Visszajelzés Fontos Unity technikai teszt 24-órán keresztül - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gomboc58

gomboc58 Haladó

Látom azért van jó tapasztalat is, de olyan mint a fehér holló :D Én most fejeztem be!!! Majd este 6kor visszajövök. 5 farmmal még addigra sem végeznék :D :D olyan lassú és körülményes. Terményes óliak kihelyezése egy területre 40 percbe tellett :eek: :p Borzalom. Kinek van erre ideje. Befonom a szemöldököm közben :D :D Tesztelném én a játékot ........ de erre nincs időm Mindenkinek jó szórakozást!

2. Bubu49

Bubu49 Járnitanuló

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Nálam a Chromon tökéletesen működik minden. Megnyugodtam, hogy a laptopom megfelel a feltételeknek!
    Ami viszont szomorű, hogy a Firefoxon se tegnap, se ma belépni sem tudtam, pedig ez a próba hét alatt tökéletesen működött. Én jobb szeretem ezt használni, mint a Chromot. Bízom benne, mire eljön az idő ezen is tudnak javítani.A bank még mindig nem tökéletes, mert belépéskor azt mutatja, hogy 1.000 Fa 1.000 Ft-ba kerül. Szerintem sokan lecsapnának erre a lehetőségre, aztán jön a keserű valóság, hogy a látszat csal :D
    Hajrá, sok sikert, hogy minél előbb ki tudjátok javítani a hibákat, mert félő, hogy sokan fel fogják adni a játékot januártól, ha nem sikerül tökéletesítenetek a programot.

lukimi, csica1952 és gomboc58 kedveli ezt.
  3. gomboc58

gomboc58 Haladó

Maximáisan egyetértek! Nekünk 5 farmunk van ..... nem véletlen. Mert szeretjük, de ez a helyzet most eléggé elkeserit.

Ditti58 kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Nekem nagyon tetszik, hogy végre név szerint lehet keresgélni ajándékozásnál és nem kell több percig kutatni valakit a listában :D Van még sok hiba és hiányosság, de ez egy hasznos funkció (főleg annak, akinek sok száz fős a baráti listája, és éléskamrából is szokott ajándékozni. Remélem az ajándékozási eventnél is használható lesz ez a szűrés)

HéricsBáró, lukimi és PalMa kedveli ezt.
  5. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!Tegnap gyalázatosan működött Chrome-n a játék,most viszont tökéletesen,így tudtam nézelődni,próbálgatni is az újításokat.
    A piac nagyon tetszik,főleg az,hogy szét van bontva a farm és a baha,szerintem egyszerűbb a keresgélés,ezt is megszokjuk majd,mint a régit.A kézi aratás,ládabontás nehézségeiről nem írok,már többen leírták,viszont a beérkező leveleknél választ nem lehet írni.Van még idő a javításokra és reménykedhetünk,hogy élesben már tökéletesen fog működni minden.

lukimi kedveli ezt.
  6. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

feladom nem lehet játszani így,nem működik semmi rendesen.

gomboc58 kedveli ezt.
  7. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

A zuhatagok szigetén fejlődött ki a "Virágos dallamok (+)-os, mivel többször lehet aratni, ott is maradt. A mostani verziónál sajnos nem látom milyen állapotban van. Először le sem tudtam aratni, majd frissítés után eltünt róla a beérett jelzés, de most sem látom hol tart.
    Gazda: farmer54, ID: 20909070

8. Niki-Lak

Niki-Lak Utánpótlás-írogató

Sziasztok :)
    Két gépről és telefonról is beléptem tegnap és ma is a játékba. A régebbi gépünk Windows 8-as, ha jól néztem korábban az ajánlott gépigényt, ez a gép minimális feltételeket teljesíti. A játék gyorsan betölt, néhol akadozik, de egész jól működik. A másik gép windows 10-es gyorsabban betölt, kevésbé szakadozik a játék során. Mindkét gépen chrome böngészőt használtam. Telefonon is próbáltam belépni. Itt puffin és chrome böngészőt is kipróbáltam. Puffinnal betöltött és el is indult a játék, de nagyon akadozott. Vetés ültetés géppel is nagyon sokáig tartott A chrome nál be se töltött, csak talicskáztak a birkák xD Régebbi Huawei telefonom van, megmondom őszintén már azon is csodálkoztam,hogy a puffinon egyáltalán elindult :D
    Rövid időm volt, hogy jobban megfigyeljem az esetleges "hibákat", de pl, a vetőtáblánál a növények körüli éles körvonal szerintem nagyon zavaró. A másik ha véletlen kimentem az egérrel a vetőtábla területéről, az egész tábla eltűnt, újra kellett nyitni.
    Tápkeverésnél mindig visszaugrik az első oldalra, ha elindítok egy keverést. Hirtelen most ennyi jutott eszembe :)

