Visszajelzés Feladatok garmadája 2. - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 24.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Valószínű, hogy úgy lehet. Meglehetne nézni, hogy amiket kér egy- egy gazdaköri, az hányas szinttől érhetők el.
    Ezen nem agyaltam, mert kicsiken nem csinálok garmadás feladatokat. :D

2. jóóómunkásember

jóóómunkásember Fórum-zöldfülű

Szia, nem kértem segítséget. A leírás megadja a minimum szintet az eventhez. Ehhez képest kettő feladat megjelenik, kettő nem. Ráadásul pont a növényes nem, pedig azt egy alacsonyabb szintű könnyebben teljesíthetné, akár még részlegesen is. Köszönöm.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Félreértettél...:oops: nem panaszként írtam...:music: tényként:D Tehát a 4 feladatsorhoz 150. szint szükséges...;)
    az ismertetőt nem böngésztem:wuerg:
    jaaaa csinálni én sem csináltam...:music: mert lusta vagyok átküldözgetni a javakat...:wuerg:

zsani_apja kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét.

Bár nem kértél segítséget, én azért adnék bővebb magyarázatot: https://board-hu.farmerama.com/threads/feladatok-garmadája-2-panaszláda.26579/#post-1459055
    (Mivel nem tudom elolvastad e, amit Holdfénynek írtam.)

5. Farmozni_jó

Farmozni_jó Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, akkor ezt is kihagyom :D Ez tényleg elkerülte a figyelmem, csak a bahama szintet néztem, a farmosat nem.

Dolphin, Othep és zsani_apja kedveli ezt.
  6. Travellina

Travellina Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    a Feladatok garmadája 2. - 2025. július event nálam nem érhető el, tudnátok segíteni?
    Nagyon szépen köszönöm!

7. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia:)

Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 40. farmos szint és Bahamarama rúna kiváltott állapota a Bölcs Tölgyön, de a maximális teljesítéshez 150. farmos szint szükséges.
    Az event nehézségi fokozata: közepes

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint az Erdei tisztáson megjelenő eventbejáratból érhető el.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha Játékostársad válasza nem megoldás a kérdésedre, akkor kérlek gyere Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával.
    Ezek nélkül sajnos nem tudok segíteni Neked.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.