek? Minek? Engem ez sokkal jobban izgat. A realitása pedig annyi, mint a te félelmednek.

kamylla64, vihence, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  12. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ugye tudod, hogy ezzel az összehasonlítással a te volt kollégáidat sérted meg? :(

Csocso, van más terep, ahol írhatsz bátran. Sokan olvassák.

Vannak jogi, vagy kommunikációs szakemberek, akikhez fordulhatsz, vagy írj levelet célzottan Kínába. Ezekre koncentráld az energiádat, ne arra, hogy az itt lévő modik idegeit tedd tönkre.

A magyar fórumra szükségünk van és erre a topikra is.
    A Főmaci olyan lehetőséget adott neked, amit ha két éve mondok neked, a nyakamat tekerted volna ki. xDxDxD
    Ott van fogadókészség, de nincs radír.

13. kukori80

De ezt a farmodat nem félted, hogy törölni fogják? Törlik és a végén mégse tudtál meg semmit, nem értél el semmit. Szegény modikat hiába ostorozod, törölni fognak.

Kukackukac, GA-BI-O-Farm és Fätum kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ez mekkora mondat! Akartam már írni többször is, de nem láttam értelmét. Mikor feljött a fórum bezárása, akkor is megfogalmazódtam bennem gondolatok, amit most láttam ebben az írásban.

15. kukori80

Szia. Pedig nem tudhatod, hogy a szálak meddig nyúlnak. ;) Mint ahogy mi sem.

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen igazad van. Viszont előbb zárnának be farmot szerintem, mint fórumok. Mindenre emlékszek, amik itt szóba íródtak... Majd ebből is fejlődünk.

17. kukori80

Na és ha bezárják ezt a farmját is, akkor mit ért el? Semmit. Csak felbőszítette a modikat.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hát, azt azért sosem gondoltam volna, hogy a moderatoraink védelmében kell kardoskodni. Csocso, lehet mindenről beszélni, mindent meg lehet vitatni, csupán kommunikáció kérdése. Mi játékosok ezt már régóta tudjuk, és alkalmazzuk, neked még egy kicsit gyakorolni kell. De nem baj, segítünk, Csak ne tedd kockára a fórum létét, és a modijaink munkáját. Értjük a problémát, és vettük a jelzést. Sokan írtunk a supportra is. Tervünk is van már, hogyan hívjuk fel a figyelmet. Idézeheted az ASZFet, meg hivatkozhatsz a fórum szabályra. Mindannyian ismerjük. Tudjuk, hogy dühös vagy, meg is érti mindenki. De jelen helyzetben sehova nem vezet, ha minket, akik segíteni próbálunk, magunkon is, és a modikat is kioktadod. Picit állj le, és hallgass Zsuzsara, meg a józan észre. Van hely ahol törlés és retorzió nélkül is elmondhatod amit szeretnél.
    Figyelünk ott rád, és érdeklődve olvassuk az írásaid. Köszi.
    PS: bocs a gépelési hibákért mobilon nehéz.

Kukackukac, Nagyii58, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Anyiban nem értek egyet hogy szerintem nem érzitek a probléma lényegét..o_O
    Vagy lépnek eben az űgyben határozottan ,vagy igy is úgy is vége lesz a játéknak.:oops:
    Csak maximum lassaban..o_O
    Nem azért de gondoljátok végig. :music:
    Én elhiszem hogy fáj, nekem is elengedni de ha álomvilágba ringatjuk magunkat az nem old meg semmit.
    Aminek a szabályrendszere nem mindenkire egységesen vonatkozik egységesen az életképtelen.
    Az élet minden területén így van.

Kuzdern, Nagyii58, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Mindenki aki követi az eseményeket tisztában van a probléma lényegével. Hidd el. De annak meg semmi értelme, hogy magunk körül rombolunk. A taktika nem csak játékban létezik, hanem megnyilvánulásban is. Nonverbális kommunikáció, vagy ha úgy tetszik közösségimédia kommunikáció. Megvan a módja az önkifejezésnek, és vékony a jég amin most vagyunk. Moderátoroknak is, nekünk is. Nem mindegy hogyan és mit fogalmazunk meg, és hol.
    Nem csendben kell maradni, és nem kell elhallgatni a problémát. Úgy kell megfogalmazni, hogy az érthető és világos legyen, ugyanakkor ne érjen minket az a vád, hogy szembe megyünk a BP és a játék érdekeivel. Ennyi és nem több.
    Mi ezt játékosok már többen is alkalmazzuk 12 éve, Nehéz átülni egyik oldalról a másikra 12 év után, pontosan tudjuk mindannyian. Menni fog ez, csak kis idő kell hozzá, de legfőképp szándék.