Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És a felhőt a +1 bónusz miatt 1x1-en érdemesebb használni , vagy komforton , ha nullázni szeretnénk ?

200 db 1x1-es terület ad több +1-et , vagy 44 db komfort ad több +1-et ?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Sokat számít mi van a rekeszekben és a rekeszek fölött!:)

Swartsch, Nagyii58 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A tarlórépa zöldség

ZÖLDSÉGEK

Felhősor

KépNévHatásBónusz mértékeHatóidőLezárási időTematikus
    [​IMG]Party pörgetés 2Termésbónusz a farmos területeken a zöldségekre+124:0048:00Tematikus
    [​IMG]Viking Saga 2Termésbónusz a farmos területeken a zöldségekre+103:00168:00Tematikus
    [​IMG]Bevezetés a farmmunkábaTermésbónusz a farmos területeken a zöldségekre+102:0023:00Tematikus

Samborg, Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha nullázol, minden földre dobsz egy szupertrágyát. Az a cél, hogy egy szupertrágyáért a lehető legtöbb növényt kapd. Ha csak +1 jellegű bónuszaid vannak, nullázz 1x1-en. De ez elég valószínűtlen... Én, ha nagy ritkán nullázok, akkor pörgetek, teljes bevételi bónuszt rakok a gyémánt rekeszbe, növénybevételit az aranyba. Azaz van minimum +300% bónuszom. Ez komforton +45 növény, 1x1-en +6. Ha annyi +1 jellegű bónuszt aktiválsz, hogy ezt a különbséget kiegyenlíted, akkor 1x1. Különben komfort. Vagyis komfort.

zagimichna, zsu34a, aida2330 és 5 más kedveli ezt.
  5. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Sziasztok.
    Most, hogy meg lehet szerezni a rózsaszínpárduc (volt pinkie) receptjét van ám nálam nagy kapkodás?! Harmadikon tartózkodom csak a pékségben!:eek:o_O:oops:
    Elballagok az enciklopédiába és a piacra de közben ha jár erre valaki aki emlékszik rá elárulná melyik az a termék amivel ha vásárolom vagy előállítom meg tudom hajtani a pékség szintjét?! Elrontottam, régen meg kellett volna csípnem de lusti voltam és azt gondoltam soha nem lesz nekem már felhőpalotám. Ami lehet, hogy igaz is de ugye a Big ezzel a csavarral rámcáfolt, mert rózsaszínem csak lehet.:):p:p
    Azt már látom, hogy hamarosan nem fogok én ilyen pitét gyártani mert napi 5 cuccal haladni?!-.- Így jár aki rest.....
    Köszi, már nem szükséges kinéztem az enciből.

Utoljára szerkesztett: 8.2.24
    Samborg kedveli ezt.
  6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Nem kell sietned annyira a fejlesztéssel. Régen én is jártam így. A receptet megszereztem de csak akkor vált láthatóvá a mesterségnél amikor elértem a szintjét.

7. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Ezt most nem értem. Éppen ezért kell sietni a fejlesztéssel nem? 5.-re kell feltornászni, hogy tudjak pinkit gyártani.

Egyébként pékségnél nem is lehet sietni: minden nap csak azt az 5 db terméket lehet beadni semmi többet.

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Samborg

Samborg Fórum félistene

Én arra gondoltam, hogy nem szükséges az event ideje alatt elérni a megfelelő szintre.

Kuzdern és lovardatanya kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia Viki !
    Nem is tudna elérni a 3-as szintről az 5-ös szintre, az event alatt, még ha nagyon akarna is:)
    Szépen megvárja majd,mikor odaér.

Swartsch, Othep, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  10. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Pár hónap kell ahhoz, hogy a harmadik szint 40.000 pontja (4000 van meg ebből eddig) és az negyedik 150.000 meg legyen. Mondjuk az egyik legjobb termék erre a spenótos pástétom stb, 270/db pont. Ez napi 5x, + kiváltottam a mesterség bónuszt a tölgyön 5/5 fullra ami + 25%.
    Szomorú vagyok. xD

11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Hát, igen, Imikém, elhamarkodott döntésed volt anno.

