Fizetés € helyett forinntal

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: pircsimama, témanyitás ideje: 27.7.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pircsimama

pircsimama Fórum-zöldfülű

Kedves Felhasználók,

a nagymamámnak vettem Eurós számlásról gépet és azóta csak €-ban tud vásárolni. Mivel ő magyarországon él így inkább forintban szeretne fizetni.

Van valakinek ötlete, hogy lehetne visszaállítani az accountját, hogy megint forintban lássuk az eszközüket és abban is tudjon fizetni?

Üdv.

Piri mama unokája

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ezt a helyzetet itt a fórumon nem lehet megoldani, kérlek, vegyétek fel a kapcsolatot a Supporttal, a Nagymamád farmjáról.

Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat kell választani.
    Legalább 140 karakterrel részletezzétek a problémát. Mi történt, melyik országban él a farmozó Nagymama, milyen pénznemben szokott fizetni.

Olyan e-mail-címet adjatok meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudjátok.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is tudjátok írni ilyenre.

Kérlek, a velük folytatott levelezésből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmeteket kérjük.

Ha problémába ütköznétek a "nem vagyok robot" vagy ''ember vagyok'' igazolással. akkor vegyétek kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza lehet később állítani.)

Ismertető a supportról: A játék supportja

Feleslegesen nyitottál új topikot.
    Ezért bezártam.
    Kérdésedet a már meglévő segítségkérő topikok egyikében is feltehetted volna itt, a Technikai kérdések részlegben is, ahol ezt a topikot nyitottad.
    Kérlek, ismerkedj meg a Fórum szabályaival az alábbi linkeken: / Fórumszabályzat / A fórum felépítése és használata /, hogy Te is zökkenőmentesen fórumozhass a jövőben.
    Köszönjük. :)

semmirevaló, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.