Visszajelzés Feladatok garmadája - 2024. szeptember - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 4.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Már többedszerre írod a pénzt, és én többedszerre sem értem. Mi köze a szintkövetelménynek a pénzhez? Mitől lenne nagyobb a bevétele a cégnek attól, hogy egyes eventeket szintkorláttal lát el? Megmagyaráznád?

vihence, aida2330, Bokalmgazda és 5 más kedveli ezt.
  2. merci003

merci003 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ. Szimpatikus a segítséged. Sajnos elment a kedvem a játéktól.

Most 4 szintet kéne teljesítenem (97-100.), hogy elérjek a 100. szintre. Szerinted, ha nem vennék semmit, elérném, amíg tart a mostani event? Szerintem nem.
    Mostmár nem is foglalkozok vele többet, mert nem éri meg.

Mostmár nem foglalkozok vele, mert nem érek rá, és el is ment a kedvem a játéktól. Bocsánat!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.9.24
    -BombadilToma- kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, figyelj rá, hogy ne írj egymás alá több saját bejegyzést. Egy válaszban több hozzászólást is be tudsz idézni. Köszönöm, ha figyelsz a fórum szabályzat betartására.
    Pénzzel nem tudsz szintlépést vásárolni...
    Szintlépéshez szorgalmas játékra van szükség. És értjük, hogy Te is és még sok Játékos, akik 100-as szint alatt vannak, ezt az eventet most nem tudják csinálni, de mint fentebb írtam, ezt az időt célszerű arra használni, hogy segítsd a szintlépéseidet, hogy mielőbb 100-as legyél. Azért szerintem nem érdemes feladni a Játékot, mert most egy-két eventből kimaradtál, de persze, ez a Te döntésed, hogy folytatod-e a Játékot vagy sem.
    Ebben mi már itt nem tudunk Neked többet segíteni, több helyen is kaptál információt arra vonatkozóan, hogy milyen lehetőségeid vannak a játékban jelenleg.
    Megértésedet köszönjük, jó döntéshozatalt.

Othep, kigyo51, vihence és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.