Visszajelzés Fociláz 2019

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Huhh azért szépen odatették magukat a event összeállítók. Jó kis mennyiséget kell letermelni a gazokból. Asszem most sok partypörit kell elhasználni terménybónuszokra. :S Felhő is elé necces

2. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok!
    Tegnap vásároltam egy luxus csomagot ,mára eltűnt a 90 db érmém .Vajon miért ? Ha valaki tudná érdekelne nagyon !
    Köszi!

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Legközelebb légy szíves segítségkérő topikban jelezd, ha eltűnik valami.
    Például itt:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...láltál-topicot-Általános-témák-részleg.14196/

A türelmedet kérjük, mert a csillagos érme eltűnésének ténye ismert, a kivizsgálás folyamatban van.

4. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Köszönöm !
    Azt hittem ha ebben a játékban hiányzik valamim ide írhatok .Nem vagyok itt sűrű vendég ;) Bocsánat ,hogy itt jeleztem
    !;)

5. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!

Azt viszont lehet tudni, hogy 128 érme kell a felhőhöz és a 10 pályán összesen max. 77 érme gyűjthető. Ebből adódik, hogy kétszer kell végig menni a pályákon, de legalább 1,5-szer.

nyuszi63, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nem tudom ennyit tudok-e játszani, de pár gólt szeretnék lőnixD

Gio kedveli ezt.
  7. stefi49

stefi49 Haladó

Én szeretek játszani ültetgetek aratok lövöldözök lesz ami lesz hajráááááá

Ribiszke, genka53, bocsinet és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

Akinek kosárvásárlásnál hiányzott a csillagos érméje, azoknak hozom a jó hírt.
    A javítás megtörtént.
    Köszönjük a türelmeteket és elnézést kérünk a kellemetlenségért!

ljanika6, nyuszi63, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  9. foresttom

foresttom Járnitanuló

[​IMG] Nem is olyan rossz xD csak .....van egypár nehéz góóóól....:cry:

tomforest, maligandi, foresttom1 és 18 más kedveli ezt.
  10. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia! Közel 200 party pöriből egy árva termésbónusz nem jött.....jött viszont ólbevételi bónusz.....ja,hogy most ólak nincsenek is kintxDhát így jártam.Lett viszont több tucat pehelytollasom,örültem,hogy megszabadultam tőlük a vonaton,hát eddig tartott az örömöm:wuerg::cry:

kovacstne, Pelzsu, Hagymácska55 és 9 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia foresttom!:)
    Gratulálok! Hamar letudtad! :D:inlove:
    Sikerült kipörgetnem egy bónuszt, ezért komfortba ültetve, ananászos sütivel aratva termelek, amíg kitart a bónusz. Utána mezítlábasan: csak vízzel és sima trágyával 1*1-ben, ezért is hagytam fent a raktárházakat, így azok folyamatosan termelik a trágyát.
    Ennek köszönhetően nekem is sikerült már 52 érmét szereznem, abból meg is vettem mindjárt a felhőt és az All-star játékosok dekort, amit fel is raktam a felhőre nehezéknek, nehogy elfújja a szél ;).
    Még 76 érme kell a két dekorra a teljes felhőhöz, utána lehet csemegézni. :D
    A Hűséges szurkolók már ott vannak az Aréna mellett és várják a meccs folytatását. ;):D:inlove:
    További sikeres eventezést kívánok! :D:inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 1.8.19
    tomforest, maligandi, foresttom1 és 15 más kedveli ezt.
  12. sareni90

sareni90 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne,hogy teljesíthető úgy is a játék legalább a felhőig,hogy csak simán ültetek-aratok? Gondolok itt arra,hogy nem tudok valódi pénzért ilyen-olyan csomagokat venni,nem tudok valódi pénzért partyt venni,hogy jöjjön ilyen olyan bónusz... Kis területeim vannak és csatnit eszek,locsolok. Így is meg lehet? Vagy így teljesíthetetlen? Látom,hogy valakinek már meg is van a felhő,én meg jó ha párszor fociztam :(
    Kb 4 éve hagytam abba a játékot,most kezdtem újra,de olyan lehetetlennek tűnik az event (nem csak ez)
    Olvastam valami 0 percezésről,egyszerűen fel sem fogtam miről van szó,annyira összetett. Nem szeretném ennyire túlbonyolítani a játékot,egyszerűen csak tisztességesen ültetni-aratni... Úgy mint régen...

nagymami2, gödimamu1, Gio és 2 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ezt csak Te tudod kiszámolni. Te tudod, hány darab az az 1x1-es föld, amin ültetsz; annak a 3-szorosa az egy aratásból jövő növényhozam. És Te tudod, az event végéig hány aratásod lesz. A csevegő elején ott vannak a mennyiségek, amit le kell termelni.
    Elvileg az event megcsinálható simán, pénz nélkül, ha időd van a játékra; tudsz legalább naponta négyszer aratni. (Az a nullperc ebben az eventben nem játszik, a Bahán nem használható.)
    A felénél már fogod látni, hogy haladsz; van-e elég növényed és felröpid; illetve a végéig előteremthető-e a hiányzó mennyiség.

Emőke, genka53, nemo-kapitany és 9 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Felhő aktiválva,szupertáp és szupertrágya kiváltva.Menet közben az esetleges felröpivel kacsakatát tervezem még kiváltani.[​IMG]

Ribiszke, Hagymácska55, Fatther és 11 más kedveli ezt.
  15. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Még kell 30 érme, hogy teljes legyen a felhőm, sajna a 3. pályát elveszítettem, tiszta béna voltam pedig a többi ment rendesen

16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Én eddig 2 pályát szórtam el,:wuerg: de volt már 10-es is.;)Vettem már ezt azt a botban, remélem nem bánom meg...o_O
    Ma korán ébredtem,így jó vagyok 5 aratásra;):p, egyelőre a röpi is rendben...:music:

ursa11, genka53, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  17. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Az a vonat már elment, de majd jön egy másik, arra is kell valamixDxDxD

ursa11, genka53, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  18. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Sziasztok!
    Az előbb egy igen kellemetlen élményem volt, amit egy kellemes meglepetés váltott fel. Eddig csak termeltem az e.növényt, s most, hogy a tíz ezret meghaladta a mennyiség, nekiálltam nagy bátran focizni, és a második pálya közepén, a labda elrúgását követő pillanatban kidobott valami (ki tudja azt megállapítani, hogy az én netem szórakozott-e, vagy a BP-vel történt a szakadás?). A böngésző megmaradt, csak a Farmerama fiókomat csukta be.
    Mindjárt mondtam egy-két keresetlen szót magamban, olyan jó ízes magyarsággal, aztán újra nyitottam a fiókot, minden úgy nyílt ahogy szokott. Megint morogtam egy sort, mert ebből azt szűrtem le, hogy kész, vége az a laszti elszállt az űrbe. Hát nem! Megnyitottam a játékot, és a nyitó ablak beadása után megjelent az a pálya, amin előzőleg játszottam, és a labda ott vihorászott az egyik játékosnál. Gondolhatjátok, hogy mennyire megörültem az elveszettnek hitt labda megkerülésének, és a játékom folytathatóságának. Úgyhogy csak semmi csüggedés, ha elszakad a cérna, van újabb esély, csak élni kell vele!
    Sikeres focizást kívánok nektek is!:):D:inlove:

Emőke, jófarmerlány, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A felhő és egy kitehető összefocizva;) most jöhet a többi;)
    Felreppenő van bőven.. csak termelni kell;) még az is elképzelhető hogy mazsolázásra is futja a focizásból;)

gabianyus, ljanika6, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.