Visszajelzés Fotószafari event csevegője- 2018. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 28.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok! Most volt egy kis időm az olvasgatásra! Nem vagy egyedül ezzel a dologgal! Szépen megnézegettem ,aratás előtt minden rendben, mindent kinyitottam, becsuktam, felhőket aktiváltam ? stb... Megállapítottam oké minden, mehet az aratás! Csak a legfontosabbat felejtettem el a pannikat! A múltkori cserekereskedelemnél összeguberáltam 1-2 pannit, így most 7 db van! Szépen sorakoznak a helyükön! De mindig elfelejtem őket kirakni! Vagy egyik területre kirakom és beszedni, ill átrakni felejtem el! Már nem is tudom hova kössek magamnak csomót!xDxDxDDe lehet, hogy ránézek a csomóra és nem jut eszembe, miért is kötöttem be?:wuerg:xDxDxD

brozsa, marcsi152, ildiko44 és 16 más kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia Gyöngy!
    Megyek hozzád tanulónak.:music: Gratula!

marcsi152, ildiko44, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tegnap kipörgettem két 100%-os bónuszt,a növényem kész is lett.Reggelre a felrüpik is megugrottak,a kétmagvú tök nagyon jól adja.5 feladat kész,már készülnek a fotók.Kell még hozzá fényképezőgép, ahogy gyűlik,folyamatosan csökkentem az időt.Legkésőbb reggelre készen is leszek.
    Csak a felröpin múlik.

Imi*, marcsi152, Lillapilla73 és 9 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gondban vagyok. Egyelőre nem tudom kihozni a felröpiket egyenlőre. Harmadjára próbálkozom, de még negyedjére sem fűzök hozzá szép reményeket. De nem adom fel. Mert beváltáskor ki lesz hozva egyenlőre, ha a központban valamit el nem szúrnak a scriptek. A keréken nem tudok kipörgetni semmi jót. Így aztán szabira küldtem a pannikat, mert nem kell sietni sehová. Ma indul egy másik eventecske is, hogy hétvégen dolgozhasson mindenki.

times84, marcsi152, Szabi451 és 9 más kedveli ezt.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Aláírásodból kivettem azt a hibás hivatkozást (IMG jelzés)

6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A ma kezdődő event nem lesz gond, nem sok növény kell,azt egy délután le is tudjuk termelni.Nálam a beadandókkal sincs gond,azokból sem kérnek nagy mennyiséget. Nekem mindig a felröpi a mumus, de jól kigondolva a Bahán is teljesíthető.Most a koszorúhoz nem kérnek! Ez megnyugtató.

ildiko44, maszilva, kelleri és 3 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Nekem is feltűnt, hogy mit keres ott egy fésű.xDxDxDxDxD

8. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Sziasztok.
    Jól alakul ez az event, 328 fényképezőgép, 182 objektiv eddig a röpi. A saguaro tegnap durván 115-70 arányban adta a felröpit területenként 23% legendával pannik nélkül. Érik a második kör eventgaz, egyszóval minden oké.
    Beszállok én is a versenybe, még tegnap délelőtt sikerült fejlesztenem egy szintet a legendán, és csak most jutott az eszembe, hogy beadjam a Tölgybeo_O:cry:xD. Már 24%, előbb-utóbb kész lesz ez is.
    Sziporka sziporka hátán, vlgigröhögtem a reggeltxD.
    Sok sikert Mindenkinek!

