Visszajelzés Fonalgombolyító éjszakák - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 29.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Összetett az event, több területen zajlik. Sok aratás ütemezés és társai volt. Lassú és akadózó játék ellenére már csak egy sütivirág aratásom maradt és végeztem. Ennyit megért hogy esélyem legyen mamutfára. Ötvenöt ilyen ládát nyitottam ki pár napja, három mamutfát kaptam. Ez kb 1:20-hoz arány, ha egy évben 27-szer kapok Felszereléses XI ládát ebből a felhőből akkor az évente kb egy mamutfa. Ugyan nem nagy arány, de ennnyit megért.

Othep, Éva0315, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  2. ZSUZSA21

ZSUZSA21 Járnitanuló

Szia semmi gond!Én is így jártam nem is tudom,hogy nyomtam félre ezért kinlodtam vele!!

times84 és varga1234 kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Van remény!
    EZT olvasd el, és gyorsan cselekedj, van segítség.;)

4. amethyst

amethyst Utánpótlás-írogató

Kész az event, de honnan szerezzek még 700 db fogaskereket a takaróviszály kiváltására? Nem vásároltam semmit sem. Tanácstalan vagyok. [​IMG]

5. milanzs

milanzs Fórumelemző

Na jó, én befejeztem.... teljesíthetetlen...

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A dekorokat megkapjuk a haladási sorból, csak a felhőt kell kiváltani a boltból. A két dekor, amit kiváltottál, már másodpéldány.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, vihence és 2 más kedveli ezt.
  7. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Sziasztok ! hamarosan végzek az eventtel már van 1100 db fogaskerekem a felhőt még sem engedi kiváltani . ID: 16942717

8. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Nem gondoltam,hogy ilyen komótosan csinálom végig,de a szupit most gyűjteni kell ha jön egy
    nehezebb event,arra:p
    A felhő meg el van egy jóóóóóó darabig:D:D:D
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:)
    Ja a kiváltandóknál majdnem lemondtam a pokrócosokról, mire észrevettem,hogy több ezer van
    belőle:music::music::music::D:D:D

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem 1.100 hanem 1.110 érme kell a felhő kiváltásához. Amennyiben megcsinálod az utolsó feladatot is, ott kapsz 360 érmét, s akkor már ki tudod váltani.
    Vigyázz, először a felhőt váltsd ki, és a maradék érmén utána még a két kisebb értékű dekort is ki tudod váltani.

Sali~*.*, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  10. ZSUZSA21

ZSUZSA21 Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget ,írtam nekik várom a csodát!!A saját figyelmetlenségem miatt!

Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  11. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Nagyon sajnállak, hogy nem tudod elkölteni, de ezzel vagyunk így jó néhányan. Mégsem bosszant, vagy idegesít, hiszen nem csak én játszom hanem mások is akiknek igen jól jöhet. Te is voltál kicsi farmos amikor még lested honnan tudsz csillagot szerezni a tovább lépéshez. Azt fájlalom legjobban, hogy a rengeteg csillagodért nem tudsz vásárolni egy jó helyesírási szótárt. Szép estét kívánok.

Éva0315, kevinerika52, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  12. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

köszi Jutka csak igy felhívtam a figyelmet szuper :)))))))

13. bherczeg

bherczeg Haladó

Ez egy lehetetlen feladat munka mellett .meg lett 1100 de nem fogom tudni a másikat megcsinálni 15 óra alatt.4000 hiányzik a nővényből még.Ezt nem tudom miért kellett így csinálni ,teljesen elment a kedvem az egésztől .Miért kellett oda az a nyavajás 10 kis pengő

jutka190226, genka53 és Samborg kedveli ezt.
  14. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Sziasztok! Sajnos én nem tudom befejezni egyik farmot sem, ezt se, meg a Babar.bandesz farmom se.
    Még kell elég sok növény az erdei tisztáson ami nem lesz meg.
    Sajnos mostanában több eventet nem tudok befejezni.
    Gratulálok annak akinek sikerült, és hajrá akinek még hátra van.

jutka190226, kutyaszálló és genka53 kedveli ezt.
  15. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Event kész, felhőcském aktíválva, amin magam is csodálkozom, mivel későn fogtam neki. Nagyon kalandos volt a kezdet, mivel elolvastam Gyöngy számítását, és gondoltam, h ez nem az én eventem, ki is hagyom. Túl sok a VV problémák. Csak közben kedves szomszédom (köszi!) felhívta a figyelmemet, h módosult a helyzet (hiába, olvasni kellene), így gyorsan összekaptam magamat. Csak jó lenne ez a felhő, még ha ilyen hosszú az érési ideje is - gondoltam. Közben megnéztem, h 68 db ilyen felszereléses ládám van, lehet érdemes lenne már kibontani, ezen elgondolkodom majd. Azért a kerék is is segítségemre volt most, meg a drága kis pannijaim is!
    Mindenkinek sikereket, gratula a készeknek.
    U.i.: Kívánok nektek is hasonló gyönyörű havacskás reggelt, délelőttöt, megyek is lassan lapátolni:)

16. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Sziasztok ! EVENT kész felhő bezsebelve köszönöm a segítséget genka53 gazdának és a többieknek akik segítettek a hozzászólásukkal.

17. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Boldog Mikulást mindenkinek !

18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nem lesz az utolsó faladatom ez már tuti:cry:A felhő elfelejtve:cry:

Éva0315 és jutka190226 kedveli ezt.
  19. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szerintem van más mód is a figyelemfelkeltésre. Mondjuk én más vagyok, csak akkor írok, ha valami mondanivalóm van. Most azért, mert sikerült befejeznem annak ellenére, hogy csak kétszer tudok belépni a meló miatt. Amire büszke vagyok, hogy 2 kicsin is sikerült. Sajnos a másik 3 elvérzett a felreppenők hiánya miatt, de ez ellen nem tudok mit tenni. Hiába ültettem hosszú növényt nem adja úgy, mint a nagyon. A nagyon a plusz felrepikből még váltottam ki amit gondoltam. Ebbe sajnos nincs beleszólási jogom. Attól függetlenül amit kivettem az mind hasznos lesz majd. A következő sem lesz könnyebb, sokba fáj, de megoldom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.