Visszajelzés Fotószafari event csevegője- 2018. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 28.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Na az nem. Az ananaszost kidobam, és ment a helyére a Csatni. :)

Fenyvesi1010 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Azért vigyáz a zuhatagosba kettesben…(.Ha oson akkor is)Nem vagyok biztos az érintetlenségben;)xDIdeje kimászni dolgozni

nagymami2, szöszi50 és Leho69 kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mire vigyázzak? Mondtam már, hogy a zuhatagosban érintetlenül marad minden. Ella is. Ja, és Gizella se számítson ott semmi jóra.

Fenyvesi1010, nagymami2, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  4. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Az én tapasztalatom az, hogy az eventes felröppenőt is segíti a vénusz légycsapó, sósperec. ezek még viszonylag olcsók is. A gülüszem zselé, és a nemtudomhogyhívjáklekvár az ezüst rekeszben az szintén segít csak jól beborsozták. Mondom az én tapasztalatom. Másnak meg más a tapasztalata.
    Csatlakoznék a bagolyért maszkot mozgalomhoz. Írjatok bátran, és holnaptól küldöm. Nem kérek felröpit érte mert nem eventezem. Hétvégén nálam kezdődik az adventi készülődés. Ilyenkor "feldíszítem" a farmot hóemberrel karácsonyi csomaggal és a száguldó szánnal. naponta egyszer belépek, meglátogatom reckót, és olvasgatok kicsit. Hát így.
    Na most nézem így lehet hogy off leszek. Szóval 10000 növény? Az nehéz dió. :D Levelet a Gabi.kertje farmra írhattok. Csók a családnak.

A linket töröltem.
    Tiltott képfeltöltő oldalt használtál.
    Kékmadár

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.11.18
    Mevilla, Zatini, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. DevilMókus

Én nem veném be de hát ez a Zsuzsa dolga;).Egyébként ha ki akarom tenni az nem diszkríminativ..Ha be akarnám tenni akkor meg jöne a sokk negatív megjegyzés meg ne adj Isten a18 karika...:oops:Ellának is kell a hely még ha gaz vagy gáz is egy kicsit...ejnye bejnye

Fuhur kedveli ezt.
  6. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Köszi az ötleteket! Csak jó lett volna tudni, hogy hány pannit használt akinek 250 felrepije volt, mennyit akinek 200, hogy kb. +- tudjam belőni, hogy én mennyit kapnék, ha ugyanazt ültetek, x Pannival aratva.....

szekulagábor kedveli ezt.
  7. Borzas.Kata

Nagyon sajnálom hogy nem felelt meg a kiscsigám. Bizonyára le van írva valahol hogy mi a legális képfeltöltő de én csak ezt az illegálisat ismertem. Így jártam kedves boldogság madara kösz a javítást.

Én még látok valami maradvány IMG jelet ha esetleg azt is tudnád törölni megköszönném. :)

Mevilla, Zatini, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Na, akkor én már a csavaros eszű plasztikai csibészekben sem bízom többé. Ha farmoznak, ha nem. Ha eventeznek, ha nem. Há' hogyne! Itt a szafari event végére még aztán elefánt leszek.

Lionking31, Nyuszkoful, R.Daneel és 8 más kedveli ezt.
  9. zsona416

zsona416 Fórum bárója

hm...úgy látom jön a zöld összes árnyalata....főszereplő Leho és Gizella....

Most arattam, már tekeri a malom a fényképezőgépeket...

Lionking31, Domos52, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. Borzas.Kata

Ez kész. Hangosan nevetek itt magányomban. Még jó hogy nincs szomszéd hallótávolságon belül. :D

11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    IMG az aláírásodban van azt nem tudom törölni.:(
    Az aláírás szerkesztésekor, a jobb felső sarokban lévő BB kód szerkesztőre kattintva tudod törölni.

