Visszajelzés Gólözön - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 20.8.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

70 szavazat
    51.9%
  2. 2

6 szavazat
    4.4%
  3. 3

3 szavazat
    2.2%
  4. 4

1 szavazat
    0.7%
  5. 5

4 szavazat
    3.0%
  6. 6

3 szavazat
    2.2%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

3 szavazat
    2.2%
  9. 9

2 szavazat
    1.5%
  10. 10

43 szavazat
    31.9%
  1. Vilmos05

Vilmos05 Kivételes tehetség

Köszönöm a választ, akkor így folytatom. A fejlesztések már dolgoznak, kitettem a csodacsatárt és rá a 7 fejlesztést.

Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, farmnévvel, ID-vel valamelyik Segítségkérő topikot keresd fel.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

3. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Nem is most fogom elkezdeni, mert a főfarmra éjszakára hosszú érésű növényt ültetek, de még így is lehet, h kevés lesz - meglátjuk :)

4. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Bár a minijáték egyszerű, de még is vannak benne számomra nem teljesen egyértelmű dolgok.Amit értek, hogy egyenlőre csak a nyúl és a medve karakterrel lehet játszani. Lejátszom a mini játékokat, majd a rendszer visszadob a nyúlhoz, vagy a medvéhez, vagyis éppen ahhoz, amelyik karakterrel épp játszom.Én jelenleg a nyúlnál vagyok, ezért engem oda juttat vissza a rendszer. Bal oldalon fent, megjelentik zölden egy " kérem " szó, amit nem tudom , hogy kell-e kérnem minden játék után, vagy nem, mert akkor elveszik?Eljutottam a 3. labdaszintre és kaptam egy eventtárgyat, amit a nyúl csodacsatártól kaptam, viszont visszaminősült a labdám 1 szintre.
    Most akkor hogy lehet eljutni a 9. szintre? Miért minősültem vissza? Ezt a részét egyáltalán nem értem.
    Lenne valaki olyan türelmes és elmagyarázná ? Előre is köszönöm szépen.

Kata7555 kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Elkezdtem a 9. szintet (talán). Nem tudom követni, hogy a fő ablakban amit ír az az adott szintem és ha indulok akkor a következő jön?
    Viszont a fentebb egyik farmtársunk jelezte, hogy játék közben jön a felugró ablak. Akkor még nem olvastam ezt, így én is megijedtem le is fotóztam.

Mért jön menet közben felugró úgy, hogy a kurzor is eltűnik? Emellett miért azt írja 8. szint gratulálok, ha ez a 9.? (összehasonlítva ezek a jutalmak a 9.es szintnek felelnek meg) Mért lesz ezután nulla a dolog? Valaki tegye rendbe a fejem légyszíves.

Viszont az, hogy nincs kurzor és nem lehet se a pipát se az x-et megnyomni elég érdekes. (Addig húzogattam az egeret a képernyőt, hogy feltűnt ott van a kurzor az x-en, bezártam majd folytatódott a játék)

Zsuzsikan és kutyaszálló kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A 9. szint a maximum, amire a labda fejleszthető. Ott már nincs választás, jönnek a 9. szint ajándékai.
    A 9. szintet eléred akkor, amikor a labdád a 8. szinten van, és a következő pályán megszerzed a labdafejlesztés ikont. Ezzel a labdád 9. szintű lesz, és azonnal meg is kapod az ajándékokat.
    Hogy mi van az ablakban, nem számít. Némi kijelzési hiba.
    Ez a metódus furcsa, de meg lehet szokni. Viszont ellentmond a saját szabályuknak, miszerint a labda csak akkor fejleszthető, ha megszerezzük a pályán a labda ikont ÉS góllal fejezzük be a pályát. Az utolsó pályán ez már úgy látszik nem feltétel.

Amúgy ez a működés az ismertetőben is benne van:

7. feki13

feki13 Fórum ezredese

Szia Toma!

Köszi szépen. Sajna annyira hosszúak ezek az ismertetők, ilyenkor már nem megyek vissza bogarászni ezt be kell valljam. Viszont ez nekem akkor is fura, hogy menet közben jön az értesítés, de így már értem, pont azért jön mert itt már ténylegesen nem feltétel a gól, ami elég fura.

Ritkán játszom úgy, hogy napról napra és nem a végén egybe, de ez a játék kifejezetten tetszik! :) 1. kör kész a nyuszinál.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az alap a nyúl, mindig ott kezdünk.
    Csak olyankor, dob a rendszer a játékból, ha valamiért kilépünk a játékból (befejezett pályánál) - ha minijátékban vagyunk, akkor visszalépéskor ott folytatja, ahol abbahagyta.
    A labda akkor minősül vissza, ha 5 rontott átadás van, vagyis megfogják a nyulak a labdát.
    Ezt a pálya jobb alsó sarkában lehet ellenőrizni. Próbák 5/5.
    Innen indul és minden rontás után elvész egy "élet".
    Ilyenkor lehetne menteni a labda szintjét, ha van labdapumpánk.
    Ha nincs , akkor sajnos nullázódik annak a labdának a labdaszintje.
    Az is fontos, hogy a pályán fel kell venni, és a focilabda ikont, érinteni kell és a végén gólt kell rúgni. Ez a feltétele, hogy a labda szintje eggyel emelkedjen a pálya végén. De ezek mind szerepelnek az eventismertetőben.

A Vadmalac SC csak az event felének eltelte után 2025-08-28 14:00-kor válik elérhetővé, ezért eddig az időpontig, csak a másik két csapat (Nyuszi és Medve) ellen tudunk játszani.

A Kérelem gombnak az lenne az értelme, hogyha nem vagy biztos a következő szintben és félsz, hogy nullázódik a focilabda szinted, akkor, annak a szintnek a jutalmát, amin vagy, meg tudod kapni és nem kockáztatsz azzal, hogy ha nem sikerül megcsinálnod a pályát, akkor elveszted a focilabda szintet.
    Ha nem fejleszted fel a labdát, akkor nem lesz Csatárzsetonod.
    Nem szabad minden minijáték után rákattintani a Kérelem gombra, mert soha nem lesz felfejlesztve a labdád.

Toma összefoglalója segíthet végigvinni az eventet: https://board-hu.farmerama.com/threads/gólözön-eventcsevegő.26698/page-3#post-1462371

genka53 és Luminary kedveli ezt.
  9. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Azon részét nem értem, hogy a minijáték végén van az átvehető "kérelem" amit ha nem veszek át akkor egy szint emelkedik, ha átveszem, nem. Most akkor ajándék vagy sem, vagy ha nem veszem át avval nekem mivel lesz jobb valami? Alatta levő kiírás írja mennyit játszottam le. "Következő mérkőzési szint"

10. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Szia,
    Én ugyanígy jártam, eltünt a kurzor, és csak találomra tudtam rányomni..

feki13 kedveli ezt.
  11. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Tudom nem jó helyre írok,meg néznétek mi a gond a játékkal?böbe 764 ID 1703980