Visszajelzés Felföldi fesztivál csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 25.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! A röpi 379 szerintem kb jó lehet.:music:;)( mamutokat leszedtem reggel:oops: )A jobboldalt az 59 nyeremény az narancs farkas o_O(szerintem nem ugyanaz mint a narancs galamb;)) érdemes javítani.
    +1 hozam jött össze kb 20 pörgetésből ( majdnem elcsábultam hogy továbbmenjek:p) de inkább lehívtam 1 jacket. :p
    Hát eventezünk ismét. :DHogy jó -e vagy sem az majd kiderül:music:
    Ősfám lesz még 1o_O Narancs farkasom még nincs, ;) a felhő elfér:p ha meg bejön pár láda vagy titokól az jó lehet..;)
    De az event nem könnyű o_Omindenki döntse el hogy megérheti-e?:music:

szekulagábor, Ribiszke, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napot Mindenkinek :):) , még vadrózsát nem próbáltam kezdésre, 447 felröpi jött belőle, egész jó, látjuk a többit. Közben tovább nemesítek :music::music::music: Nem tudom, ki hogy van vele, nekem tetszik,
    mint az előző is, természetesen csinálom is, hiszen egyrészt event, másrészt tetszik a felhő is . Mindenkinek sikeres eventet kívánok !! :):)

maszilva, szekulagábor, Gio és 13 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Hortenziával vártam az eventet 296 röpi...
    A pörgetési láz ikreket adott...
    [​IMG] miért ne lehetne itt is néha boom...:music:xDxDxD

Lillapilla73, opei, maszilva és 18 más kedveli ezt.
  4. Fenyvesi1010

Szia , a termésbónusz nekem is jól jönne, de ritkán van szerencsém. o_Oo_O

5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Én is a nagyobb halra mentem de nem adta magát...úgy látom dolgozni kellesz ezzel az eventtel...:sleepy:

6. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Lehet, hogy butaságot kérdezek. Kapunk egy dekort, amihez majd 3 fejlesztést. A fejlesztéseket egyenként rakjuk rá és 3*3 malomterméket kapunk? Vagy egyszerre rá kell tenni mind a hármat és csak így aratható 3* a malomtermékért?

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az előbbi. Ráteszel egy fejlesztést, aratod 3-szor. Törlöd, és a menübe már az alap dekor kerül be. Kiteszed, fejleszted, és ...

8. Fenyvesi1010

Bevárok még pár party pörit, hátha... :music::music: annyi sárga pehelygyűjtőm van, hogy 100 földterületre se elég, ha betenném xDxD

Cserenapon küldök, ha kell . o_Oo_Oo_O

Utoljára szerkesztett: 26.9.19
  9. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

hortenzia 190db adott, ez kevéske.

Fenyvesi1010, Kuzdern és Leho69 kedveli ezt.
  10. TT0002

TT0002 Járnitanuló

Nem találom, hol lesz az IDEJE táncolni dekor.

Leho69 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  11. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Hortenziát vetettem, 423 felröpi jött belőle. És én is pörgettem egy ritkaságot :)

Nem lettek ikrek,de ez is jól jön :)

emocy91, kovacstne, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
  12. Fenyvesi1010

Szia, 10 beadandó után kapjuk. :music:

13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Hoppácska! Szép csendben mindenki nekifog és lenyeli a békát. Hátha királyfi?!
    Én meg most szúrtam el. Az első jutalom PP és 50 gaz kell hozzá. Hajdinát vetetem. Kellenének már valami ukrán receptek hajdinához.
    Elsőre 498 felröpi. Gyengébbek kedvéért írom, hogy másodikra is annyi lesz. Legfeljebb 1-2vel több. De minek?

Amikor már ott lesz az ideje, azt is megtalálod, hogy éppen hol lesz.

Gio, DevilMókus, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  14. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, lehet nekem is vadrózsát kellett volna, szerencsés vagy :).....324 felröpi lett a macskagyökérből, jutából, mindez 3 területen. + az egyikre raktam 8 kutyaól fejl. Direkt a leghosszabbat ültettem....ennyit csak nem számit 8 kutya, majdnem 100 felröpivel lett több Neked, gratula:)
    Közben a krókusz nemesitést is folytatom, remélem hamarosan sikerül jót kapni.
    Jó játékot mindenkinek!

Rékuci1111, DevilMókus, Zatini és 3 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Egyszer learatom és utána altatom .
    De úgy csináltam , hogy most learattam mielőtt beért volna a második kör .
    A másikat tegnap raktam ki .
    Szóval 2 területen 3x aratom a fákat .
    A harmadik területen egerek vannak . 23 felröpi lett . Elég kevésnek tűnik .Ide ültetek valami hosszút .
    Az első beért Japán naspolya fa 80 db felröpit adott . Megnézem másodszorra is ennyi lesz e .

Utoljára szerkesztett: 26.9.19
  16. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

ritkaságot pörgettem 24 órás termény bónuszt:inlove:, majd ez kárpotól a kevés röpiért.

Döbi65, Ribiszke, Gio és 8 más kedveli ezt.
  17. Fenyvesi1010

Szia, :):) csak próbaképpen volt most a vadrózsa, kíváncsi voltam a a röpi mennyiségre , a krókuszom már ki van nemesítve, érdemes ! Kívánom, hogy Neked is sikerüljön, előbb-utóbb úgyis megvan az. ;);)

18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Mennyi Pannid van ?

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  19. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszi, kivárom, majd csak lesz:)

Kuzdern és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  20. Fenyvesi1010

Biztosan meglesz az, minden nemesítéshez idő kell, én is többször próbálkoztam, amíg minden összejött az üvegházban a krókusszal.

:):)

DevilMókus, genka53, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.