Visszajelzés Fotószafari event csevegője- 2018. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 28.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Koncerteken énekelte Koncz Zsuzsa is. Amíg Koncz Zsuzsával hoznak össze, addig nagy baj nem lehet. Sokkal jobb, mint Szörényi Leventével. Hiába is próbálkozol.
    Le sem merem írni az esti telefonbeszélgetést Koncz Zsuzsával. Tele lenne félreértésekkel. Aztán egy ilyen szafari alatt a legkisebb félreértés is végzetes lehet.

Fatther, R.Daneel, anci091551 és 11 más kedveli ezt.
  2. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

szia.
    Nem mindenki szereti ha leírják a pannik számát. Stresszeli azokat, akik szerint lehetetlen szerezni pannit cserenap is. :) Leho leírta, hogy mennyi jön 32 pannival, én azt tudom mondani, hogy nagyjából ugyan annyi jön 60-al is. :)

A zuhatagon kint hagytam a papagájtollfákat, a másik kettőn erdőt irtottam, kivéve a raktárházakat. Mivel környezetbarát vagyok, így remélem szombatra a gaz-ella a frissen ültetett erdőben szaladgálhat :) :p

csopke1, R.Daneel, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  3. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Ideje volna aratni is. Meg a kezdo magok vannak mindig a foldbe, kene szaporitani oket. Itt nem szaporodnak. Egyebkent szivesen olvasgatom a forumot is sokat lehet tanulni belole. Es a hangulat... szuper!

jucus1976, Leho69, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  4. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Köszi a válaszokat. Leho69 lehet fullosan több Pannival is: 1 kocka arat,utána töröl, kirakva oda 1 Panni. Köv. kocka arat, kocka töröl, helyébe Panni. Így végig akár 188 Pannival.....;)xD

5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

PharmeRgazDa már megírta, hogy egy ilyen kis szafarin semmi félreértésre okot adó dolog nem történhet xD
    Szívesen olvasnék egy hasonló történetet a te elmeséléseddel is ;)

6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Eventgaz letermelve, várhatóan holnap estére kész is. :)

Lillapilla73, csopke1, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Előfordulhat persze. De mi van ha 10ből csak kétszer? Akkor 8x hazudni fogok?
    És a hazugot hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. És ezt az oroszlánok is tudják. S nekik nincs vajból a szívük.

Utoljára szerkesztett: 29.11.18
  8. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Ha leírják, hogy 100 felröpit kaptak, az is stresszeli azokat akik csak 35-öt kaptak. De ha hozzáteszik, hogy 25 Pannival, akkor megértik, hogy: "Aha". Mert így mondtak is valamit meg nem is, nem tudjuk hova tegyük azt az x számú felröpit. Sok az vagy kevés..... De a Pannik számából már tudunk következtetni.

rozo52, Fenyvesi1010, boróka541 és 2 más kedveli ezt.
  9. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Ez is igaz.
    Nagyjából elmondható, hogy az érésidő a mérvadó. Sokan esküsznek 1-1 növényre, de szerintem arányaiban minden növény ugyan úgy adja ugyan annyi idő alatt. Tehát ha a 24 órás növény x db-ot ad akkor a 12 órás x/2 nagyjából. Érdemes olyat ültetni aminek hasznát is veszed pl. a gazdakörben, mint olyat ültetni ami hosszabb, de nem kell és a piacon alacsony az ára.
    Nem lesz gondja az eventtel és a felrepikkel aki játszik rendesen. Pannik nélkül is jól jönnek a felrepik.

R.Daneel, magdi06, rozo52 és 8 más kedveli ezt.
  10. fabatka

fabatka Fórum hercege

260/142 a felröpi szaporítás után, 1 db árva Pannival, a Bölcs Tölgyön csücsül,- amit a legutóbbi eventen kaptam.
    9 éve nyomom anélkül, és nem gerjedek be a nagy számok hallatán.
    Nekem nem az a kihívás, hogy ledarálom a játékot, akár 1 nap alatt,
    hanem hogy az összes birtokocskám haladjon, és egyenletes tempóban, időn belül teljesítsen. :inlove:

Még hozzám tartozik, hogy én minden eventet megcsinálok, még ha esetleg 2-3 fut is párhuzamosan.
    No, és kelek, igen kelek éjjel, ha kell, mert nekem erről szól a játék.
    Nem tagadom függő vagyok, de ezt már többen tudják, akik olvastak tőlem....:pxD
    Szép estét Nektek!

