GYIK Felhasználó fiók (farm) törlésének lehetősége:

Kategória: 'Technikai ismertetők', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 2.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nildia

  Nildia Fórum elő legendája

  Amennyiben már nincs elegendő időd a játékra, lehetőséged van a regisztrációd törlésére, hiszen a szabályzatunk értelmében a felhasználói fiókok eladása/átadása/cseréje nem lehetséges.
  Ezzel kapcsolatos írásunk az alábbiakban olvashatod:


  A felhasználói fiók az utolsó belépéstől számított 28 nap elteltével automatikusan deaktiválódik, ha nem történik a felhasználói fiókra további belépés.

  Végleges törléshez a supportra kell levelet írnod:

  support új.png
  Az azonnali törléshez szükségünk van az alábbi adatokra:
  • Felhasználónév
  • Mely játékban lett létrehozva a felhasználói fiók/melyik szerver (171)
  User ID

  Sok Bigpointos játékban több szerveren fut a játék, farm esetén azonban csak egyetlen egy szerver van, aminek száma: 171

  A felhasználói fiókot akkor tudjuk törölni, hogy ha a törléssel kapcsolatos kérés ugyanarról az e-mail címről érkezik hozzánk, amely e-mail cím a felhasználói fiókhoz van regisztrálva (ezzel győződünk meg arról, hogy jogosult személy kéri az account törlését).

  A törölt felhasználói fiók későbbi visszaállítása nem lehetséges, azonban a játékosoknak bármikor lehetőségük van egy újabb felhasználói fiókot regisztrálni a játékba és a játékot előröl kezdeni.


  Az e-mail cím a rendszerünkből nem törlődik automatikusan.

  Ha a jövőben nem szeretnél több üzenetet kapni a játékból, akkor ezt külön kell kérni. Ebben az esetben szükségünk van az e-mail címre. Figyelem: Ha tiltjuk az e-mail címet, akkor a jövőben a Bigpoint GmbH által üzemeltetett egyetlen játékban sem fog semmilyen e-mail megérkezni (mint például az adatváltoztatáshoz szükséges e-mail)! Tehát ezt az opciót kérjük alaposan meggondolni főleg azon játékosoknál, akik több játékban is játszanak!

  A felhasználói fiók felmondásával a felhasználói fiókhoz tartozó aktív előfizetések (amennyiben létezik ilyen, tehát ha például.: hitelkártyával lett vásárolva prémium előfizetés) nem szűnik meg automatikusan. Ezt, amennyiben van ilyen előfizetés, a játékosnak a felhasználói fiók törlése előtt kell megszüntetnie a játékon belül megtalálható rendelési oldal "Állapot és felmondás" menüpontjában.


  [​IMG]


  fiók fizetési adatok törlése.png

  • A felhasználó fiók törlésének következményei:
   • a felhasználói fiókba soha többé senki nem tud belépni, az eredeti állapot vissza nem állítható
  A törölt farmok továbbra is fogadják a leveleket - ameddig a postafiók kapacitása ezt engedi, éppen ezért ha úgy döntesz, hogy a felhasználói fiókodat törölteted, mindenképpen értesítsd szomszédaidat, farm-barátaidat az eseményről, és végezd el a törlésüket, és Ők is töröljenek Téged a szomszéd/barátlistáról.
  Erre azért van szükség, mert a törlés után az adott szomszéd vagy barát semmiféle értesítést nem kap arról, hogy már nem vagy aktív a játékban, így aggódhat, hogy "hová tűntél".

  Tájékoztasd Őket arról, hogy a jövőben nem leszel elérhető ebben a formában, leveleket tehát ne írjanak, ajándékokat se küldjenek, mert azokat olvasni/ és hasznosítani már senki sem tudja a törlés elvégzése után.

  Sem a levelezéshez, sem a törölt felhasználói fiókba érkezett tárgyakhoz senkinek nincsen hozzáférése!
  Törölt farmról senki nem tud semmilyen értéket (tárgyakat, terményeket, Farmaranyat stb.) átjuttatni egy másik felhasználói fiókba, még egy Adminisztrátor vagy supporter sem!

  Ha valaki azt tapasztalná, hogy a régen törölt farmja ismét zöld (aktív), akkor Ő nem a saját felhasználói fiókja aktivitását látja, hanem egy hasonló nevű Gazdatársa accountját, tehát egy másik játékos felhasználói fiókját sikerült akkor szomszédként megjelölnie a saját régi farmja helyett. (Ez tehát azt jelenti, hogy korábbi gazdanevével azonos nevű accountot sikerült bejelölnie ami még aktív. Adott esetben ez könnyen ki is deríthető - ha válaszol a levelére a bejelölt játékos.)

  A névazonosság hibája kiküszöbölésre került már, tehát új regisztráció esetén a felhasználót a rendszer figyelmezteti, hogy másik nevet kell választania, mert amit használni kíván, már foglalt.

  Ha a rendszer inaktivitás miatt deaktiválja a farmot (ami több hónap is lehet), akkor azt a felhasználó számára bizonyos hátrányok mellett, de újra tudjuk aktiválni.
  Gondolunk itt a következőkre: forgó virágok megjelenésére - korábban már megszerzett tárgyak hibás megjelenítése kapcsán - mert azok már elavulttá váltak későbbi fejlesztések miatt.

  A büntetés miatt bezárt felhasználói fiók szintén fogad leveleket a postafiók kapacitásának erejéig, ahogyan ajándékok is megérkeznek arra, ám a büntetés időtartama alatt azok nem érhetőek el senki számára!  Ne feledd!

  A törölt felhasználói fiók későbbi visszaállítása nem lehetséges, azonban a játékosoknak bármikor lehetőségük van egy újabb felhasználói fiókot regisztrálni a játékba és a játékot előröl kezdeni.
  Ha ez történik, kérjük az e-mail cím tiltásáról szóló pont különös figyelembevételét!


  Copyright © 2010-12 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  cskati01, era1270, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.