Visszajelzés Fotószafari event csevegője- 2018. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 28.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

https://kepkuldes.com/image/16wvm

S menj a beillsztő kódokra. Ott a bbkódosat másold ki, s csak tedd az aláírásodba simán. :)

Gio, Zatini, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én is Ninett linkjéről mentem a képfeltöltő oldalra. De látom, már Ninett is megadta újra a linket.
    Kattints a linkre, keresd meg a BBCode linket (felülről a 6.). Kattints a sorban a Copy gombra.
    Menj az aláírás-szerkesztőbe, és egyszerűen nyomj egy CTRL-V-t. Mentsd, és - elvileg - kész vagy. Így van most az én aláírásomban is - persze nem fog ott maradni, ez csiga a Tiéd...

Gio, fabatka és Borzas.Kata kedveli ezt.
  3. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Mindenkinek hálásan köszönöm. Sajnos így sem megy. ez a válasz
    A következő hiba lépett fel:

Your signature may only have 1 image(s).

Kitörölném én az előzőt, de itt az aláírásban látszik az IMG ha megnyitom az aláírás szerkesztését ott meg nem látszik. Most feladom.

Nem vagyok jó magyarázásban, szóval a kód megvan, csak betenni nem tudom.

Gio, fabatka és Leho69 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    A jobb felső sarokban a BB kód szerkesztő ikont használva sem látszik amit szeretnél látni?
    Az aláírás szerkesztésen belül?

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

Menj az aláírás-szerkesztőbe.
    A jobb felső sarokban találsz egy kis villáskulcsos ikont. Ha ráviszed az egeret, azt írja ki, hogy BB kód szerkesztő. Kattints rá, és egy speciális szerkesztő ablakot fogsz látni. Törölj ki mindent. Az ablak alatti "Rich Text szerkesztő" linkkel visszatérhetsz a hagyományos szerkesztőbe.
    Ments, lépj ki belőle.
    Lépj be újra az aláírás-szerkesztőbe, és most próbáld újra beilleszteni a képet és a szöveget.

Gio, -ágianyu33-, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  6. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Megvan? Megvan! Köszönöm szépen mindenkinek. Sallala-sallala

SzilvaG, Gio, fabatka és 9 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Piros csokornyakkendő nem kellene?

Gio és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

na ez jó őtlet ebe már én is belefutóttam párszor... mármint a csatni nélküli aratásba

Utoljára szerkesztett: 30.11.18
    Gio kedveli ezt.
  9. kelemeni

kelemeni Járnitanuló

Sziasztok!
    Kérek egy kis segítséget, a szuvenírfotót hol és mikor arathatom? csak ha az 5 feladatot megcsináltam? Addigra vége az eventnek. A sárga csillagos ablakon kívül csak az 5 zöld + jel látható.

Gio kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Csak az öt feladat teljesítése után elérhető;) De felreppenővel pillanatok alatt teljesíthető;)

Gio kedveli ezt.
  11. kelemeni

kelemeni Járnitanuló

Holdfeny-ke köszönöm a választ.

12. Leho69

Azért az ilyen mennyiségekkel vigyázni kell, mert ez 865,8 óra. Ami 36 nap. Addig nincs is gond, amíg ki nem kell szedni. Ugyanis a program úgy számol, hogy előbb a csatni ideje fogy el és a végén fogy el a pinkivel hosszabbított idő. Így aztán, ha Te 200 órával a vége előtt megszakítod, mert valami mást akarsz a gyémánt rekeszbe betenni, akkor hiába van ott még 200 óra, 1 csatnit sem kapsz vissza.

szekulagábor kedveli ezt.
  13. DevilMókus

Egy kérdés. Valaki nyitót már ki az új talányósólakból? Ara lennék kiváncsi vajon adót-e gazellát..?? Vagy érdemes akkór kinyitni ha már megvan...Nálam általában úgy van ha valami megvan sókkal nagyóbb eséllyel adja.. Gyakorlatilag új állatót talányosból nem nagyon kaptam...

Köszi akkór max egy hét amit elöre látunk adig érdemes..

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.11.18
    maya és Leho69 kedveli ezt.
  14. Leho69

A kérdésre Te magad válaszoltál. Amit a Te farmodon tapasztalsz, az nálad igaz. Ami nálam igaz, az nálad nem feltétlenül igaz. Minden farm más és más. Ez olyan, mint a felröpi, van akinek a málna működik, és vanak akinek a spenót, hiába vannak egy szinten és ugyanakkora területet vetnek be.

Gio és fabatka kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

A gazellát csak az eventben kaphatod meg. Titokólból nem fejlődhet ki.

maszilva, Gio, szekulagábor és 3 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

A mátrix különböző valóságaiban8) akkór az a kérdés hogy adhatnak-e ellát a gazt az event talányósoljai.:music:.Azaz bízhatók-e benne hogy többen látogatják majd meg a Leót?( Persze értem hogy egy 200 szintűnek vagy egy 50-esnek egész most fog dobni) Nem ledegradálva az 50-eseket mert kitudja lehet egy hónap alatt érte el..és elfogadom hogyha mindenki gazellát kap talányosból az se biztósiték az én sokszorozodásomra…:p Pusztán esélytlatólgatnék...

17. -Holdfeny-.

Tudomásom szerint titok ólból nem kelhet ki Ella.....

DevilMókus kedveli ezt.
  18. DevilMókus

Köszönöm . hát akkór Leóra marad hogy társasága legyen a gaznak..

19. kelleri

kelleri Fórummogul

Szisztok véleményetek szerint meik hosszúérésű adja a legtöbb felröppenőt, a bahán?

Gio kedveli ezt.
  20. Leho69

Króm talányos tenyészetet kapsz. Abban a legújabb ól a zsiráf. Még polip tavacska sem lehet benne, nemhogy ella.

Ebben a kérdésben csak a Te véleményed számít, mert neked vannak tapasztalataid a Te farmodon.
    Általában az igaz, hogy minél hosszabb érésű az eszköz (fa, ól, növény), annál többet ad. De hogy nálad, melyik működik a legjobban, azt még a programozók sem tudnák megmondani.

Utoljára szerkesztett: 30.11.18
    Gio, kelleri és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.