Nézz be egy topikba ahol képeket töltenek fel a játékosok. Az általuk használt oldalak jók.
    De neveket nem irthatok.;)

genka53, Gio, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Borzas.Kata

Köszönöm szépen. Az aláírásomban volt egy csiga, csak az a képfeltöltő megszűnt. Itt látom a maradványát, de ha megnyitom az aláírást ott nem látom sajnos. Ezek szerint nem is a csigát törölted, hanem a maja maszkos képet? Na bocsi csak hát öregasszony nem gyorsvonat. o_O

Lionking31, Zatini, Gio és 3 más kedveli ezt.
  13. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Ezt a blamát! Látod, már is összehoztak Koncz Zsuzsával. Pedig ha még azt is tudnák, hogy ezt a számot a Szörényi énekelte...

14. Leho69

Ha mind a két területet fullon aratta 1x1en, akkor ebbe nem hinném, hogy akár egy panni is lett volna.
    A sztevia csak 18 órás, nem 24, 18-20 pannival 1az 1ben adta a felröpit. 32 pannival már az objektívet is. Minden egyéb más turbót mellőzve, és a legendák fullosak. Ja, és "rossz szerveren" vagyok.

15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Igen a Maja maszkot.
    A csigát kimondottan kedveltem.:)

fabatka, Gio és Borzas.Kata kedveli ezt.
  16. DevilMókus

Kikérem magamnak! semmilyen kerítésben nem vagyok bene.. Csak felhívtam a figyelmet hogy ne maradjanak a zuhatagban.. Minden további következtetés és ok okozat ezen elhanyagolható észrevételen a lapul.. tessék megkeresni.

szekulagábor és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  17. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Másnál se tölti be a farmot?

18. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

örülök , hogy végre jó kedved van, :):):) , én már sejtem miért, nem ez a gaz Ella tetszett meg Neked ?
    Ellánk még nem volt. De megszerezzük. o_Oo_Oo_O Drága Koncz Zsuzsánk bizonyára azt is javasolta, lazíts néha egy fél órát.;);) Látom, megfogadtad a tanácsát, mert én olyan jókat nevetek itt. :D:D

Azért szegény Ellát ne nyomd annyira . :music::music::music:

19. Borzas.Kata

Hidd el itt sokkal jobb a hangulat ne akarj mindenáron belépni. :D ;)

20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) fontos infó még az Élő legenda szint (0-tól 30-ig), az Élő legenda II. szint (jelenleg még csak 0 és 1), a direkt és indirekt felhősorok aktiválása (előbbi például a Titokzatos labirintus, utóbbi minden olyan, ami a barkácscuccokra hat, például Újra utazunk 2, Kockázatos kihívás 2, A Farmerama jégre lép), valamint a különböző tárgyak (só, drót, zselécukor) felbukkanásának esélyét növelő csodaszerek. Fontos, hogy a teljes terület 1x1-en növény volt (hány órás), vagy más is (és az mi volt). Szóval van még néhány dolog, ami befolyásolhatja a felröpiket (van ami nem bizonyított, inkább csak "ártani nem árthat")

Én 25 Pannival arattam. Amikor tisztítottam a terepet a Panniknak, akkor azt tapasztaltam, hogy a 25 db 1x1-re (Saguaro) 19 db Fényképezőt adott (ami közel 80%-os), majd Pannikkal 100%-ban adta. Lehet, hogy már 10 vagy 15 Panni is hozza a 100%-ot, és így Fényképezőgép szempontjából jobban jártam volna, ha kevesebb Pannival aratok, de az Objektívhez jól jött a sok Panni (ott nem érte el a 100%-ot) :)

Szerintem akinek nincs Pannija, meg egyéb felröpire ható valamije, annak sincs semmi oka bosszankodni. Nekik jobban oda kell figyelniük, hogy estére mit ültetnek, és ha kész az eventnövény, lehet, hogy akkor is kell majd még néhány kört ültetni a felröpikért hosszabb érésű növényekből.

Utoljára szerkesztett: 29.11.18
    Nyuszkoful, R.Daneel, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.