Swartsch, Othep, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  12. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Háromszor 1 év: mindháromnak oka volt. :) Amint nem is láthatod írásaimból egyszer sem sírtam vissza a régit. :)

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Végre elkészült! Csak tudnám, hogy mi volt az. :D

Swartsch, ulmo12, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

[​IMG] a mostani event nyereménye:
    Mogyoróvajas süti:
    Tulajdonsága:
    5%-kal nő az esélye a különleges tárgyak felröppenésének betakarításkor a Bahás területeken, 2 órán keresztül
    Aktiválási hely: Arany
    Előállításakor 450 pontot ér.
    Ezt készítetted el :)

PS: Már én is gondolkodtam rajta, hogy kéne egyet csinálnom, hogy legyen egy mutatóban, hogy van ilyenem is :D

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Köszi, hogy megnézted! Nem mertem ellenőrzést kérni. ;)
    Később amúgy eszembe jutott, amikor kerestem, hogy hol találom és a pékségnél jelentkezett be. Gondoltam akkor már csinálok, ha megnyertem.

Swartsch, -gyöngy-581 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. 101Éva

101Éva Fórum-zöldfülű

SZiasztok Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudok az állatokkal 0 percezni

zsani_apja kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Minden eventes csevegő első oldalán találsz egy eventes segédletet, onnét hoztam el Neked a tudnivalókat az állatok nullapercezéséről:
    >>KATT IDE<<
    1.
    A játékban 3 olyan farmos állatos ól van, amely megfelelő számú dekorok segítségével azonnal beérik.
    Ezek: medvebarlang, macskaházacska, egérlyuk

Az azonnali beérés feltétele, hogy megfelelő számú érést rövidítő dekor álljon rendelkezésre.

Ezeket a dekorokat csak a 2019. augusztusi cserenapon lehetett beszerezni nagy mennyiségben.
    Akinek nem áll rendelkezésére ennyi dekor az alábbiakból, nem tud "nulla percezni" az említett ólakkal.

20 db (egyforma és megfelelő) dekor aktiválása esetén az említett ólak normál táppal etetve azonnal beérnek.

"Neonfényes ólak felhősor 7" aktiválása esetén elég 18 db az alábbi dekorokból az azonnali beéréshez.

Dekorok

.
    KépeNeveHatásBónusz mértékeÉrési idő
    [​IMG]Neon medveGyorsabb termelés a medvebarlangban5%23:00
    [​IMG]Neon macskaGyorsabb termelés a macskaházacskában5%23:00
    [​IMG]Neon egérGyorsabb termelés az egérlyukban5%23:00
    .
    A dekorokat a "normál" arató nem aratja le.
    -BombadiToma- játékostársunk >>ITT<< összefoglalta pontosan azokat a lehetőségeket, amik 4 db Virágfestés megléte esetén alkalmazhatók.

A Virágfestés dekor az első 15 aratás alkalmával fejti ki az érési idő rövidítő hatását.

A Virágfestést vásárlással lehetett eddig megszerezni, valamint a "Piccolo" titokzatos ládából bontható.

Virágfestés (+)
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: szint szorozva 10.000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint 10 órán keresztül 20%-kal csökkenti az állatos ólak érési idejét
    A speciális tulajdonságát elveszített dekor szint szorozva 125 TP/BTP-t ad.
    Learatható: 15-ször

Kihelyezhető:

- A bónuszt adó dekor a futtatóba és minden területre (a teliholdas farmot, a gombaerdőt és a felhőket kivéve).
    - A speciális tulajdonságát elveszített dekor a felhőkre és minden területre (a teliholdas farmot és a gombaerdőt kivéve).

A bónuszt adó dekort a "normál" arató nem szedi le.

.

Utoljára szerkesztett: 12.2.24
    zsani_apja, Swartsch, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  18. zsu34a

zsu34a Utánpótlás-írogató

Szia!
    Próbálj inkább Csokis croissant vagy Karamelltortát eszegetni. Ezek a piacon is beszerezhetők és ajándékba is küldhetők.
    405 pont/db. Ezeknél csak a Mogyoróvajas süti jobb, 450 pont/db , de az most még nincs a piacon.

zsani_apja, Swartsch, aida2330 és 5 más kedveli ezt.
  19. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Szia.
    Nagyon köszönöm én a múltkor nem gördítettem le e-2 termékig az enciben most, hogy ajánlottad megtettem. Azért nem mindegy, hogy 270/db vagy 405/db. Azért nem gördítettem le ezekig mivel visszább van 1 táblázat és arra gondoltam abban minden szerepel. :eek:

Minden esetre jóval olcsóbbak ezek ráadásul elég sok van is a pajtámban, még egyszer köszi!:)

zsani_apja, Swartsch, zsu34a és 3 más kedveli ezt.
  20. zsu34a

zsu34a Utánpótlás-írogató

Esetleg még tudod a haladást segíteni, a termék előállítással. A 3. szinten az Ananászos süti jó választás 100 pont/db, ha a hozzávalókat elő tudod állítani, akkor mindenképp megéri. A piacon jó ára van, eladhatod. Készíthetsz naponta amennyit szeretnél