Imi*, brekkencs., szekulagábor és 9 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Nem tudom, hogy kell-e még a legendád fejlesztéséhez növény, de a páfrányt mindenképpen a figyelmedbe ajánlom.
    Állatoknál meg csak bahásokban gondolkodj. Ha van pillangóbábod, akkor néhány narancs és pink óllal hasítani is lehet.

marcsi152, Szabi451, almáspite48 és 11 más kedveli ezt.
  10. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    Jól haladok az Eventel;)remélem sikerülni fog
    Csak úgy megjegyzem a Bahamán 400-as lettem:cry:

Imi*, fabatka, ildiko44 és 20 más kedveli ezt.
  11. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Köszi a tippeket.
    Lebontva 14és 10 a két kupa. A pillangóbáb is megvan, Bahamán is kiváltottam a nyolcadik kamrát is a fókához, teve, koala , tukán még nincs, de remélem ezekből is összejön.

fabatka, ursa11, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  12. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Nagy gratula! :) Üdv a klubban!:D

ildiko44, DevilMókus és Gio kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Lépésenként haladok... a két felső feladat kipipálva...
    A gaz szaporodik8)... bár tegnap egy területnyit sikerölt aratás helyett kitörölnöm:wuerg::oops:
    Gratulálok a 400-hoz;) Én a 450. szinten tanyázok... de mivel annyi banánom van hogy nem érdekel a szintlépés:p

ildiko44, szekulagábor, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. Leho69

A főka a piac szempontjából fontosabb, hogy ki legyen váltva, mint termelés szempontjából. Azt időnként relatív nagyon olcsón elérhető, míg a többi állat nagyon drága. A többi állat, ami nincs kiváltva legenda szempontjából nem fontos. A teve lehet még annyiban, hogy bőségesen lehet neon és pink ólakhoz jutni cserenapon, de ezeket sütik nélkül nem is érdemes használni. Keress olyan állatokat, melyek relatíve drágák a piacon (az anakonda biztosan nem az!), és olcsó a tápjuk, vagy olcsón és gyorsan keverhető. Ilyenekre rendezkedj be, mikor van szabad kapacitás és termeld őket ezerrel. Amikor érdemes, lehet őket eladni és jobb PÉ állatokat venni az árukból. Vedd figyelembe hányszor tudod őket még aratni (röpi miatt is fontos lehet) és mennyi landolhat a trágya árából. Ez sem mindegy egy ilyen jellegű termelés megtervezésnél.
    És az sem utolsó szempont, hogy általában két nyúlból kijön egy fóka. Biztosan valami Belga óriások. :)
    A páfrány pedig mind piacra, mind legendába, mind TOPra készüléshez, mind komforton (ha ritkán farmozol, vagy röpis eventre vársz) mind 1x1en kiváló alapanyag. Ez 200 alatti szinten általánosan érvényes.

Utoljára szerkesztett: 30.11.18
    Lillapilla73, marcsi152, fabatka és 10 más kedveli ezt.
  15. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Sziasztok!
    Kérdésem, a szuvenírfotót hol találom az eventen belül. A leírás szerint az eventen belül lehet aktiválni. Bárhogyan keresem, nem találom. Talán én értek valamit félre?
    Kérlek segítsetek. Előre is köszönöm.

16. Leho69

Jobb oldalt alul, ahol amíg ződ +ok vannak a képen, addig ott szürke gomb lesz (+).

17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Tengerimalac v farkas is jó ha nem baha állat. Persze Fóka Orszarvú Zsiráfhoz képest elhanyagolhatók

R.Daneel kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) látom a páfrányt már nem sorolod a gyapotvirág kategóriába ;) legalább a 200 alatti szintekre beraktad a "kiváló" növényekhez :D és ki tudja, hogy hova küzdi fel még magát ez a páfrány 8)

marcsi152, fabatka és Gio kedveli ezt.
  19. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Köszönöm szépen. :)

marcsi152 és Gio kedveli ezt.
  20. Leho69

Eddig is a helyén kezeltem. Mivel én már elég régen 200 fölött leledzem, számomra teljesen jelentéktelen most is. Aztán lehet, hogy később még fontosabb szerep fog jutni neki. Annyiban biztos vagyok, hogy a kicsik TOPos lehetőségeit nagyban segítette. Az erőviszonyok egyengetésében komoly szerepe van.
    Kétségtelen, hogy kb 2 éve nagyon örültem volna neki.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.