Visszajelzés Fess hóember show csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 18.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Részemről a Mikulás és a Félszemű kalóz hóember kész lett tegnap, a bal oldalinak az utolsó eventnövényes beadásánál tartok, szóval 4 aratás kell még, hogy kiderüljön miféle szerzet lesz belőle. Az ültetvényen már nincsenek ólak, majd este rakom vissza őket, lement-megy inkább 2 kör szantál, a malom meg pótolja a falánkokkal feletetett tápot. Örülök, hogy megleszek, mire elkezdődik a 4. gazdaköri...nem kevés az az 1230 röpi. Remélem lesz boom is valamikor, szívesen tenyésztenék valamennyit;).

-kaktuszable-, genka53, magdi06 és 6 más kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !

Én is kész vagyok az eventtel.
    Szép lassan rákészülök a holnap kezdődőre.

3. Csak1

Csak1 Haladó

Sziasztok!
    Valaki tudna nekem jó ötlett adni, hogy az ünnepi ajándék mennyisége (vásárlás nélkül) kicsit gyorsabban szaporodjon, mert bárhogy küzdök alig csurran cseppen 3-5-8 egy egy istállótakarításkor a bahán!
    Segítségeteket előre is köszönöm!

4. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Nem tudom, mik vannak kint az ültetvényeden, de javaslatom, hogy töltsd meg 16 órás érésidejű állatokkal.
    Egy az egyben adják a felröppenőt és naponta kétszer arathatod, ami napi 80 felröppenőt eredményez.
    Ha van szitakötőd, azt használd, mivel a tápjának a keverési ideje kedvező.
    Ha van vadaskerted és manufaktúrád, azt is megpakolhatod, így alap esetben 46 felröppenőd lesz egy aratáskor.
    Jó még a teve és panda narancs fejlesztése is.

Ajánlom még az ajándékkérő topicot is, ha meg vagy szorulva.
    Valaki talán meg tudja adni a topic linkjét.
    Én sajnos nem tudom, mert nem vettem igénybe soha.

Megtaláltam:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...penő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/page-48

Sok sikert!

Utoljára szerkesztett: 22.12.19
    -kaktuszable-, genka53, Csak1 és 2 más kedveli ezt.
  5. strawberry49

strawberry49 Rutinos

csio70, nagymami2, bugavalika40 és 26 más kedveli ezt.
  6. Kati

Kati Utánpótlás-írogató

6 anakonda, 10 más állat és 5 lelröpenöt kaptam . Tele van a bahám állatokkal első nap óta és a középsönél 80 darabosnál 45 van ha csak ennyit ad nem lesz meg az event

7. Atali

Atali Törzsjátékos

Szia!

Ez csak 16db ól, ezzel nem lehet tele a Baha farm! 40db fér ki. Nekem jelenleg szitakötő és tengeri póni van kint, ezek jól adják. Előtte teve volt kint, az is jól adta, csak annak sokáig tart lekeverni a tápot. Ha rövid idejű állatokat rakták ki, azok nem fogják adni.

-kaktuszable-, genka53 és DevilMókus kedveli ezt.
  8. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!
    Lassan én is az event vége felé járok, még kell kb 1500 hóember és 100 db ünnepi játék. :)
    A bahán nekem is szitakötők vannak az összes vadaskertet is odapakoltam szintén szitakötőkkel tele,valamikor délután aratom,gyorsitókkal még késő este tudom ismét aratni...:) Szerintem ma végzek vele..:)
    Utána várom a téli mese 4-et, a főfarmot,és a baha ültetvényt hosszú érésű ólakkal pakolom tele, várva a holnapi 14 órát ;) ahogy nézem nem egyszerű futam lesz,nézve a felröpik mennyiségét...:music:

Szia osztrak12! Örülök hogy látlak !

marcsi152, maszilva, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  9. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nálam volt kint 5 polip, 1-1-ben adták, most beszedtem cápákat raktam ki a holnapi kezdésre.
    Lassan beérik az eventnövényem, még 2 kör kell a teljes befejezéshez, de már nagyon meguntam

Atali, -kaktuszable-, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  10. MózesBotond

Szia!

Nem értem pontosan, mi az a középső 80 darabos, de ha jól értelmezem, amit írtál, vannak óljaid, csak nem jó helyen.
    Pakold át őket a Bahama ültetvényre – az a terület, amit először megszereztél a Bahamán –, mivel csak ott jön felröppenő.
    Még egy javaslat.
    Hagyd is ott őket, mivel a következő eseményhez is ott jönnek a felröppenők, valamint a rendes farmon, ami először állt rendelkezésedre a játék indulásakor.
    Ezt a területet is be kell népesítened állatos ólakkal.
    Itt is a 16 óra körüli érésidejűt javaslom.

11. Kati

Kati Utánpótlás-írogató

Szia köszönöm a válaszod. Ha 16órás 2x nem lehet le szedni most is le szedtem 10 ólat 2 felröppenőt kaptam

osztrak12 és encibaba52 kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nekem sima tukánodúk, és vöröspanda kuckók vannak kint, egy-egybe adják a röpit. :)

maszilva, -kaktuszable-, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  13. MózesBotond

-kaktuszable-, osztrak12, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is azon drukkolok, hogy legyen BOOM,ha már minden tenyésztés ad felröppenőt.Könnyebben összejönne az 1230 db.Már bepakoltam a bahára 4 vadaskertet ,a többi pedig fóka medence. A főfarmon pedig 10 db denevér,és terményesek vannak kint!Lehet viszek át 4 db Vadaskertet oda is.Kellemes készülődést az ünnepekre!Most sült ki a mákos gubám/az uncsik kedvence/Holnap még vanilia krém kerül rá és tejszin hab,vagy kis habcsókokat sütők rá/ha lesz még kedvem/

Atali, maszilva, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  15. Arimama.

Arimama. Járnitanuló

Sziasztok.Érdeklödöm.Kiraktam a Manó mühelyt mert kellett a hely.Most vissza raknám másik helyre,de sehol sem találom.Örökre elveszett?Üdv:ibancs

16. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. Hóemberek megépítve, második kör beigli a sütőben, én örülök, hogy kész vagyok mindennel, jöhet most már mindenkihez a nyugodt szép békés Karácsony.

Szia, a terményes ólaknál keresd.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.12.19
    -kaktuszable-, osztrak12, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  17. Csak1

Csak1 Haladó

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
    További kellemes játékot és nagyon kellemes ünnepeket kívánok!

-kaktuszable-, osztrak12, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. margitraknepataki48

margitraknepataki48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Hókupacot mi add mert nekem abból van kevés.

osztrak12 kedveli ezt.
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az eventismertető

Hókupac
    Érkezhet:

• növények és fák aratásából az alábbi területen:
      • CSAK a szédült szántón
    • Ajándékként küldhető (az ingyenes mennyiség felett 3 FA/ db áron)
    • A Varázsfa ebben az eventben Hókupac felröppenőt ad.

20. margitraknepataki48

margitraknepataki48 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a választ.

juliannakoczkas, Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.