Fatther, Lillapilla73, babócy és 32 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

itt a megoldás !Heuréka !az mégis az oroszlán lesz megfelelő hely mivel vajtalan(ergo csuszásgátló) valamint nagy tudású igy mindent betud mutatni .Mindenkitöl Mea cupát kérek aki tagadta.Jöhet az ella…. nem lesz gáz.....(egyébként simán nem vizeztem be az állataimat pedig él a Neonpillangós +1)

Ne felejtsétek el minden pletyka alaptalan és koholmány...

rozo52, Samborg, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  12. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok! Szeretném megosztani a tapasztalatomat, hátha segítség lesz valakinek.
    Jó ideje Baha fő és esőerdő területén fát tartotta a TOP kedvéért. Gondoltam majd egyszer lebontom, ha szükség lesz rá. Ez az event azt jelentette bontás jön, de gondoltam indulás után. Igen ám, de nem olvastam rendesen a kiírást és nem figyeltem, hogy fényképezőgépet fa nem ad. Mindezzel indulás után szembesültem. Lett egy csomó objektívem 0 fényképezővel. Hogy korrigáljam a saját "lükeségemet", kitaláltam egyik terület eventgaz,.... úgy is idő a szaporítás, a másik terület nagykockán saguaro vízzel, szupitrágyával (5:45), trágyázva is (5:10). Így is tettem, most érett be az első adag és lett 45 fényképezőgépem és 41 objektívem. Ha valaki híján lesz a röpinek és akad szupitrágyája nyugodtan kövesse példámat. :) Pár kör után mehet az eventgaz mindkét helyen. Megy ez is, az is.

R.Daneel, rozo52, jucus1976 és 16 más kedveli ezt.
  13. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Ezt most nem értem....

14. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

167 fenykepezogep es 142 ojewktivem lett, sikerult vegre arassak saguaro volt vetve 1X1-en egy teruleten masikon allatok voltak kint es egy nehany saguaros foldecske 1X1 a szelen fak. Pannim egy van es az is a fo szanton, nem cipelem magam utan.

R.Daneel, rozo52, Gio és 4 más kedveli ezt.
  15. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    Hogyan tudok maja maszkot küldeni ajándéknak? Még nem tudtam erre rájönni.
    Köszönöm a válaszokat.
    Bocsánat! Nem vettem észre az éléskamrában.

mingo826 és Csengbong kedveli ezt.
  16. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia fabatka :):) , VÉGRE ! Nem vagyok egyedül , az én egyetlen árva pannim is felült a tölgyre , valahogy mégis boldogulok minden eventnél pannik hada nélkül is. o_Oo_Oo_O Még valami, utólag gratulálok Neked a kerekkerék

ötletedhez , olvastam, igaz, nem most volt. De szuper , amire rájöttél. :D

Fatther, erika260665, R.Daneel és 13 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Akinek küldeni akarod, s még nincs a barátlistádon, annak először írsz egy levelet. Majd a kimenő leveleknél bejelölöd barátnak. Így már a barátlistádban lesz, s tudsz neki küldeni.

Fatther, ildiko44, Zatini és 5 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Pedig érted. Csak a tutit lehet leírni, amikor számokról mennyiségekről, kihozatalról beszélünk. Ami lehetséges az nem tuti. Azt vagy értik, vagy félreértik, vagy nem értik. És akkor jön a tuti botrány.

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Itt a minősítésem, rólam már kiállították a bizonyítványt.. éjfélkor száradt meg a tinta rajta. :D
    Hasonlót szépet és jót kívánok mindenkinek :)
    PS: képet cseréltem, mert az első rosszul sikerült :), nem tetszett :)

Utoljára szerkesztett: 30.11.18
    Fatther, Imi*, marcsi152 és 20 más kedveli ezt.
  20. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Jájjjjjj,ez fájt!xDxDxD

Gio és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.