Közlemény Fontos Unity technikai teszt 24 órán keresztül!

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 20.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Farmerama HU

  Kedves Játékosok!

  A Unity/WebGL kliensre való átállás egyre közeleg (2020. decemberre várható), ezért végre kell hajtanunk egy nagyon fontos, 24 órás tesztet, amelynek során lényeges technikai adatokat tudunk gyűjteni például a betöltési időkről, vagy a szerverek leterheltségéről. A teszt idejére a Flash klienst le kell kapcsolnunk.

  Ez ügyben számítunk a megértésetekre és a támogatásotokra! Tisztában vagyunk vele, hogy egyesek szemében ez már túlzásnak, vagy idegesítőnek tűnhet; de sajnos kénytelenek vagyunk ezt a tesztet az éles szervereken lefolytatni. Ennek okán egy nagy kéréssel fordulunk hozzátok:

  Kérjük, hogy játsszatok a Farmeramával november 24-én, kedden 14 órától a Unity/WebGL kliensben. Semmilyen extra teendőtök nincs, ugyanis automatikusan ez a verzió fog betöltődni belépés után.

  Nagyon szépen megkérünk mindannyiótokat, hogy a megszokott módon játsszatok, ahogy egyébként is szoktatok nap mint nap; és még akkor is adjatok egy esélyt a dolognak, ha a nyílt béta teszt során problémáitok voltak. Amennyiben problémák lépnének fel a kliens betöltésénél, csak próbáljátok meg újra a belépést, illetve olvassatok bele a GYIK-ba, ahol rengeteg hasznos információt találhattok ez ügyben. Ne feledjétek, hogy az első betöltés ideje hosszabb lehet a megszokottnál, ezért legyetek türelmesek, és ne szakítsátok meg a folyamatot. Előre is köszönjük!

  A teszt ideje alatt esetlegesen előforduló teljesítményproblémákért, egyéb kellemetlenségekért előzetesen is az elnézéseteket kérjük. A teszt végeztével (november 25., szerda 14 órakor) vissza fogunk váltani a Flash alapú kliensre.

  A teszt miatt nincs szükség pánikra vagy túlzott aggodalomra. A nyílt béta teszthez készült GYIK választ ad a legtöbb felmerülő kérdésre, így javasoljuk annak átolvasását. Emellett a saját megnyugvásunk érdekében célszerű lehet a fórum könnyedebb csevegő topikjait is meglátogatni. Hosszú út áll mögöttünk, de már a célegyenesben vagyunk, és minél többen játszotok a Unity/WebGL verzióval, annál közelebb kerülünk a célvonalhoz. Ne feledjétek, hogy a Flash Player támogatása 2020 végén megszűnik!

  Bizakodóak vagyunk a tekintetben, hogy minden Farmerama játékosnak lehetősége lesz folytatni a játékot a Flash megszűnését követően is. A Unity/WebGL verzión kívül még egy alternatív megoldás is a kész állapothoz közelít, amelyet a moderátoraink a következő napokban fognak tesztelni. Amint elégedettek leszünk az eredményekkel, be fogjuk ezt is mutatni nektek. Maradjatok velünk!

  Végül, de nem utolsó sorban: Talán többen csalódottak vagy dühösek vagytok a "rossz időzítés" miatt. A Szüreti Event (és a Csöves Event) a szerdai nap folyamán fog elindulni, és tudjuk, hogy többeteknek a Szüreti Event maga AZ ÉV eventje. Megértjük, ha ez negatívan érint benneteket. Épp ezért úgy döntöttünk, hogy mindkét event kezdési időpontját 14 óráról 18 órára módosítjuk, melynek következtében a Flash-re való visszaállás után közel 4 órátok lesz még a felkészülésre. Teljes mértékben kompenzálni benneteket nem lesz lehetőségünk, de egy bónuszkódot ki fogunk adni szerdán az event kezdetének megkönnyítésére.

  Hogy egy kicsit motiváljunk titeket, egy kisebb bónuszkódot előkészítettünk a tesztelés időszakára is, amelyet a teszt kezdetekor fogunk kihirdetni kedden!

  Még egyszer köszönjük a támogatásotokat, megértéseteket és hűségeteket - nagyra értékeljük!

  A Farmerama csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.