Ribiszke kedveli ezt.
  9. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Jóóóregggelt!Kedves farmeramások!Remélem ma már alábbhagy a felháborodottak hevessége.
    Most próbálok a paszúlyon aratni,működik az animáció(a farm más részein nem)Valamint a számlálón nem látható a haladás.A bahán a beérett állatoknál megvan a kis tábla,de a növényen,fán nincs valamint a beérett növény a frissen vetett állapot látványát mutatja.Elnézést de csak egyszerű játékos vagyok aki nem rendelkezik a megfelelő számítógépes szakzsargon kifejezésekkel.

böbe764 kedveli ezt.
  10. Ádámgazdi

Ádámgazdi Fórum-zöldfülű

Hát VALAMI TÖRTÉNT!! Nem tudom, mit tettek, és ki tette, de hálásan köszönöm!
    MINDEN működik, és aránylag gyors is!
    :D:D:D
    Nagyon boldog vagyok:))))
    Minden elismerésem! Részemről küldök egy nagy vállon-veregetést!:)
    Sok év "munkája" van itt, úgyhogy én KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!:inlove::D

(akkor most megyek, és próbálok tenni a terményes ól akcióval)

lukimi kedveli ezt.
  11. Bozolo222

Bozolo222 Utánpótlás-írogató

Sziasztok sajnos nem merek farmranyat vásárolni mert ennyi időm a játékra sok éves munkám a kukába kerül imádtam a játékot
    de ez ebben a formában élvezhetetlen az eventeket így is nehéz időre megcsinálni így lehetetlenné válik ezen ha nem tudnak
    drasztikusan változtatni

Ditti58, takizsuzsi40 és rytmau kedveli ezt.
  12. Magdi031954

Magdi031954 Utánpótlás-írogató

Semmit nem lehet csinálni!Belépek és azután csak tölt és tölt.....

böbe764 és rytmau kedveli ezt.
  13. rytmau

rytmau Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    nekem chromebookom van,vadi uj es megsem mukodik rajta a unity verzio. tudnatok segiteni,hogy milyen programot vagy frissitest kell letolteni,hogy ne fagyjon le az egesz jatek? 2 napja nem tudok vetni es a vetogepem,amit 15 farm aranyert vettem teljesen haszontalan es be fogok gazosodni. :(
    tudom,turelmesnek kell lennunk,de ez most megis eleg bosszanto.
    koszonom

14. Katkaélet

Katkaélet Utánpótlás-írogató

A feltételeim megvannak a géphez, mégis iszonyatosan lassú, egy óra alatt nem tudok learatni. Szerettem ezt a játékot, de én fél napot nem tudok előtte ülni. Sajnálnám, ha abba kellene hagyni!!!

gomboc58 kedveli ezt.
  15. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Nem működik a szezon sem.

16. Joye

Joye Utánpótlás-írogató

Ez egy használhatatlan bóvli. A paszulysorokat alig tudom bearatni mert olyan lassú. És még az "enter" sem működik. Random módon "ez a tárgy nincs az eszköztáradban" feliratokat dobál. Ez így használhatatlan és még csak a paszulysoroknál járok.
    Asszem én itt untam meg. Szóljatok ha működik nekem talicskázó birkákat nincs időm nézegetni.

Utoljára szerkesztett: 25.11.20
  17. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Tegnap este még sikerül 1 óra alatt learatni, most már be sem tudok lépni táncolnak a barik

böbe764 kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Jó reggelt.

Azért van kivétel is, azt hiszem.

Reggeli nagy aratás megvolt, igazából nem sok mindent vettem észre rajta, minden területen
    ládát adó dekorok, ugyanúgy 1 perc volt ez is mint tegnap reggel.
    Terület váltás folyamatos, megakadás 1-2 másodperc csak,
    nem erőgéppel játszok s nem is mai darab még kiszolgál azt hiszem egy jó ideig.

lukimi és PalMa kedveli ezt.
  19. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép napot!

A napsütés ugyan elmaradt, de ez már fel sem tűnik, ez a játék borzalmas lett. A felhősorok közötti aratások között is jön a hosszú percekig tartó 100 %-son történő talicskzás, rémálom! Ez közel 400 felhősornál akár fél napba is beletelhet még munkásokkal is. Nekem már órák óta ott van a hatalmas lefagyott helikopter, amitől semmi sem látszik. Már utálom ezt a játákot.

drunyi kedveli ezt.
  20. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

A vetőtábla ikonok alig láthatóak a neonos körberajzolás miatt! Alatta a darabszám alig látható. Egyébként is rettenetesen zavarja a szemet ebben a formában! A Flash verzióban ezzel nem volt gond.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.