Visszajelzés Feladatok garmadája - 2024. szeptember - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 4.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 2.3.25, 14:33.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia apja. Zöldezd be azt a 22.000-t, mert még elhiszik. :D

alex0824, zsani_apja, vihence és 3 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Miért lenne az hihetetlen? Nekem is van 13000, és én ritkán nullázok. Aki gyakran nullázik amaránttal, vagy mindig azzal vár eventet, annak lehet ennél sokkal több is.

Tej-Csárda, maszilva, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Az eventet amaránttal szoktam várni, de közel sincs ennyi. Az igaz, hogy nem nulláztam vele.
    Az a baj, hogy apjának nem mindent hiszek el, mert mindig hüléskedik. :D De akkor elhiszem. :D

Tej-Csárda, Domos52, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Soha nem kér teljesíthetetlent a játék meser:inlove:
    Csak sokan szeretik az ördögöt a falra festeni....;)
    Simán összeszedhető az a pár tucat fakalapács;)
    Erre jó válasza a játék mesternek az emeljük fel a szintkövetelményt a teljesítéshez:music:

alex0824 és genka53 kedveli ezt.
  5. kukori80

Ha megnézed, akkor egyértelműen látszik, hogy a játékmester nem akarja, hogy sok kitehetőt harácsoljunk össze. Ehhez még hozzájön a %-os esély. Eleve kevés ládát fogunk bontani és ha úgy van beállítva, mint a matricásnál, hogy több ládát kapsz, mint ragasztót, akkor nem sok esélyed van a jóra.
    De majd szóljál, ha 2 Gombolyagot kaptál. :D

genka53, alex0824, vihence és 8 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem gondolom, hogy 2 lesz benne... talán 1:wuerg: Ha szerencsém lesz....
    De valamiért azt gondolom lesz majd máshonnan...:p
    Én még így sem rohanok neki a kis farmoknak....8)

7. kukori80

A kis farmoknak neki se tudsz rohanni, mert amivel nem játszol minden nap, vagy legalábbis sűrűn, ott semmi nincs ehhez az eventhez. Ezzel vagy ösztönözni akarják a kis farmokat a játékra, vagy meg akarják gátolni, hogy cserekor sok kitehető legyen.

alex0824, Sali~*.*, vihence és 6 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Nálam perpill. 22.299 db. fakalapács van. Fogalmam nincs, hova tűnt 1 db-kaxD

Othep, Sylja, Tej-Csárda és 13 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Biztos fejbe kólintottál vele valakit, csak elfelejtetted.:D
    A fórum megint kezd rosszalkodni. :cry:

Othep, Sylja, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jó hír: röpke event lesz, mert minden van a pajtában (szégyelleném is, ha nem úgy lenne) ami a négy eventhez teljesítéséhez kell, mindhárom eventezős farmomon. :)
    Rossz hír: nix ugra-bugra, végig kell csinálni a 4 gazdaköri küldetés minden egyes sorát, hogy megkapjuk a malomba szükséges kellő számú feladatszerszámot. ;):p
    Ott vagyunk már? :D
    Szerencsés ládabontásokat! :inlove:

11. kukori80

Szia Genka, le a kalappal a 3 farm előtt. Gratulálok.
    Sajnos nincs ugra-bugra. Ha lenne, akkor a kicsin is jobban tudnék haladni.

lovardatanya, alex0824, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Van az amarantnak fakalapács runája, néha váltogatom a több terméssel.
    Nézd meg hátha van üres helyed és még be tudod rakni, ha ki van nálad is nemesítve.

lovardatanya, maszilva, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szerintem lesz sok ilyen gazdakörös eventünk, mivel a matricáink végesek. Itt kapunk 4 db-ot.
    Sima event viszont havi szinten meg nem sok van, ami pont elég is. xD

14. kukori80

Szia Gabi, köszi. Minden ki van nemesítve az amarántnál és be is van rakva a fakalapács, de nagyon keveset használom. Csak event kezdésekor. Van bőven fakalapácsom, de nem ennyi, mint apjánál, ezért csodálkoztam.

lovardatanya, alex0824, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Hát na, apja sokat nullázik biztos és mindig használja ezt a bónusz, holnap én is visszarakom, bár van közel 800 fakalapácsom.
    169 XXXL, 617XXL, 1852 XL és 33187 barkácscucc, csak lenne türelmem kinyitogatni. Na meg ott a pengősbolt is.
    De most vesszek el, ha értem, ezeket a gazdaköriket lehet ismételni? Vagy mire ez a kalapács mizéria?
    Remélem nem baj, itt írom meg van ajándékkód az e-mail címeken, ragasztó, narancs és piros érme meg szerencse érme.

lovardatanya, sanell, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Nem lehet ismételni. Ezért nem bontok semmi barkácsot. Ha legközelebb is kérnek és nem lesz, akkor majd bontok, de van bőven a legközelebbi eventre is fakalapács. Lehet, hogy most a barkácsot fogják kiszedni, utána meg a virágdrót és társait. Inkább a kis farmok vannak bajban, ott nehezebb lesz kiszedni 1 kitehetőt.

lovardatanya, vihence, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

Ó megnyugtattál, mert már kezdtem félni, egy hót unalmas beadogatás ismételgetéssel.
    A kicsik nem hoznak lázba, van már annyi dekor, csak győzzük cserélgetni őket.

lovardatanya, farmerSS, vihence és 5 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Gazdakörikből és XL, XXL -es barkácsládákból szerezhető fakalapácsot illetően kaptál választ a farm társainktól, én meg idehozok egy táblázatot, amely
    -BombadilToma- játékostársunk műve, és a növények nemesítéséből származtatható különféle barkácscucc felröppenőket tartalmazza.
    A régi játékosoknak nem újdonság, de az újabbaknak remélhetően segítség a nemesítés előnyeinek megismerése:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/növénynemesítési-tapasztalatok.12057/#post-1213584
    Nagyon sokrétű és igen értékes táblázat!
    Mindenkinek szíves figyelmébe ajánlom, akit érdekel. :)

19. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

A terményeken kívül mindenem van, így 3 sort viszek végig (a termények túl sokba kerülnének így inkább eladom amim van a piacon amikor a kereslet elszabadul).

Bízok 1 gombolyagban aztán meglátjuk mit kapok, amúgy meg felejtős lenne az event mert konkrétan semmit nem ad, nem is igazán éri meg, csak a fél maximalizmus beszél belőlem.

Szerintem akinek hiányos a készlete annak nem javaslom az eventet, többet vártam azért... főleg miután olvastam az előzetest a naptárban.

lovardatanya, GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo, kis fiam! :D
    Nem akartam már jönni, de olvastalak másikon. Muszáj orvosolnom a helyzetet. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.